Kaçıncı günün yarın adetle birlikteDün bantlarını taktım kızlar, yarın da kontrolüm var, inşallah istenilen kalınlığa ulaşır da bana da artık transfer için gün verirler, eşim de ben de çok sabırsızlanıyoruz.
Valla zorla içiyorum artıkHadi bakalım dinlenin bol bol suyunu için ihmal etmeyin
Yarın 13. Gün estrofemi 4x1 oral, 2x1 vajenden alıyorum. Bir de 48 saatte bir 4 bant takmaya başladım. Muhtemelen yarın transfer için randevu verilecek kalınlığa ulaşır. Eşimle tahmini beklentimiz haftaya cuma şeklinde.Kaçıncı günün yarın adetle birlikte
Valla zorla içiyorum artıkHadi bakalım dinlenin bol bol suyunu için ihmal etmeyin
Dedim gibi olur senin yarın kalınlaşır allahın izniyle 4 5 haziran da sen transfer olursunDün bantlarını taktım kızlar, yarın da kontrolüm var, inşallah istenilen kalınlığa ulaşır da bana da artık transfer için gün verirler, eşim de ben de çok sabırsızlanıyoruz.
Aynen sen haftaya olursun Allahın izniyle transferYarın 13. Gün estrofemi 4x1 oral, 2x1 vajenden alıyorum. Bir de 48 saatte bir 4 bant takmaya başladım. Muhtemelen yarın transfer için randevu verilecek kalınlığa ulaşır. Eşimle tahmini beklentimiz haftaya cuma şeklinde.
Ay siz de böyle diyince çok heyecanlanıyorum, rabbim muradımızı nasibimiz yapsın.Valla zorla içiyorum artık
Dedim gibi olur senin yarın kalınlaşır allahın izniyle 4 5 haziran da sen transfer olursun
Benim pazartesi transferim var Allah ın izniyle. Yarın progestan iğne başlıcam 2 ampul transferden 3 gün öncede prednol içicem sadece 3 gün kullanacakmışım. Onun harici zaten Estrofem, Redostim coraspin Ve bellavie kullanıyorum geceleride folik asit alıyprumKızlar selam, haftaya salıya randevu verildi muayene için. 3 gündür estrofem, coraspin, imom ve oksapar kullanıyorum. Sizler neler kullanıyorsunuz? Transferim tahmini 13-14 haziran gibi olacak ama rahim kalınlığına bağlı bikaç gün gecikebilir. İlk denememde taze olduğu için mi bilmiyorum bu kadar ilaç kullanmamıştım doktor değiştirdim, şu an daha garantici geliyor doktorum. İnşallah nasibimin vakti gelmiştir
Aşağı yukarı benzer ilaçlar sanırım. Bana da progestan ve prednol kullanacağım söylendi daha sonra. Salı günü eklenecek sanıyorum transfer yaklaştıkça. Allah kalbinizdekini kucağınıza nasip etsin tez vakitte inşallahBenim pazartesi transferim var Allah ın izniyle. Yarın progestan iğne başlıcam 2 ampul transferden 3 gün öncede prednol içicem sadece 3 gün kullanacakmışım. Onun harici zaten Estrofem, Redostim coraspin Ve bellavie kullanıyorum geceleride folik asit alıyprum
Amin canım inşallah hepimizin kucağı dolar en kısa zamandaAşağı yukarı benzer ilaçlar sanırım. Bana da progestan ve prednol kullanacağım söylendi daha sonra. Salı günü eklenecek sanıyorum transfer yaklaştıkça. Allah kalbinizdekini kucağınıza nasip etsin tez vakitte inşallah
Sakiiinnn güzel olacak herşey istersen tüm işlerini bugun den yap yemek yap sonraki günler dinlenirsin bol bolKızlar herkese selamlaryarın transfer var iyice heyecan bastı bana
15 gün olmuş o zaman senin. Yakındır transfer sende haziran ilk haftası olursun gibikızlar selam ben mayısın 22 sinden beri kullanıyorum yarın kontrolüm var sizce ne zaman olur transferim tahmini benimle aynı gün olan varmı ?
Prednol u bende kullanıp bıraktım transfer den önce. Progestan iğneyi hala kullanıyorumAşağı yukarı benzer ilaçlar sanırım. Bana da progestan ve prednol kullanacağım söylendi daha sonra. Salı günü eklenecek sanıyorum transfer yaklaştıkça. Allah kalbinizdekini kucağınıza nasip etsin tez vakitte inşallah
yaaaaa ayyy inşallah canım teşekkür ederim15 gün olmuş o zaman senin. Yakındır transfer sende haziran ilk haftası olursun gibi
Prednol u bende kullanıp bıraktım transfer den önce. Progestan iğneyi hala kullanıyorum
Evett ne yapsam emin olamadım ama sulu yemek tarzı yapıcam. Bi de yeşillikleri yıkar koyarım rahatca salatayı yaparım dedimmSakiiinnn güzel olacak herşey istersen tüm işlerini bugun den yap yemek yap sonraki günler dinlenirsin bol bol
Evett ne yapsam emin olamadım ama sulu yemek tarzı yapıcam. Bi de yeşillikleri yıkar koyarım rahatca salatayı yaparım dedimm
Canım herkesin fizyolojik durumuna göre ayarlıyorlar ilaçları takılma onun ilacı bende yok diye. Banada fitil vermedi mesela bugün sadece progestan iğne başlıcam 2 ampul birden olacakmış.
Eşim yaptı benimSelam kızlar bende salı günü tüp bebek sürecine başlıyorum iğne vurulmaya daha yeni başlayacağım çok heyecanlıyım sizler kendiniz mi iğnelerinizi yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?