Ben transfer gunum dahil 7. Gunde pozitifi gordum.5 gun embriyosuKızlar çift embriyo transferi olup 4.-5. Gün embriyolarından en erken ne zaman idrar testi yaptırdınız
Merhaba inşallah pozitifti en kısa zamanda görürsünüz. Deprem bölgesi demiştiniz hangi il acabaAcıkcası hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız geçen sene çatlama iğnesiyle hamile kaldım ve 2 aylıkken kalbi durdu genetik teste yolladık sağlıklı olduğunu öğrendik daha sonra pıhtılaşma testi yaptırdım 4 gende pıhtılaşma çıktı genetik testte yaptırdım ama eşim yaptırmadı çünkü kalbi duran bebeği genetiğe yolladık diye gerek duymadık sanırım ilk tedavim 12 yumrta toplandı 2 tane 5. Güne kaldı biri transfer edilemeyecek kadar kötüydü ki bunu doktorum bana söylemeyi unutmuş neyse 1 tane transfer oldum negatif Histereskopi olman lazım dedi oldum daha sonra kalan embriyoyu transfer edicez dedi deprem bölgesindeyim Histereskopi den sonra deprem oldu kaç ay geçti tam transfere hazırlanıyorken iyi diye dondurduğumuz embriyo çok çok kötü durumdaymış doktor bana bunu kaç ay sonra söyledi çözülürken sanırım gitmiş enteresan sonra böyle çok nadir oluyor ama ben bu tedavi parasını almıycam dedi tekrar tedaviye başladım glutatyon Redoks c vit aldım yumurta büyürken pko var ama hafif düzeyde doktor bu sefer risk alcam dedi ilacı ayn ı düzeyde verdi ama uzun tuttu çatlatma iğnesini 11. Günde vuruldum 2 seans glutatyon aldım o sırada yumurtalıklarım şişmeye başladı ohss olacağımı biliyordum zaten göze de almıştım bu sefer Mikroçipli yapacağım dedi doktor ayrıydten 5 bin tl ona ödedik ayrıca embriyoları doktor caiyonofor yatırılması için embriyologu aradı o da 2.300 tl idi bazı merkezlerde ücretsiz yapılıyor sanırım bu sefer 16 yumurta toplandı tabi benim yumurtalıklar şiş ama kolay atlattım sorun etmedim ohss olduğumu çünkü hatta doktorum bile şaşırdı hızlı bir şekilde iyileştim 13 gün sonra adet oldum gittim (Histereskopi sonrası 6. Ayım ve genelde adetlerim düzensizleşti ) adet düzenleyici verdi ve uzun protokol yapacağını söyledi yarın transfer hazırlığı için iğnelere başlayacağım sanırım dua edin inşallah pozitifi göreyim
Kızlar kese muayenesi
Benim 4. denememde oldu. Sona kalan embriyolarımla ve son şansımızdı o yüzden hiç öyle düşünme iç yapısını dışarıdan görmek mümkün değil o yüzden en iyi embriyolarda bile tutmama durumu çok oluyor. Sen inancını kaybetme hiç kendini iyi hissettiğinde
Tek embriyo transferi oldum ama 5.gün embriyosu, 5.gün normal gebelikte gölge gibi bişey gördüm 6.gün erken gebelikte çizgiyi gördümKızlar çift embriyo transferi olup 4.-5. Gün embriyolarından en erken ne zaman idrar testi yaptırdınız
Gaziantep aminMerhaba inşallah pozitifti en kısa zamanda görürsünüz. Deprem bölgesi demiştiniz hangi il acaba
Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim amin amin aminYaşadıklarınızı ta içimde hissettim inanın öyle bi süreçti ki benim de başından beri parkur gibi biri bitiyor yenisi geliyor amh düşüklüğü kistler ohss yüzünden transfere gidemeyişler embriyoların gelişmemesi tutunmaması 5 gende mutasyon çıkması pıhtılaşma son toplamada anlattığım her şeyi yapmamıza rağmen bir önceki kadar bile yumurta toplanmaması mucize olup 6 beklerken opu günü 10 yumurta toplanması 9 kaliteli olması 8 inin döllenmesi ama devam eden yarıya düşmesi yani hep bi olumsuzluk hep bi tam sevinirken bi yandan olumsuz bişeyin vurması o kadar zor süreçler ki.. sizin için çok dua edeceğim ve nacizane tek söyleyebileceğim şey şu gerçekten olacaksa oluyor ben bir önceki sürece göre bunda daha rahattım hep olmazsa dünyanın sonu gibi davranmayı çoktan bıraktım aşırı abartmadım çok dikkat etmedim olcaksa olcak dedim teslim oldum kesinlikle teslimiyet çok önemli. Bir de doktor önemli tabi orda da tatsız şeyler yaşamışsınız ama telafi ediliyor mu o önemli.Lütfen kendinizi rahatlatacak şeyler yapın bebek için değil kendiniz için size iyi gelecek şeyleri yiyin için ilgilenin önce siz sonra bebek çünkü ve bol dua belki sadaka vermek kalbi ferahlatmak bebek değil kendimiz iç huzurumuz odaklı olmamız gerek bence ben bunu öğrendim bu süreçten.. inşallah çok yakında siz de o beni 2,5 yıldır tek çizgi görmekten yıldıran test yapmaktan korkutan ama bir dua ve güce sarılıp yaptığımda gördüğüm o mucize ikinci çizgiyi göreceksiniz
Tüp bebek tedavisi için Dr Şule Yıldırım köpük'ü tercih ettim ve şuan ikizlere hamileyim tedavisi çok güzel sonuçlar verdi çok teşekkür ederimSelam kızlar. Benim mayıs ayı reglim ile birlikte transfer tahmini yapmaya başladım. 15 Mayısta regl oldum. Sanırım haziran başına denk gelecek. Burada buluşalım. Benim dondurulmuş 5.gün embriyom var. Ya sizin?
Bende Gaziantep te oturuyorum. Doktorunuz kim acabaGaziantep amin
Maalesef benim negatif cikti 11. Gunde, degerim 0.1 in altında doktorum ilaclari birak dedi, kismet değilmiş, daha devam etmeyeceğim yoruldum artık bunu kendime yapmak istemiyorum, uzunca bir süre hic ama hic bir sey yapmak istemiyorum
Çok teşekkür ederim. Evet 3 haziranÇok sevindim 3 haziranda mı transfer oldunuz
7. Gün kan 8. Gün idrar dan önce yapma bence canım.Kızlar çift embriyo transferi olup 4.-5. Gün embriyolarından en erken ne zaman idrar testi yaptırdınız
Tekrardan tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Aynı günlerimizÇok teşekkür ederim. Evet 3 haziran
Kendisi medikal parkta basladi dimiTüp bebek tedavisi için Dr Şule Yıldırım köpük'ü tercih ettim ve şuan ikizlere hamileyim tedavisi çok güzel sonuçlar verdi çok teşekkür ederim
Evet 7+0 da duydum kalp atışını. Siz de durumlar nedir? Allah isteyen herkese nasip etsin insallah sağlıkla huzurlaTekrardan tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Aynı günlerimizkalp atışı duydunuz mu , yazdıysanız kaçırmış olabilirim
Bülent kahraman sizin ki kimBende Gaziantep te oturuyorum. Doktorunuz kim acaba
ay gözünüz aydın, tebrik ederim. allah kucağınıza almayı da nasip etsin. darısı başımıza =)
Çook şükür
Saglikla kucagina almak nasip olsun guzellikKızlar 179 çıktı beta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?