2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Muhtemelen pozitif çıkacak ben idrarda 5.gün gördüm silik çizgiyi. Sonra dayanamayıp bi de kan verdim nolacak bu tez canlılığımız sonucu yazarsın

Muhtemelen pozitif çıkacak ben idrarda 5.gün gördüm silik çizgiyi. Sonra dayanamayıp bi de kan verdim nolacak bu tez canlılığımız sonucu yazarsın
Maşallah canım yarın sabah 8 de koşa koşa gidip vericem yazarım inşallah güzel haberler

1.5 saate çıkar dedi kaldı 70 dakika geçmeyen dakika yapmışlar
Bebeğiniz hayırlı olsun bu kaçıncı deneme embriyo kalitesi neydi yaş nedir 2. Denemeyse ilki neden tutmadı herşeyi anlatın bize ilk tüp deneyenler olarak bekliyoruz

Bebeğiniz hayırlı olsun bu kaçıncı deneme embriyo kalitesi neydi yaş nedir 2. Denemeyse ilki neden tutmadı herşeyi anlatın bize ilk tüp deneyenler olarak bekliyoruz
Teşekkür ederim bu ikinci transferdi, ilki aralık ayında oldu. Neden tutmadı kısmında çok durmadım. Yaşım 40,çok yumurta çıkmadığı için 2.ve 3.günde donduruldu. Sonra doktorla konuştuk, dedim ki farzedin 4 kez denedik olmadı, 5.kez denesek yapılabilecek ne kadar protokol varsa yapalım, 5.güne kadar zorlayalım. Gen testi yapıldı, ilaç düzeyi arttırıldı, transferde yapıştırıcı tabir edilen ilaç kullanıldı, 2 tane 5.gün embriyosu elde edildi. Transfer için en mükemmel durumunu zorladık hormonların ve rahim duvarının. Çok iyi durumda değilse erteledik transferi, 3 ay sonunda transferi yaptık

Bu arada aynı iğneden vuruldum kalçadan. Fitili başından beri sabah akşam kullandığım için başka bir ek yapılmadı. Progestan iğne de yine günde 1 kez devam ediyor. Üzülmeye gerek bir durum yokmuş, sen de içini ferah tut

Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, insan herbir şey de hemen korkuyor. Bu haftaları sağlıkla atlatalım da bakalım

Çoğul gebelik yaşayan arkadaşlar, 9.gün için 89 değer çoğul gebeliğe işaret değil sanırım. Sizin kaç çıkmıştı bhcg değerleri?
Canım bende bugün 8. Günüm çift transfer oldum bu sabah kan verdim 134 beta hcg çıktı sonucum Çift embriyo transferi olanlar beta hcg değerleriniz hangi günler kaç çıkmıştı yazabilir misiniz

Canım bende bugün 8. Günüm çift transfer oldum bu sabah kan verdim 134 beta hcg çıktı sonucum Çift embriyo transferi olanlar beta hcg değerleriniz hangi günler kaç çıkmıştı yazabilir misiniz
Hayırlısı olsun inşaAllah canım Allah sağlıkla devamınıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…