Kaçıncı günü oluyor adetinizin transfer ? Bende merak içerisndeyim .Kızlar selam bugün kontrolüm vardı. Rahim kalınlığım 11 olmuş. Pazartesi nasipse transferim var2 gün sonra kalçadan iğne başlıyoruz progeston transferden 3 gün öncede prednol. Diğer ilaçlarada aynen devam
Hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallahTek embriyo dondurulmuş ikinci denemem bu
Yani ilk adet gününden hesaplayınca 14 demi ?Ben adetle birlikte 14.günüm de oldum transferi
Merhaba canım vallaha belirtim hiç yok azönce bi sancım oldu sanki hastalancakmışım gibi aradım doktorumu korkma ilaçlarını bırakmadan regl olmazsın dedi bide ishal gibi olmuşum onuda söyledim bunlar belirti değil sakın kendinde belirti arama dedi kan verene kadar hiçbişey belli olmaz dedi. Hayırlı uğurlu olsun canım senin içinde aynı gün inşallah hayırlı sonuçlar alalım. Sende varmı hiç belirti canımMerhaba canım belirtin varmı bence 25 mayısta 3.gün çift embriyo transferi oldum 6 haziran test günüm
Evet cnm bu değişebiliyor herkes de rahime bağlı tabikiYani ilk adet gününden hesaplayınca 14 demi ?
Evet canım biliyorum ya aslında 4.transferim ama en son eylül ayında olmuştum unuttum doğrusu .Evet cnm bu değişebiliyor herkes de rahime bağlı tabiki
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bu sefer son olur hepimiz için sonrada tamamen unuturuzEvet canım biliyorum ya aslında 4.transferim ama en son eylül atında olmuştum unuttum doğrusu .
İnşallah canımHayırlısı olsun hakkımızda inşallah bu sefer son olur hepimiz için sonrada tamamen unuturuz
Hesapladım şimdi 18. Günü oluyo adetinKaçıncı günü oluyor adetinizin transfer ? Bende merak içerisndeyim .
Thread 'Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı'Tamamen ücretsiz vereceğim tekrar belirteyim satış değil :)
Bana nöroloji doktorum hamile kaldığında zaten migrenin durur demişti. Hamilelikte migren ağrısı olmuyomuş. Östrojen azaldığı için. Ben epeydir kendimi parola alıştırdım. Ama inşallah atak matak olmazKizlar 13. Haftadan bildiriyorum
Eger migreniniz varsa transferi yapmadan migren botoxu yaptirin. Sadece parol icebiliyosunuz ve asla kesmiyor..
Botoxa ragmen bgn 3 tane parol ictm anca sakinlesti
Acaip agri ataklari oluyo bilginize..
Tam tersine tetikliyo. Cok sik atak oluyo. Bizim grupta hergun en az 2 kisi agridan geberiyor. Eger parolle geciosa o ztn aurali degil sıkıntı yok. Ben alveres kudurdugunda imigran icerdim oyuzden suan fenalik geciriyorum mesela..Bana nöroloji doktorum hamile kaldığında zaten migrenin durur demişti. Hamilelikte migren ağrısı olmuyomuş. Östrojen azaldığı için. Ben epeydir kendimi parola alıştırdım. Ama inşallah atak matak olmaz
Bugün transferim yapıldı transfer sonrası bakıldı 15.27 çıktı canım benimTransfer öncesi progesteron hormonunuza bakıldı mı? Kaç olması gerekiyor benim sonucum şimdi çıktı. 0,1 çıkmış değer
Ben ben benkızlar transfer günü belli oldu benim de pazartesi olacakmış , ilk transferim çift embriyo konulacak ama birinin kalitesi iyi değilmişPazartesi olacak olan var mı benim gibi ?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?