2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Gunaydin kizlar bugun doktora geldim keseyi gordum kalp atislari icin 18 i gel dedi.bu arada biz esimle kendimizi ikiz diye cok alistirmistik :)tek kesemiz var saglikla ilerler insallah Bendede belirti yok hatta bende acaba icimde mi degil mi. B
Hayırlı uğurlu olsun inşaAllah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım bendede öyle oluyor bazen hissizmiyim ben acaba diyorum

MaşAllah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım

çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı =(

yaaaa duygulandım okurken. aşırı aşırı sevindim canım. 41 kere maşallah. allah kucağına da almayı nasip etsin, darısı biz bekleyenlerin başına =)

Merhaba arkadaşlar transfer öncesi omepa Q10 marka omega3 kullanıp transferden sonra bu markayla devam eden varmı

o
olumlu düşünmeye çalış tatlım, eminim her şey yolunda gidecek =)

geçmiş olsun, tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah.

Gunaydin kizlar bugun doktora geldim keseyi gordum kalp atislari icin 18 i gel dedi.bu arada biz esimle kendimizi ikiz diye cok alistirmistik :)tek kesemiz var saglikla ilerler insallah Bendede belirti yok hatta bende acaba icimde mi degil mi. B
hadi maşallah. allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah =)

Kötü düşünmeyelimki kötü olmasın dua edip bekleyelim bebeklerimizde bize tutunup sağlıkla dünyaya gelsinler inşaAllah bende 20sinde gidicem bende endişe ediyorum hepimiz birbirimize dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…