Pıhtılaşma dediğiniz hangi tahlil acaba banada kuzenim Dr oda sınırda demişti plt diye bir değer burdaki Dr um da ona benzer bişey demişti çok yok pıhtılaşma demiştiAçıkçası eğer bebek sağlıksızsa yüzde doksan düşük olabiliyomuş zaten ilaçlarla çok ilgili olduğunu düşünmüyorum ben bence sizde çok takılmayın doktorlar her hasta için hangisi faydalı olucaksa o tedaviyi uyguluyodur
Plt,aptt ve pt denilen değerler bunların hepsine bakıyolar geneldePıhtılaşma dediğiniz hangi tahlil acaba banada kuzenim Dr oda sınırda demişti plt diye bir değer burdaki Dr um da ona benzer bişey demişti çok yok pıhtılaşma demişti
Aaa evet benim amcam laborant en son o bakmıştı INR diye bir test pıhtılaşma varmı yokmu diye bakmıştı normal çıkmıştı valla okadar çok test tahlil yapılıyor ki yıllardır eşimle benim genetiğimizin bile testi yapılmıştı 40 günde çıkan bir testti oda amcamın sayesinde 40 gün değilse daha fazla beklemiyordu bundan 10 sene önce falandı..Plt,aptt ve pt denilen değerler bunların hepsine bakıyolar genelde
Bence için rahat olsun bunları çok düşünerek günlerini kendine zehir etme her tedavide aynı stresi yaşarsın doktoruna güven eğer bebek sağlıklı değilse bir süre sonra düşebiliyomuş eminim çok zordur Allah bidaha yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bi bebeğin olur inşallahAaa evet benim amcam laborant en son o bakmıştı INR diye bir test pıhtılaşma varmı yokmu diye bakmıştı normal çıkmıştı valla okadar çok test tahlil yapılıyor ki yıllardır eşimle benim genetiğimizin bile testi yapılmıştı 40 günde çıkan bir testti oda amcamın sayesinde 40 gün değilse daha fazla beklemiyordu bundan 10 sene önce falandı..
Amin canım inşallah inşallahBence için rahat olsun bunları çok düşünerek günlerini kendine zehir etme her tedavide aynı stresi yaşarsın doktoruna güven eğer bebek sağlıklı değilse bir süre sonra düşebiliyomuş eminim çok zordur Allah bidaha yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bi bebeğin olur inşallah
Ay inşallah çok korkuyorum olumsuz bişey olacak diyeSaglikla gelsin .Guzel sonuclarin
İnşallah yaa çok teşekkürlerHayırlı olsun düşük başlamış ama sonra güzel artmış geç döllenme olabilir
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar bugün kese görmeye gittik transferin 19.günü keseyi gördük çok şükür içinde iki tane minik beyaz oluşum var doktor yolk kesesi olabilir tek yumurta ikizi olabilir dedi 10 gün sonra kalp atışımı görelim daha iyi anlarız dedi
11.gün 192
13.gün 670
15.gün 2148 çıktı betam ikiz mi acaba 10 gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum bir de tek yumurta çok riskli yazanlar var Allahıma şükür herşey yolunda ama
Ev işi değil de bol bol yolculuk yaptımPozitif gören şanslı hanımlar ev işlerine başladınız mısüpürge yer silme vs yapıyor musunuz?
Masallah kiz sanaaaEv işi değil de bol bol yolculuk yaptımTransferimin 5.günü bir başladım düğündü bayramdı tekrar doktora kontrole geldim derken ciddi yolculuk yaptım şimdi yazlığa geri dönüyorum yine yoldayım 2 hafta dinlenicem sonra tekrar kontrol Temizlik vs hiç yapmadım toz falan yormadan alırım ama kahvaltı yemek vs yaptığım oldu bu zamana kadar aslında baya hareketli bir transfer sonrası süreç geçirdim
Toz alma yaptım haftasonu kahvaltı yemek filan yapıym genel anlamda evdeym yapsam iyi olacak aslında her yer temiz ama benim gözüme batıyor sankiPozitif gören şanslı hanımlar ev işlerine başladınız mısüpürge yer silme vs yapıyor musunuz?
Bende yolculuk yapmaya korkuyorum arabamız yok toplu taşımaya binmeye korkuyorum sen MaşAllah hareketli bir süreç geçirmişsinEv işi değil de bol bol yolculuk yaptımTransferimin 5.günü bir başladım düğündü bayramdı tekrar doktora kontrole geldim derken ciddi yolculuk yaptım şimdi yazlığa geri dönüyorum yine yoldayım 2 hafta dinlenicem sonra tekrar kontrol Temizlik vs hiç yapmadım toz falan yormadan alırım ama kahvaltı yemek vs yaptığım oldu bu zamana kadar aslında baya hareketli bir transfer sonrası süreç geçirdim
MaşallahEv işi değil de bol bol yolculuk yaptımTransferimin 5.günü bir başladım düğündü bayramdı tekrar doktora kontrole geldim derken ciddi yolculuk yaptım şimdi yazlığa geri dönüyorum yine yoldayım 2 hafta dinlenicem sonra tekrar kontrol Temizlik vs hiç yapmadım toz falan yormadan alırım ama kahvaltı yemek vs yaptığım oldu bu zamana kadar aslında baya hareketli bir transfer sonrası süreç geçirdim
Yemek hazırlama, bulaşık, toz alma gibi şeyleri yaptım ben doktorum da sadece süpürge ve yer silme konusunda uyarmıştı. Ama ne kadar böyle devam edecek ki mecburen evle de ilgilenmemiz gerekiyorToz alma yaptım haftasonu kahvaltı yemek filan yapıym genel anlamda evdeym yapsam iyi olacak aslında her yer temiz ama benim gözüme batıyor sanki
İlkinde hep yatmıştım tutmadı bunda hep gezdimMasallah kiz sanaaa
İlkinde hep yatmıştım tutmadı bunda hep gezdimMasallah kiz sanaaa
Ben bu süreçte hasta gibi yatmanın hiçbir öneminin olmadığını gördüm doktorum demişti zaten ama ben yinede tedirgin olmuştum ilkinde yatmıştım bunda tam tersi inan transferi düşünmeye hiç fırsatım zamanım olmadı stres sıkıntı kaygı duymadım psikoloji de tutunmayı çok etkiliyor bence normal gebeliklerde olduğu gibi hamile kalmaya ne kadar çalıştıkça olmuyor ne zaman kafandan atıyorsun hooop hamilesinMaşallahaslında ben de hareketli bir süreç geçirdim ilk günden yolculuk, sonra işe başladım. Hatta gerçekten kendimi çok suçladığım zamanlar oldu ama çok şükür tutundu bebeğim eşimle aramızda kalmasını istediğimiz bir süreç olduğu için bana yardım edecek kimse yok artık biraz ev işlerine başlamak istiyorum. Robot süpürge var ama onunla ancak bu kadar idare edebildim ya ev kötü durumda şu an. Beni cesaretlendirecek birilerini arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?