Hadi ya . Benim çok nadir kötü tutuyor. Muhtemelen aurasız benim ki.Tam tersine tetikliyo. Cok sik atak oluyo. Bizim grupta hergun en az 2 kisi agridan geberiyor. Eger parolle geciosa o ztn aurali degil sıkıntı yok. Ben alveres kudurdugunda imigran icerdim oyuzden suan fenalik geciriyorum mesela..
Yok gercekten.. dun de vardi ama bukdr cok degildi .. bugun cok fena. Boyle olucagini bildigim icin botox yaptirdim ama 3,5 ay oldu yaklasik azalmaya basliyodur etkisi..Hadi ya . Benim çok nadir kötü tutuyor. Muhtemelen aurasız benim ki.
Allah yardımcın olsun. Migren kadar nalet bişi yok
2 gün sonra iğnelere başlıcam. Transferden sonra yükselmesi önemli o zaman gebeliğin oluşması için. Hayırlı olsun senindeBugün transferim yapıldı transfer sonrası bakıldı 15.27 çıktı canım benim
Nerde yaptırsın nasıl yapıyolar kaça yapıyolar. Hamileliktede yaptırabiliyo musun pekiYok gercekten.. dun de vardi ama bukdr cok degildi .. bugun cok fena. Boyle olucagini bildigim icin botox yaptirdim ama 3,5 ay oldu yaklasik azalmaya basliyodur etkisi..
oyuzden dedim migreni olan botox yaptirsin diye
Hamileligi arastirmadim. Mantiklimi bilmiorumNerde yaptırsın nasıl yapıyolar kaça yapıyolar. Hamileliktede yaptırabiliyo musun peki
Çok erken değil mi belirti için kuzumKızlar ya benim de aşırı gaz sancım var belirti aramak istemiyorum ama şişlik var resmen uzanmaktan sanırım
3.gün diye heyecan yaptımÇok erken değil mi belirti için kuzum
Ben yanlış anlamışım canım kusura bakma iğneden önce <0.5 çıkmıştı teşekkür ederim bu arada umarım hepimizin yüzü güler2 gün sonra iğnelere başlıcam. Transferden sonra yükselmesi önemli o zaman gebeliğin oluşması için. Hayırlı olsun seninde
Naptınızzz nasıl geçti transferiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinGünaydın kızlar gün geldi8.45 de transferim var bana lütfen dua edin çook heyecanlı ve gerginim
Sizede hayırlı olsun. Güzel haberler alın inşallahkızlar öncelikle herkese hayırlı olsun transfer olanlar olacak olanlar tedavisi yeni başlayanlar ertelenenler herkese :) ben cuma kontrole gideceğim sadece estroferm ve folik asit kullanıyorum bakalım cuma günü ne diyecekler 2. transferim olacak size tavsiyem belirti aramayın benim ilki tuttu ama hiç belirtim olmadı düşünmemeye çalışın şişkinlik ve gaz evet bende de olmuştu normal yani onca ilaç vücut tepki veriyor evde minik yürüyüşler ve bol su tavsiyemdir inşallah güzel haberler alacağımız bir ay olur hepimiz için
Amin inşallahNaptınızzz nasıl geçti transferiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin
Geç. Olsun da güç olmasın vakti zamanı vardır. Riske atmamak en iyisi bende histeroskopi oldum transfer den önce etkisi olduğu söyleniyor. Biyopsiden de kötü bişey gelmedi şükür onu da gönderiyorlar genel olarak akılda soru kalmasın diye. Kalbimizi ferah tutalımGünaydın. Ben dün adetin 2.günü kontrole gittim. Transfer için süreç başlayacaktı. Rahim kalınlığı şu anda 15-20mm ilaç başlayamayız dedi. Rahimde polip ya da miyom olabilir diye riske atmayıp histereskopi yapmaya karar verdi. Hatta parça alıp biyopsiye de gönderecekmiş. Belki yaşım 41 olduğu için bu kadar önlem alıyor bilemiyorum. Benim transfer kısmetse temmuz ayına kaldı. Sizlerin transferleri bu ay olumlu sonuçlanır inşallah
Hadi bakalım dinlenin bol bol suyunu için ihmal etmeyinAmin inşallahiyi geçti bi sıkıntı yok artık beklicez bakalım
Çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin, ben de Histeroskopi yaptırmıştım ama rahmim dar diye, bebişlere yer açılsın diye yapılmıştı. Ne kadar yorucu bir süreç. İnşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsınız.Günaydın. Ben dün adetin 2.günü kontrole gittim. Transfer için süreç başlayacaktı. Rahim kalınlığı şu anda 15-20mm ilaç başlayamayız dedi. Rahimde polip ya da miyom olabilir diye riske atmayıp histereskopi yapmaya karar verdi. Hatta parça alıp biyopsiye de gönderecekmiş. Belki yaşım 41 olduğu için bu kadar önlem alıyor bilemiyorum. Benim transfer kısmetse temmuz ayına kaldı. Sizlerin transferleri bu ay olumlu sonuçlanır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?