- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
İnşallah teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ohh nee güzel canım benim sağlıkla büyüsüüün insallahh822 olmuş 13. Günde
İnşallah kuzumOhh nee güzel canım benim sağlıkla büyüsüüün insallahh
Anladım teşekkür ederimtransfer öncesiyse en garantisi aile hekiminize danışıp anitbiyotik kullanmak olacaktır. bir cipro ile geçiyor normalde.
Kılcal damara denk gelmişsin, muhtemelen morarma olur ama ilaç çıkmaz merak etme. Bende de oldu birkaç defa. Göbeğim morluk dolu. Merkezim transfer aşamasında uyarmıştı.Kızlar selam bu akşam iğnemi vurdum çektiğim gibi kan geldi neredeyse 5-6 damla gelmiştir herhalde sonra durdu sizde göbeğime enjekte ettiğim ilaç geri çıkmış mıdır kanla
Transferin 8. günü pembe lekelenme oldu sonra kahverengi olarak 2 gün devam etti ama iç çamaşırıma bulaşmadı hiç sadece silince leke şeklinde geliyordu. Doktorum coraspini kesti ve progestan kapsül verdi alttan her akşam yatmadan önce kullan diye. Sonra kesildi. Ama transferin 17. günü yani 2 gün önce turuncu lekelenme ve adet sancısı başladı. Hemen acile gittik keseyi gördük ama etrafında kanama alanı oluşmuş maalesef. Doktor bu kan dışarı akacak o yüzden lekelenmen olacak dedi ki kahverengi olarak devam ediyor yine leke şeklinde yoğun değil. Pruloton depot kalçadan iğne vuruldum. Ve progestan fitili artık sabahta alıyorum. Bakalım inşallah sorunsuz ilerler biraz üzüldüm ama kendimi sakinleştiriyorum. Elimden geleni yaptım ve yapıyorum çünkü. Böyle bir durum yaşıyorsan mutlaka doktorunla paylaş ve muayene ol. Çünkü kanamanın durması için progestan takviye gerekiyor o yüzden ihmal etmeYerleşme kanaması yaşayanınız var mı? Nasıl ve ne zaman oldu paylaşabilir misiniz?
Anladım çok teşekkür ederimKılcal damara denk gelmişsin, muhtemelen morarma olur ama ilaç çıkmaz merak etme. Bende de oldu birkaç defa. Göbeğim morluk dolu. Merkezim transfer aşamasında uyarmıştı.
Çok teşekkür ederim, hemşireleri aradım test istediler, sonuca göre iğne verecekmiş. Muhtemelen sana verilen iğne. Tekrar teşekkür ediyorum, inşallah sağlıkla devam edecek gebeliğinTransferin 8. günü pembe lekelenme oldu sonra kahverengi olarak 2 gün devam etti ama iç çamaşırıma bulaşmadı hiç sadece silince leke şeklinde geliyordu. Doktorum coraspini kesti ve progestan kapsül verdi alttan her akşam yatmadan önce kullan diye. Sonra kesildi. Ama transferin 17. günü yani 2 gün önce turuncu lekelenme ve adet sancısı başladı. Hemen acile gittik keseyi gördük ama etrafında kanama alanı oluşmuş maalesef. Doktor bu kan dışarı akacak o yüzden lekelenmen olacak dedi ki kahverengi olarak devam ediyor yine leke şeklinde yoğun değil. Pruloton depot kalçadan iğne vuruldum. Ve progestan fitili artık sabahta alıyorum. Bakalım inşallah sorunsuz ilerler biraz üzüldüm ama kendimi sakinleştiriyorum. Elimden geleni yaptım ve yapıyorum çünkü. Böyle bir durum yaşıyorsan mutlaka doktorunla paylaş ve muayene ol. Çünkü kanamanın durması için progestan takviye gerekiyor o yüzden ihmal etme
Kişiden kişiye değişir o ben transferden 3-4 gün sonra yaşamaya başlamıştımGöğüs ağrılarınız ya da hassasiyetiniz ne zaman başladı? Bugün transferin 7. Günü daha göğüslerimde acı sızı yok. İlk transferimde de 14. Gün başlamıştı hassasiyet. Daha erken mi acaba yeni pozitif gördüm idrarda daha kan vermedim
İnşallahÇok teşekkür ederim, hemşireleri aradım test istediler, sonuca göre iğne verecekmiş. Muhtemelen sana verilen iğne. Tekrar teşekkür ediyorum, inşallah sağlıkla devam edecek gebeliğin
Daha beta yeni salgılanmaya başlamışsa ilerleyen günlerde hassasiyet başlar muhtemelen. Göğsünün yanlarında başlıyor genelde ağrı ve beta arttıkça baya hissedilebilir oluyorGöğüs ağrılarınız ya da hassasiyetiniz ne zaman başladı? Bugün transferin 7. Günü daha göğüslerimde acı sızı yok. İlk transferimde de 14. Gün başlamıştı hassasiyet. Daha erken mi acaba yeni pozitif gördüm idrarda daha kan vermedim
Bugün 9.gün. Kan verdim sonucu bekliyorumİnşallahinşallah sen de sorunsuz, sağlıklı bir gebelik geçirirsin kaçıncı gün transferinin
Ayyy hafi inşallah haber ne zaman çıkacakmış :))Bugün 9.gün. Kan verdim sonucu bekliyorum
1.5 saate çıkar dedi kaldı 70 dakikaAyyy hafi inşallah haber ne zaman çıkacakmış :))
Ben de heyecanlandım valla senin adına yarın bende kan vereceğim hayırlısıyla1.5 saate çıkar dedi kaldı 70 dakikageçmeyen dakika yapmışlar
Hayırlı olsun inşallah güzelce artar değerin89 çıktı kızlar, hemşire hayırlısı olsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?