2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Bir de kızlar 10. Gün 326 12. Gün 994 bugün 14. Gün 2712 çıktı betam dr keseyi 1500 geçince vajinal görebiliriz demişti ama göremedik çok mu acele ediyorum biraz stres oldum dr normal ikizse böyle olabilir göremeyebiliriz dedi bi de çok ufak biley vardı muhtemelen kese bu ama bekleyelim dedi bugün 4+4 oluyor sat a göre ne zaman görünür acaba sizin nasıl oldu

Muhtemelen ikiz o yüzden görmediniz, 2 güne görürsünüz inşallah değerleriniz gayet güzel sorun yoktur içinizi rahat tutun

Benim de sanki öyle onun yerine su gibi sıvı daha çok gelmeye başladı kuzuu sen 16. Gün bugün dimi tekrar vercektin naptınn? Ben verdim 14. Gün az önce 2700 geldi çok heyecanlıyım
Çıktı sonucum canım
14.gün 1405
16.gün 3026
Çok şükür giderek büyüyoruzzz
10temmuzda kese için gideceğim

Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama lekelenme olunca korkmuyor değilim. Aile hekimliğindeki ebe lekelenmen kırmızı olmadığı sürece korkma dedi ama doktorum progestan iğneye devam dedi

Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama lekelenme olunca korkmuyor değilim. Aile hekimliğindeki ebe lekelenmen kırmızı olmadığı sürece korkma dedi ama doktorum progestan iğneye devam dedi
Kırmızı olursada korkmamalısın. Olabiliyormuş. Ablamda da kanaması olmuştu 3 gebeliğinde de hepsini doğurdu. Kese büyüdükçe rahim genişledikçe kanamalar oluyormuş

Benım amh duşuk canım 3 yumurta cıktı 2sı dollendı belkıde yumurta sayım az olugu ocın 3cu gunde donduruldu.Bıde ılk denemem .Ilk denemede tutmaz dıye bı korku var ıcımde neden bılmem ama sankı bana ılk denemede tutmaz gıbı gelıyor

Çıktı sonucum canım
14.gün 1405
16.gün 3026
Çok şükür giderek büyüyoruzzz
10temmuzda kese için gideceğim
Sonuçların maşallah çok güzel. İkiz mi ? Benim değerlerim yavaş yükseldi ben transferin 24. Gününde 3700 ü gördüm. Artışım bana yavaş geliyor. 17. Gün 492 idi 20. Gün kontrole gittim o gün minik bir kese gördük. Yarın yine kontrolüm var ama içim rahat etmiyor bi türlü. 3 gündür lekelenmelerim var. Ama aynı zamanda mide bulantıları yaşıyorum. Kalp sesi duyacakmıyız kese büyüdü mü bazen çok endişeye kapılıyorum bazende içim umut dolu oluyo. Buralara kadar gelmişken tamamına ersin istiyorum çok

Kırmızı olursada korkmamalısın. Olabiliyormuş. Ablamda da kanaması olmuştu 3 gebeliğinde de hepsini doğurdu. Kese büyüdükçe rahim genişledikçe kanamalar oluyormuş
İnşaAllah cnm yaa Allah nasip etsin perşembe günü kese kontrolü için randevu verdiler bakalım nasip kısmet

Rabbim yüzümüze gülsün İnşaAllah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…