İnsalllah hepimiz kucagimizda gorurusuz bebislerimiziHayırlı olsun kalp atışlarını da duyup sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ayni gidiyoruz 4 hafta 6 gun dedi doktorSağlıkla ilerlesin inşallah. Biz de bugun iki kese gördük ama biri digerine göre küçüktü. Doktor küçük kese için ilerlemeyebilir dedi ama emin olamayiz da dedi. Hayırlısı bakalım. Sizin gibi 18inde tekrar gideceğiz.
Hayırlı uğurlu olsun inşaAllah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımGunaydin kizlar bugun doktora geldim keseyi gordum kalp atislari icin 18 i gel dedi.bu arada biz esimle kendimizi ikiz diye cok alistirmistik :)tek kesemiz var saglikla ilerler insallah Bendede belirti yok hatta bende acaba icimde mi degil mi. B
MaşAllah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımSağlıkla ilerlesin inşallah. Biz de bugun iki kese gördük ama biri digerine göre küçüktü. Doktor küçük kese için ilerlemeyebilir dedi ama emin olamayiz da dedi. Hayırlısı bakalım. Sizin gibi 18inde tekrar gideceğiz.
çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı =(Öncelikle çoook geçmiş olsun bende normal bir gebelik te 9 haftalık Ken aynı şeyleri yaşamıştım yıllar önceTarifi olmayan bir acı Rabbim bir dahaki gebeliğinizi sağlıklı bir şekilde geçirip kucağınıza almayı nasip etsin.. Benim hikayem ise Kıbrıs ta yumurta donosyonu ile bu ay ilk kez pozitifi görmüştüm haziran ayı banada uğurlu gelmişti benim bu 10. Denemem Di benim yaşım sizlerden büyük 41 yaşındayım ama malesef ki 4 gün önce düşük yaptım insanın yıkıma uğraması kadar kötü bişey yok uyuyup uyanınca bu bir rüya olsun diyorsun bende göbekten ve ağızdan lan sulandırıcım vardı bende onların fazla geldiğini düşünüyorum ama kan sulandırıcı nın şöyle bir faydası da var kan pıhtılaşma sını önlüyor benim kalp durması gebeliğimde tüp bebek olmadığı için kan sulandırıcı kullanmamıştım tüp bebekte göbekten mutlaka veriyor Dr lar pıhtılaşma olsun olmasın.. Bu sefer de kısmet değilmiş Rabbim can sağlığı versin belkide siz kolaylıkla hamile alabiliyorsunuz ben yıllardır ilk kez tüp bebekte pozitifi görmüştüm kendi yumurtam da hiç pozitif olmadım amh değerim 0.8 hiç üzülmeyin yaşınız genç ise gene hamile kalırsınız Ben evlat edinmeye başvurdum onu beklicem artık Rabbim inş yaşatır bana da annelik duygusunu
yaaaa duygulandım okurken. aşırı aşırı sevindim canım. 41 kere maşallah. allah kucağına da almayı nasip etsin, darısı biz bekleyenlerin başına =)Kızlar haber bekleyen arkadaşlar vardı, bugün kese görmeye gittik çok şükür kesemizi gördük. Haftaya kalp atışı için gidecektik ama bebeğimin kalp atışı başlamış bile çok şükür onu da duyduk
Kaç haftalık olduğunu tek ikiz olduğunu hesaplamaya çalışanlar için bilgi: 14 haziranda 5.gün tek embriyo transferi oldum. 9.gün 423-13.gün 2234 çıktı beta. Keseyi de bebeği de gördük tek bebiş var. Hafta hesaplaması da son adetin ilk gününe göre hesaplanıyormuş ultrasonda da bebeğin büyüklüğüne göre yazıyor zaten. Normalde bebiş 5+4 olması lazımmış ama azıcık önden gidiyomuş 5+6 haftalıkmış ultrasona göreallah isteyen herkese versin inşallahh 10 gün sonra yeniden gitcez kalp için inşallah her şey yolunda ilerler
@ae_ae sen sormuştun canım hesaplamayı
olumlu düşünmeye çalış tatlım, eminim her şey yolunda gidecek =)Ayy bugünün en iyi haberi bu olabilirçok sevindim canım bi sonraki kontrol de diğerleri de hep iyi olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın benim beta 11.gün 550 13.gün 1350 gelmişti doktor tekrardan istemedi kese içinde çağırmadı 20 gün sonra gel demişti 18 inde gidicem ama tedirgin oluyorum ya kese olmazsa kalp atışı olmazsa diye
transfer öncesiyse en garantisi aile hekiminize danışıp anitbiyotik kullanmak olacaktır. bir cipro ile geçiyor normalde.Kızlar bir şeysorcam sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum enfeksiyondan çok korkuyorum maydonoz içsem transfer öncesi hem rahmi de temizler mi acaba
geçmiş olsun, tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah.Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Maalesef aynı süreci yaşadım. Bir önceki transferimde 7 haftalık kalbi durdu ve ilaçla düşük yaptım. Sonra embriyoya genetik yapacağız dediler onu da yaptılar, 1 tane sağlam embriyom çıktı. 26 haziranda transfer oldum, dün test verdim ve tutmamış bile. Aklım almıyor artık gerçekten. Genetiğine bakılmayan embriyolar bile tutmuştu, düştü ama en azından tutmuştu. Genetiği sağlam olan nasıl tutmaz anlamak mümkün değil gerçekten. İnşallahh sağlıklı bebeklerimize kavuşabiliriz. Çok geçmiş olsun((
hadi maşallah. allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah =)Gunaydin kizlar bugun doktora geldim keseyi gordum kalp atislari icin 18 i gel dedi.bu arada biz esimle kendimizi ikiz diye cok alistirmistik :)tek kesemiz var saglikla ilerler insallah Bendede belirti yok hatta bende acaba icimde mi degil mi. B
Hayırlı uğurlu olsun inşaAllah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımbendede öyle oluyor bazen hissizmiyim ben acaba diyorum
Çok sagolun kizlarhadi maşallah. allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah =)
Teşekkür ederimm amin inşallah darısı isteyen herkese canımmyaaaa duygulandım okurken. aşırı aşırı sevindim canım. 41 kere maşallah. allah kucağına da almayı nasip etsin, darısı biz bekleyenlerin başına =)
822 olmuş 13. GündeGüzel haberlerini bekliyoruzz
maşallah canım, allah tamamına erdirsin =)822 olmuş 13. Günde
Amin inşallah, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahmaşallah canım, allah tamamına erdirsin =)
MaşAllah canım sağlıkla ilerleyip kucağına almakta nasip olsun inşaAllah822 olmuş 13. Günde
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah822 olmuş 13. Günde
Kötü düşünmeyelimki kötü olmasın dua edip bekleyelim bebeklerimizde bize tutunup sağlıkla dünyaya gelsinler inşaAllahAyy bugünün en iyi haberi bu olabilirçok sevindim canım bi sonraki kontrol de diğerleri de hep iyi olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın benim beta 11.gün 550 13.gün 1350 gelmişti doktor tekrardan istemedi kese içinde çağırmadı 20 gün sonra gel demişti 18 inde gidicem ama tedirgin oluyorum ya kese olmazsa kalp atışı olmazsa diye
Amin inşallahMaşAllah canım sağlıkla ilerleyip kucağına almakta nasip olsun inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?