Katlanarak artsın büyüsün insallah canım89 çıktı kızlar, hemşire hayırlısı olsun dedi
Tebrikler canım tek transfer miydi çok güzel değerin maşallahÇok teşekkür ederim, hepimiz için amiiiin
TeşekkürlerTebrikler canım tek transfer miydi çok güzel değerin maşallah
Bende idrarda pozitif gördüm 6. Ve 7. Gün idrar yaptım koyulaşarak çıktı çift çizgi yarın Allah’ın izniyle kan vereceğim 8. Günüm çift transfer oldum inşallah bende yüksek değerle karşılaşırım aminnTeşekkürler2 tane 5.gün embriyosu.
Muhtemelen pozitif çıkacakBende idrarda pozitif gördüm 6. Ve 7. Gün idrar yaptım koyulaşarak çıktı çift çizgi yarın Allah’ın izniyle kan vereceğim 8. Günüm çift transfer oldum inşallah bende yüksek değerle karşılaşırım aminn
Maşallah canım yarın sabah 8 de koşa koşa gidip vericem yazarım inşallah güzel haberlerMuhtemelen pozitif çıkacakben idrarda 5.gün gördüm silik çizgiyi. Sonra dayanamayıp bi de kan verdim nolacak bu tez canlılığımız sonucu yazarsın
Hayırlısı olsun cnm inşaAllah sağlıkla artar89 çıktı kızlar, hemşire hayırlısı olsun dedi
Bebeğiniz hayırlı olsun1.5 saate çıkar dedi kaldı 70 dakikageçmeyen dakika yapmışlar
İnşaAllah güzel haberlerle gel cnmMaşallah canım yarın sabah 8 de koşa koşa gidip vericem yazarım inşallah güzel haberler
Teşekkür ederimBebeğiniz hayırlı olsunbu kaçıncı deneme embriyo kalitesi neydi yaş nedir 2. Denemeyse ilki neden tutmadı herşeyi anlatın bize ilk tüp deneyenler olarak bekliyoruz
Bu arada aynı iğneden vuruldum kalçadan. Fitili başından beri sabah akşam kullandığım için başka bir ek yapılmadı. Progestan iğne de yine günde 1 kez devam ediyor. Üzülmeye gerek bir durum yokmuş, sen de içini ferah tutTransferin 8. günü pembe lekelenme oldu sonra kahverengi olarak 2 gün devam etti ama iç çamaşırıma bulaşmadı hiç sadece silince leke şeklinde geliyordu. Doktorum coraspini kesti ve progestan kapsül verdi alttan her akşam yatmadan önce kullan diye. Sonra kesildi. Ama transferin 17. günü yani 2 gün önce turuncu lekelenme ve adet sancısı başladı. Hemen acile gittik keseyi gördük ama etrafında kanama alanı oluşmuş maalesef. Doktor bu kan dışarı akacak o yüzden lekelenmen olacak dedi ki kahverengi olarak devam ediyor yine leke şeklinde yoğun değil. Pruloton depot kalçadan iğne vuruldum. Ve progestan fitili artık sabahta alıyorum. Bakalım inşallah sorunsuz ilerler biraz üzüldüm ama kendimi sakinleştiriyorum. Elimden geleni yaptım ve yapıyorum çünkü. Böyle bir durum yaşıyorsan mutlaka doktorunla paylaş ve muayene ol. Çünkü kanamanın durması için progestan takviye gerekiyor o yüzden ihmal etme
8. Gün 214 çıkmıştı, üçüzlete gebeyim.Çoğul gebelik yaşayan arkadaşlar, 9.gün için 89 değer çoğul gebeliğe işaret değil sanırım. Sizin kaç çıkmıştı bhcg değerleri?
9. gün 252ydi benim ve tek kese göründü. Herkesin farklı betası az olup çoğul olan da var, betası yüksek çıkıp tek olan da varÇoğul gebelik yaşayan arkadaşlar, 9.gün için 89 değer çoğul gebeliğe işaret değil sanırım. Sizin kaç çıkmıştı bhcg değerleri?
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, insan herbir şey de hemen korkuyor. Bu haftaları sağlıkla atlatalım da bakalımBu arada aynı iğneden vuruldum kalçadan. Fitili başından beri sabah akşam kullandığım için başka bir ek yapılmadı. Progestan iğne de yine günde 1 kez devam ediyor. Üzülmeye gerek bir durum yokmuş, sen de içini ferah tut
Canım bende bugün 8. Günüm çift transfer oldum bu sabah kan verdim 134 beta hcg çıktı sonucumÇoğul gebelik yaşayan arkadaşlar, 9.gün için 89 değer çoğul gebeliğe işaret değil sanırım. Sizin kaç çıkmıştı bhcg değerleri?
Hayırlısı olsun inşaAllah canım Allah sağlıkla devamınıda nasip etsinCanım bende bugün 8. Günüm çift transfer oldum bu sabah kan verdim 134 beta hcg çıktı sonucumÇift embriyo transferi olanlar beta hcg değerleriniz hangi günler kaç çıkmıştı yazabilir misiniz
Amin inşallah canım Allah’ın izniyleHayırlısı olsun inşaAllah canım Allah sağlıkla devamınıda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?