Muhtemelen ikiz o yüzden görmediniz, 2 güne görürsünüz inşallah değerleriniz gayet güzel sorun yoktur içinizi rahat tutunBir de kızlar 10. Gün 326 12. Gün 994 bugün 14. Gün 2712 çıktı betam dr keseyi 1500 geçince vajinal görebiliriz demişti ama göremedikçok mu acele ediyorum biraz stres oldum dr normal ikizse böyle olabilir göremeyebiliriz dedi bi de çok ufak biley vardı muhtemelen kese bu ama bekleyelim dedi bugün 4+4 oluyor sat a göre ne zaman görünür acaba sizin nasıl oldu
canım cyclo progynova bulsana onun beyazlar da aynı işi görüyor dr öyle dedi bana birini bulamayınca diğerini alıyorumKızlar İSTANBUL AVRUPA yakasında ESTROFEM tedarik edebileceğim bir yer var mı aldığınız çok acil lazım yarın bitiyor bulunduğum yerde de tedarik edemiyorummm
Amin inşallah Allah razı olsunMuhtemelen ikiz o yüzden görmediniz, 2 güne görürsünüz inşallah değerleriniz gayet güzel sorun yoktur içinizi rahat tutun
Doktoruma danışıyorum şimdi bakalım ne diyecekcanım cyclo progynova bulsana onun beyazlar da aynı işi görüyor dr öyle dedi bana birini bulamayınca diğerini alıyorum
3 yıldır topicleri okuya okuya öğrendim genelde ikizlerin daha geç görünüyor ki 14.gün çok erken biraz daha bekleyinAmin inşallah Allah razı olsunikizde öyle mi oluyormuş gerçekten yaaa hiç bilmiyorum ki insan endişeleniyor
İlçe olarak nerdesn cnm senKızlar İSTANBUL AVRUPA yakasında ESTROFEM tedarik edebileceğim bir yer var mı aldığınız çok acil lazım yarın bitiyor bulunduğum yerde de tedarik edemiyorummm
Çıktı sonucum canımBenim de sanki öyle onun yerine su gibi sıvı daha çok gelmeye başladı kuzuu sen 16. Gün bugün dimi tekrar vercektin naptınn? Ben verdim 14. Gün az önce 2700 geldi çok heyecanlıyım
Medicalpark Bahçelievler karşısında ki eczaneden alıyorum genel de her yer de bulabiliyorumKızlar İSTANBUL AVRUPA yakasında ESTROFEM tedarik edebileceğim bir yer var mı aldığınız çok acil lazım yarın bitiyor bulunduğum yerde de tedarik edemiyorummm
HangiKızlar İSTANBUL AVRUPA yakasında ESTROFEM tedarik edebileceğim bir yer var mı aldığınız çok acil lazım yarın bitiyor bulunduğum yerde de tedarik edemiyorummm
Kırmızı olursada korkmamalısın. Olabiliyormuş. Ablamda da kanaması olmuştu 3 gebeliğinde de hepsini doğurdu. Kese büyüdükçe rahim genişledikçe kanamalar oluyormuşMoralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama lekelenme olunca korkmuyor değilim. Aile hekimliğindeki ebe lekelenmen kırmızı olmadığı sürece korkma dedi ama doktorum progestan iğneye devam dedi
Benım amh duşuk canım 3 yumurta cıktı 2sı dollendı belkıde yumurta sayım az olugu ocın 3cu gunde donduruldu.Bıde ılk denemem .Ilk denemede tutmaz dıye bı korku var ıcımde neden bılmem ama sankı bana ılk denemede tutmaz gıbı gelıyorTeşekkürler tatlım benım 10 yumurta çıktı 9 u kaliteli 8 i döllendi ama 3. Güne 4 tane iyi kalite devam edip diğerleri iyi olmayınca riske atmak istememişler sanırım 2+2 dondurdular zaten dr um ben genelde 3. Günde iyiyse dondururum demişti. Onceki denememizde 12 kaliteli yumurtadan sadece 2 döllenmişti onlar da tutmadı bu kez o yüzden de belki kaliteye önem verdiler bir de mikroçipliydi. Ama 3 5 takılma bence embriyologlar anlıyor onu güvenmek şart ben embriyologla konuşmuştum gebelik potansiyeli yüksek embriyoların demişti sanırım o kaçıncı gün olduğundan önemli çünkü 5. Gün de olsa önemli olan rahimle buluşması kabul etmesi gömülmesi sağlıklıysa her şekilde tutunacaktır için rahat olsunne zamandı transferin
Sonuçların maşallah çok güzel. İkiz mi ? Benim değerlerim yavaş yükseldi ben transferin 24. Gününde 3700 ü gördüm. Artışım bana yavaş geliyor. 17. Gün 492 idi 20. Gün kontrole gittim o gün minik bir kese gördük. Yarın yine kontrolüm var ama içim rahat etmiyor bi türlü. 3 gündür lekelenmelerim var. Ama aynı zamanda mide bulantıları yaşıyorum. Kalp sesi duyacakmıyız kese büyüdü mü bazen çok endişeye kapılıyorum bazende içim umut dolu oluyo. Buralara kadar gelmişken tamamına ersin istiyorum çokÇıktı sonucum canım
14.gün 1405
16.gün 3026
Çok şükür giderek büyüyoruzzz
10temmuzda kese için gideceğim
İnşaAllah cnm yaa Allah nasip etsin perşembe günü kese kontrolü için randevu verdiler bakalım nasip kısmetKırmızı olursada korkmamalısın. Olabiliyormuş. Ablamda da kanaması olmuştu 3 gebeliğinde de hepsini doğurdu. Kese büyüdükçe rahim genişledikçe kanamalar oluyormuş
Insallah guzel haberler alırsınız kan testinde, cizgi silik de olsa net görünüyor. İçinizi ferah tutunBugün 9. Gün erken gebelik testinde bu kadar çıktı, yarın kan vereceğim ama sizce daha koyu olması gerekmez miydi ?
Kaset test bile daha koyuydu sanki
İnşallah yarın sonucu yazacağım teyzoşlarınaInsallah guzel haberler alırsınız kan testinde, cizgi silik de olsa net görünüyor. İçinizi ferah tutun
Rabbim yüzümüze gülsün İnşaAllah cnmSonuçların maşallah çok güzel. İkiz mi ? Benim değerlerim yavaş yükseldi ben transferin 24. Gününde 3700 ü gördüm. Artışım bana yavaş geliyor. 17. Gün 492 idi 20. Gün kontrole gittim o gün minik bir kese gördük. Yarın yine kontrolüm var ama içim rahat etmiyor bi türlü. 3 gündür lekelenmelerim var. Ama aynı zamanda mide bulantıları yaşıyorum. Kalp sesi duyacakmıyız kese büyüdü mü bazen çok endişeye kapılıyorum bazende içim umut dolu oluyo. Buralara kadar gelmişken tamamına ersin istiyorum çok
Bende bulamamıştım çok farklı ilçelerden buldum birazdan Eyüp tarafında eczaneye gideceğim istersen sorarımKızlar İSTANBUL AVRUPA yakasında ESTROFEM tedarik edebileceğim bir yer var mı aldığınız çok acil lazım yarın bitiyor bulunduğum yerde de tedarik edemiyorummm
SİLİVRİİlçe olarak nerdesn cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?