- 2 Temmuz 2023
- 118
- 158
- 18
- 42
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar 179 çıktı beta
Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar 179 çıktı beta
Gözünüz aydın sağlıkla kavuşun inşallah717 benim de sonucum
tebrikler, allah kucağınıza almayı da nasip etsin =)bugünn kan verdimm ben de3.gün embriyosu 11.gün 192 çıktı sonucum iyidir değil mii
MaşAllah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar 179 çıktı beta
MaşAllah canım sağlıkla ilerleyip sonucu güzel olsun inşaAllah717 benim de sonucum
tebrik ederimKızlar 179 çıktı beta
Gözünüz aydın, Allah tamamına erdirsinKızlar 179 çıktı beta
Tebrikler, çok güzel. Sağlıkla ve mutlulukla geçsin insallah süreciniz.717 benim de sonucum
maşalahha. allah tamamına erdirsin. darısı başımıza =)4.gün embriyosu 5aa kalite 11.günden selamlar
Bende bendee bazen ayip olcak diye sormuyorumYaa bu Haziran ayı gerçekten çok uğurlu geldiiiHergün pozitif haberleri alıyoruzzz Ben artık karıştırıyorum kimin kaçıncı gündü beta kaçtı vs
Ben de aynı durumdayım, bir listemiz olsa güzel olurduBende bendee bazen ayip olcak diye sormuyorum
tebrik ederim canım. allah tamamına erdirsin. darısı başımıza =)Merhaba arkadaşlar, konunun ilk günden beri sıkı takipçisiyim ama uzun zamandır hesabıma hiç girmemiştim hem hayırlı olsun demek hem mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim8 haziranda 5AA - Erken Blast - Orta kalite olmak üzere 3 adet 5. Gün embiriyosu konuldu. Önceki denemem de negatif aldığımda evde 5. Gün test yapmaya başlamıştım negatif görünce hissetmiştim zaten 8. Gün kan vermiştim ve ilaç bıraktırmıştı doktor. Bu yüzden eşim annem erken test yaptırmamı kesinlikle yasaklamıştı 8 gün güzel dayandıktan sonra 8. Gün doktorumun asistanı aradı hoca seni merak ediyor test yaptın mı diye, dedim yapmadım 12. Günü bekliyordum. 11 gün gel bakalım dedi tabi ben bunu duyduktan sonra tut tutabilirsen. Ertesi sabah yalvar yakar annemi ikna ettim olmadıysa zaten 2 gün sonra da üzüleceğiz hem çıkarsa eşime babalar günü sürprizi olur diye bi cesaret yaptım ve şükürler olsun pozitif hemen kan vermeye gittik 257 çıktı. Sonra 11. Gün 510 13. Gün 1055 14. Gün 1309 şeklinde ilerledi 26 Haziran da kese görmeye gittik ve muhtemelen transfer yapan doktorumun bile tahmin edemeyeceği şekilde 3 kese gözüktü hepimiz şaşkına döndük bu günümüze hamdolsun 3. Üz gebelik beni çok korkutuyor sağlık açısından hem bebekler hem benim için. Çarşamba kalp atışı için gittiğimizde daha net kesinleşir diye düşünüyorum. Hepinize hayırlı olsun negatif olan arkadaşlar lütfen siz de vazgeçmeyin. Benim eşim azospermi ve genetik sebebli kromozomları 47 XXY neler duyduk neler ilk Tese sonrası ama rabbim ne derse o oluyor onun mucizesi o kadar bol ki
maşallah gözünüz aydın =) allah tamamına erdirsin. darısı başımıza =)Merhaba hanımlar
Kan testi günüm yarın aslında bu sabah progestan fitilimin bittiğini farkedip eczaneye gittim az önce ve tabiki dayanamadım basit bir test aldım anında ikinci çizgiyi gördüm11 gündür bekliyordum sabırla sizce de olmuş mu
Eki Görüntüle 3267298
maşallah. çok güzel artmış =)Kızlar ben sonucumu aldim. 12.gün degerim bu, çift embriyo transferiydi. Ne dersiniz?
bence normal. belki geç tutunmuştur. olumlu düşünmeye çalış canım =)Bugün 9. Gün erken gebelik testinde bu kadar çıktı, yarın kan vereceğim ama sizce daha koyu olması gerekmez miydi ?
Kaset test bile daha koyuydu sanki
olumlu düşün canım bence her şey yolunda =) allah nasip edecek kucağına almayı inanıyorum. dualarımız seninle.Sonuçların maşallah çok güzel. İkiz mi ? Benim değerlerim yavaş yükseldi ben transferin 24. Gününde 3700 ü gördüm. Artışım bana yavaş geliyor. 17. Gün 492 idi 20. Gün kontrole gittim o gün minik bir kese gördük. Yarın yine kontrolüm var ama içim rahat etmiyor bi türlü. 3 gündür lekelenmelerim var. Ama aynı zamanda mide bulantıları yaşıyorum. Kalp sesi duyacakmıyız kese büyüdü mü bazen çok endişeye kapılıyorum bazende içim umut dolu oluyo. Buralara kadar gelmişken tamamına ersin istiyorum çok
Hayırlı olsuuun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 179 çıktı beta
Kan tahlili verdim bekliyorum, 10. Günden selamlarbence normal. belki geç tutunmuştur. olumlu düşünmeye çalış canım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?