12. Haftaya kadar kullaniyoruzKızlar selamlar. Transferimin 15.günündeyim çok şükür pozitifi gördüm. İlaçları ne zamana kadar kullanacağız ? Kalp atışını duyup bırakan var mı?
Benimde 23.günü bugün keseyi gördüm çokk şükür 5+2 gibi dedi doktor çok çok az kalp atışını da duyduk bu hafta aşamalı olarak estrofemi bırakacağım progeston coraspin folbiol devamKızlar selamlar. Transferimin 15.günündeyim çok şükür pozitifi gördüm. İlaçları ne zamana kadar kullanacağız ? Kalp atışını duyup bırakan var mı?
Pozitif gördükten sonra 2 ilacı bıraktırdı doktorum kalbi duydum ama diğer ilaçlara devam ediyorum. Muhtemelen 3 aya kadar kullanıyoruz
12. Haftaya kadar kullaniyoruz
TeşekkürlerBenimde 23.günü bugün keseyi gördüm çokk şükür 5+2 gibi dedi doktor çok çok az kalp atışını da duyduk bu hafta aşamalı olarak estrofemi bırakacağım progeston coraspin folbiol devam
Merhaba pozitifi görünce hangi ilacı bıraktınız benim hep devam dendi bana göre de kan sulandırıcı fazla geldi diyorum 5+5 de düşük yaptım keşke kesilseydi Bi tanesi ben hep prednol den korkarkenPozitif gördükten sonra 2 ilacı bıraktırdı doktorum kalbi duydum ama diğer ilaçlara devam ediyorum. Muhtemelen 3 aya kadar kullanıyoruz
Prednol ve coraspini bıraktırdı doktorum. Oksapar, estrofem, progestan fitil, imom takviye gıda, climara bant, proluton dex iğne, mide bulantısı için bir ilaç alerji için bir ilaç kullanıyorum şu anMerhaba pozitifi görünce hangi ilacı bıraktınız benim hep devam dendi bana göre de kan sulandırıcı fazla geldi diyorum 5+5 de düşük yaptım keşke kesilseydi Bi tanesi ben hep prednol den korkarken
Benim hem göbekten oksopar hemde ecoprin vardı prednol devam bant devam kalçadan progestan vajinal progestan folik asit estrofem devam dendi transfer günü prednol Kıbrıs'taki hemşire bırak dedi burdaki Dr um 10 haftaya kadar devam dedi artık ne fazla ne eksik geldi bilmiyorum bana göre kan sulandırıcıydı.. Amin çok tşk ederim olupda kaybetmeside çok derinden yaraladı beni çünkü ilk pozitifimdiPrednol ve coraspini bıraktırdı doktorum. Oksapar, estrofem, progestan fitil, imom takviye gıda, climara bant, proluton dex iğne, mide bulantısı için bir ilaç alerji için bir ilaç kullanıyorum şu ançok çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıkla gelir miniğiniz
Oksapari hergun mu kullaniyordunuz . Ben bir gun vurulup diger gunu bos geciyorum gun asiri dediBenim hem göbekten oksopar hemde ecoprin vardı prednol devam bant devam kalçadan progestan vajinal progestan folik asit estrofem devam dendi transfer günü prednol Kıbrıs'taki hemşire bırak dedi burdaki Dr um 10 haftaya kadar devam dedi artık ne fazla ne eksik geldi bilmiyorum bana göre kan sulandırıcıydı.. Amin çok tşk ederim olupda kaybetmeside çok derinden yaraladı beni çünkü ilk pozitifimdiRabbim sağlıcakla kavuştursun yavrunuzu size
Saglikla gelsin .Guzel sonuclarinMerhaba kızlar
Benimde
9. Gün 16.9
11. Gün 36
Bugün 15. Gün 349 olmuş ne dersiniz kızlar
Hayırlı olsun düşük başlamış ama sonra güzel artmış geç döllenme olabilirMerhaba kızlar
Benimde
9. Gün 16.9
11. Gün 36
Bugün 15. Gün 349 olmuş ne dersiniz kızlar
Evet hergün dendi banaOksapari hergun mu kullaniyordunuz . Ben bir gun vurulup diger gunu bos geciyorum gun asiri dedi
Hergun coraspirin icmem soylendi ayrica ama bana gorede fazla bu yuzden arada icmiyorum coraspirinEvet hergün dendi bana
Ben tedavinin başından beri corasprin kullanıyorum şu an 5+5 teyim devam ediyorum ama ablam doğuma kadar hem corasprin hem oksapar kulland doğumdan 1 gün önce bıraktı ve hiç sıkıntı yaşamadı.kişiden kişiye değişiyor bu tarz şeyler kanama pıhtılaşma değerlerine göre o yüzden bence doktorunuza güveninEvet hergün dendi bana
Her doktor farkli tedavi uyguluyor.coraspirin gunde bir oksapar ikigunde bir.estrofem , dupasthon ve progestron fitil gunde 3. Progestron dex gobekten vuruldugun hergun. Haftada bir 2 ampul progestron 50mg kalcadan vuruluyorumEvet hergün dendi bana
Bence kendi kafana göre ilaçlarını atlama ablamda aynısını yaşadık ilk tüp bebek tedavisinde tek kan sulandırıcı kullandı ona rağmen 3 aylıkken düşük yaptı doktoru sebep olarak pıhtılaşmayla ilgili olduğunu söylediHergun coraspirin icmem soylendi ayrica ama bana gorede fazla bu yuzden arada icmiyorum coraspirin
Canim senin oksapar hergun muBen tedavinin başından beri corasprin kullanıyorum şu an 5+5 teyim devam ediyorum ama ablam doğuma kadar hem corasprin hem oksapar kulland doğumdan 1 gün önce bıraktı ve hiç sıkıntı yaşamadı.kişiden kişiye değişiyor bu tarz şeyler kanama pıhtılaşma değerlerine göre o yüzden bence doktorunuza güvenin
Ya uzuldum .Ay deme kuzumBence kendi kafana göre ilaçlarını atlama ablamda aynısını yaşadık ilk tüp bebek tedavisinde tek kan sulandırıcı kullandı ona rağmen 3 aylıkken düşük yaptı doktoru sebep olarak pıhtılaşmayla ilgili olduğunu söyledi
Hayır oksapar kullanmıyorum benim pıhtılaşma değerlerim normal geldi doktorum bu süreçte vücutta kan dolaşımının daha hızlı olduğunu yardımcı olmak için de sadece corasprin yeterli olduğunu söyledi bana ama dediğim gibi ablam ikisini de doğuma kadar kullandı aynı doktordu çünkü ablamın pıhtılaşma deperleri sınırdaydıCanim senin oksapar hergun mu
Aynen her Dr farklı kıbrıstakiler prednolu o gün bırak dediler burdaki devam dedi msl burdaki Dr kan sulandırıcı iğne 9 ay dedi pıhtılaşma olsun olmasın yapçaksın dedi gene sordum düşük günü kan sulandırıcı fazlamı geldi hocam diye alakası yok emriyo genetiğiyle olabilir dedi ona bağladıHer doktor farkli tedavi uyguluyor.coraspirin gunde bir oksapar ikigunde bir.estrofem , dupasthon ve progestron fitil gunde 3. Progestron dex gobekten vuruldugun hergun. Haftada bir 2 ampul progestron 50mg kalcadan vuruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?