2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Geçmiş olsun. Allah sağlık versin, insallah hayırlısıyla nasip olur

Bu embriyon sağlıksız diye diğeri de sağlıksız olur demek doğru değil fiziksel görünüşte çok iyi olup aynı olup genetikte farklı olabiliyorlar tabiki. benim ilk transferimde 5AA 4BB ikinci transferimde de 5AA 4BB iki embriyo transfer edildi. İlki hiç tutmadı ikincisi sağlıkla ilerliyor şuan

Allah kucağına almayı nasip etsin.İnşallah öyle olur ama ara vereceğim biraz 2 seneden beri çok yıprandım Allah bütün hamilelere kucağına almayı nasip etsin

Aile hekimindeki ebe lekelenmeden korkma diyor çevremdekilerde korkma diyor merkezimdeki hemşire hâlâ mı devam ediyor iğneye devam edin istirahat edin perşembe gününe kadar diyor psikolojimle oynuyolar resmen

Benim de düsük onun yanında bir de spermden şüphe çıktı düşün, ilkte olmaz diye bir şey yok bilinmeyen bir sorun varsa ilkte olmayabiliyor sonraki tespitlerle ilave önlemler alınıyor benim hiç olmayacak şeyler resmen bende toplanmış durumda hatta opu da 10 yumurta 9 kaliteli 8 döllenmeye rağmen 3. Günde 4 tane kalması doktoruma göre beklenmedik bir şey ona da yapılabilecek bir şey yok nasip diyor gerçekten öyle nasibin neyse o dua et bol bol sadaka ver hayırlısını iste olmazsa dünyanın sonu değil ama olursa da ne kadar istediğini kendine hatırlat

Yaşadıklarınızı ta içimde hissettim inanın öyle bi süreçti ki benim de başından beri parkur gibi biri bitiyor yenisi geliyor amh düşüklüğü kistler ohss yüzünden transfere gidemeyişler embriyoların gelişmemesi tutunmaması 5 gende mutasyon çıkması pıhtılaşma son toplamada anlattığım her şeyi yapmamıza rağmen bir önceki kadar bile yumurta toplanmaması mucize olup 6 beklerken opu günü 10 yumurta toplanması 9 kaliteli olması 8 inin döllenmesi ama devam eden yarıya düşmesi yani hep bi olumsuzluk hep bi tam sevinirken bi yandan olumsuz bişeyin vurması o kadar zor süreçler ki.. sizin için çok dua edeceğim ve nacizane tek söyleyebileceğim şey şu gerçekten olacaksa oluyor ben bir önceki sürece göre bunda daha rahattım hep olmazsa dünyanın sonu gibi davranmayı çoktan bıraktım aşırı abartmadım çok dikkat etmedim olcaksa olcak dedim teslim oldum kesinlikle teslimiyet çok önemli. Bir de doktor önemli tabi orda da tatsız şeyler yaşamışsınız ama telafi ediliyor mu o önemli.Lütfen kendinizi rahatlatacak şeyler yapın bebek için değil kendiniz için size iyi gelecek şeyleri yiyin için ilgilenin önce siz sonra bebek çünkü ve bol dua belki sadaka vermek kalbi ferahlatmak bebek değil kendimiz iç huzurumuz odaklı olmamız gerek bence ben bunu öğrendim bu süreçten.. inşallah çok yakında siz de o beni 2,5 yıldır tek çizgi görmekten yıldıran test yapmaktan korkutan ama bir dua ve güce sarılıp yaptığımda gördüğüm o mucize ikinci çizgiyi göreceksiniz

Son düzenleme:
Maalesef benim negatif cikti 11. Gunde, degerim 0.1 in altında doktorum ilaclari birak dedi, kismet değilmiş, daha devam etmeyeceğim yoruldum artık bunu kendime yapmak istemiyorum, uzunca bir süre hic ama hic bir sey yapmak istemiyorum

Duygularını anlayabiliyorum çünkü benim de öncesinde böyle denemem var bu süreç seni çok yordu buna eminim ve hani acını yaşa sonra toparlan ve tekrar devam et. Çünkü ben şunu iyi biliyorum bunlar bile boşa değil bir güm çabanın karşılığını alıyorsun

Biraz dinlenin ruhen gercekten yorucu zahmetli bir surecti inancinizi umudunuzu kaybetmeyin lutfen

Kızlar kese muayenesi
Benim 4. denememde oldu. Sona kalan embriyolarımla ve son şansımızdı o yüzden hiç öyle düşünme iç yapısını dışarıdan görmek mümkün değil o yüzden en iyi embriyolarda bile tutmama durumu çok oluyor. Sen inancını kaybetme hiç kendini iyi hissettiğinde tekrar dene

Kızlar çift embriyo transferi olup 4.-5. Gün embriyolarından en erken ne zaman idrar testi yaptırdınız

Çok üzüldüm canım ama hayırlısı böyleymiş sağlıklı olsun biraz geç olsun pes etme diğeri kimyasal olucak diye bişey yok herşey nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…