2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Tam tersine tetikliyo. Cok sik atak oluyo. Bizim grupta hergun en az 2 kisi agridan geberiyor. Eger parolle geciosa o ztn aurali degil sıkıntı yok. Ben alveres kudurdugunda imigran icerdim oyuzden suan fenalik geciriyorum mesela..
Hadi ya . Benim çok nadir kötü tutuyor. Muhtemelen aurasız benim ki.
Allah yardımcın olsun. Migren kadar nalet bişi yok

Hadi ya . Benim çok nadir kötü tutuyor. Muhtemelen aurasız benim ki.
Allah yardımcın olsun. Migren kadar nalet bişi yok
Yok gercekten.. dun de vardi ama bukdr cok degildi .. bugun cok fena. Boyle olucagini bildigim icin botox yaptirdim ama 3,5 ay oldu yaklasik azalmaya basliyodur etkisi..
oyuzden dedim migreni olan botox yaptirsin diye

Yok gercekten.. dun de vardi ama bukdr cok degildi .. bugun cok fena. Boyle olucagini bildigim icin botox yaptirdim ama 3,5 ay oldu yaklasik azalmaya basliyodur etkisi..
oyuzden dedim migreni olan botox yaptirsin diye
Nerde yaptırsın nasıl yapıyolar kaça yapıyolar. Hamileliktede yaptırabiliyo musun peki

Nerde yaptırsın nasıl yapıyolar kaça yapıyolar. Hamileliktede yaptırabiliyo musun peki
Hamileligi arastirmadim. Mantiklimi bilmiorum
Nerede kismina gelince yani iyi referansi olan biri. Ben allergan markadan memnunum mesela. Ve doktorum docent. Boyundan baslayip kafaya kdr belirli yerleri var yapiyor. Ben enson 4200e yaptirdim mesela ortalama piyasa bu

Kızlar ya benim de aşırı gaz sancım var belirti aramak istemiyorum ama şişlik var resmen uzanmaktan sanırım

Günaydın. Ben dün adetin 2.günü kontrole gittim. Transfer için süreç başlayacaktı. Rahim kalınlığı şu anda 15-20mm ilaç başlayamayız dedi. Rahimde polip ya da miyom olabilir diye riske atmayıp histereskopi yapmaya karar verdi. Hatta parça alıp biyopsiye de gönderecekmiş. Belki yaşım 41 olduğu için bu kadar önlem alıyor bilemiyorum. Benim transfer kısmetse temmuz ayına kaldı. Sizlerin transferleri bu ay olumlu sonuçlanır inşallah

kızlar öncelikle herkese hayırlı olsun transfer olanlar olacak olanlar tedavisi yeni başlayanlar ertelenenler herkese :) ben cuma kontrole gideceğim sadece estroferm ve folik asit kullanıyorum bakalım cuma günü ne diyecekler 2. transferim olacak size tavsiyem belirti aramayın benim ilki tuttu ama hiç belirtim olmadı düşünmemeye çalışın şişkinlik ve gaz evet bende de olmuştu normal yani onca ilaç vücut tepki veriyor evde minik yürüyüşler ve bol su tavsiyemdir inşallah güzel haberler alacağımız bir ay olur hepimiz için

Sizede hayırlı olsun. Güzel haberler alın inşallah

Geç. Olsun da güç olmasın vakti zamanı vardır. Riske atmamak en iyisi bende histeroskopi oldum transfer den önce etkisi olduğu söyleniyor. Biyopsiden de kötü bişey gelmedi şükür onu da gönderiyorlar genel olarak akılda soru kalmasın diye. Kalbimizi ferah tutalım

Çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin, ben de Histeroskopi yaptırmıştım ama rahmim dar diye, bebişlere yer açılsın diye yapılmıştı. Ne kadar yorucu bir süreç. İnşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsınız.

Dün bantlarını taktım kızlar, yarın da kontrolüm var, inşallah istenilen kalınlığa ulaşır da bana da artık transfer için gün verirler, eşim de ben de çok sabırsızlanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…