Merhaba, Gözünüz aydın. Sağlıkla ilerlesin insallah. Bana 2 tane 4.gün embriyosu transfer edilmişti. 12.gün ilk kan tahlilimi yaptirdim, 1116 çıkmıştı değerim, 14.gün 3400'e çıkmıştı. 16.gün 2 kese göründü muayenede. Kalp atışı icin haftaya randevum var. Sizin degeriniz de benimki gibi üçe katlayarak artarsa benzer değerlere ulaşabilir.Canım bende bugün 8. Günüm çift transfer oldum bu sabah kan verdim 134 beta hcg çıktı sonucumÇift embriyo transferi olanlar beta hcg değerleriniz hangi günler kaç çıkmıştı yazabilir misiniz
Ben de öyle düşünüyorum tutunacağı varsa sağlıklıysa tutunuyorBen bu süreçte hasta gibi yatmanın hiçbir öneminin olmadığını gördüm doktorum demişti zaten ama ben yinede tedirgin olmuştum ilkinde yatmıştım bunda tam tersi inan transferi düşünmeye hiç fırsatım zamanım olmadı stres sıkıntı kaygı duymadım psikoloji de tutunmayı çok etkiliyor bence normal gebeliklerde olduğu gibi hamile kalmaya ne kadar çalıştıkça olmuyor ne zaman kafandan atıyorsun hooop hamilesinAğır işler yapma yinede illa yapılacaksa eşinden yardım iste ya da bir temizliğe birini çağır derim Ama günlük toz alma ya da diğer yormayan işleri yapmakta sakınca yok bence
Maşallah inşallah benimde öyle gelişirMerhaba, Gözünüz aydın. Sağlıkla ilerlesin insallah. Bana 2 tane 4.gün embriyosu transfer edilmişti. 12.gün ilk kan tahlilimi yaptirdim, 1116 çıkmıştı değerim, 14.gün 3400'e çıkmıştı. 16.gün 2 kese göründü muayenede. Kalp atışı icin haftaya randevum var. Sizin degeriniz de benimki gibi üçe katlayarak artarsa benzer değerlere ulaşabilir.
Belirtileriniz nelerdi?Merhaba, Gözünüz aydın. Sağlıkla ilerlesin insallah. Bana 2 tane 4.gün embriyosu transfer edilmişti. 12.gün ilk kan tahlilimi yaptirdim, 1116 çıkmıştı değerim, 14.gün 3400'e çıkmıştı. 16.gün 2 kese göründü muayenede. Kalp atışı icin haftaya randevum var. Sizin degeriniz de benimki gibi üçe katlayarak artarsa benzer değerlere ulaşabilir.
Benim yakın çevremden bir kaç kişi bilmesine rağmen kimse gelmedi yanıma bende tek savaşçılardanımYemek hazırlama, bulaşık, toz alma gibi şeyleri yaptım ben doktorum da sadece süpürge ve yer silme konusunda uyarmıştı. Ama ne kadar böyle devam edecek ki mecburen evle de ilgilenmemiz gerekiyorBide bana yardım edecek kimse de yok
Benimde en en yakın arkadaşım biliyordu ailem bile bilmezken evlerimizde yakın ama sedece arada yazdı Bi nbr diye ama ben gelmesini bekledim oda çalışan biri ama akşamda gelebilirdi eşlerimizde görüşen kişiler o çok zoruma gitti aramıyor bende aramıyorum kırıldım ve sölücem bunuBenim yakın çevremden bir kaç kişi bilmesine rağmen kimse gelmedi yanıma bende tek savaşçılardanımeşimin dediği gibi tırnağım varsa başımı kaşırım yapacak bişey yok benim iş yapmama sebebim lekelenmem vardı ve hareket ettiğimde çoğalıyordu iğneyle kesildi
Transferden 5 gün sonra bel ağrısı olmuştu uyutmayacak kadar ama bir gece sürdü sadece. Onun dışında belirgin bir belirti olmadi pek. İlaçların da hamileliği taklit eden etkileri oluyor. Ayırt etmek zor.Belirtileriniz nelerdi?
Robot ile idare etmeye devam, çamaşır atıp katlama süreci, bazen kısa soluklu ütüler , yemek yapma işlemi yapıyorum ama henüz süpürge ve yer silme işleri eşim yapıyor, çok çabuk yorulduğumu ve uykumun geldiğini hissediyorum ve uyuyorumPozitif gören şanslı hanımlar ev işlerine başladınız mısüpürge yer silme vs yapıyor musunuz?
Bana doktorum , ilk kese ve kalp atışını duyduktan sonra kendi kadın doğumcun ile sürece devam edebilirsin dedi.Kızlar Günaydın pozitifi gördükten sonra doktoru ile devam etmeyen normal kadın doğumcuya giden var mı ? Öğrendikten sonra yine özellikle doktora mı kontrole gitmeliyim yada burada bir kadın doğumcuya gitmeli miyim bilginiz var mı bu süreç hakkında ?
Benimki de kese ve kalp atışına 17 sinde çağırdı zaman geçmiyor çok uzak asistanına yazdım daha dönmedi galiba her doktor hastaya göre karar veriyor kendi insiyatifindeBana doktorum , ilk kese ve kalp atışını duyduktan sonra kendi kadın doğumcun ile sürece devam edebilirsin dedi.
Anladım canım herkesin farklı işteBenim doktorum sanirim surece devam etcek .bir sonraki geldiginde kadin dogumdan kaydini acalim dedi
Benim doktorum sanirim
Benim doktor sadece tüp ile ilgileniyor , bu tedaviye dahil diye bakıyor ilk kese ve kalp atışına sanırım, benim cuma kese , 28 i gibi de kalp atışı için çağırdı.. çok var dahaBenimki de kese ve kalp atışına 17 sinde çağırdı zaman geçmiyor çok uzak asistanına yazdım daha dönmedi galiba her doktor hastaya göre karar veriyor kendi insiyatifinde
Evet zaman geçmiyor napsam bilemedimBenim doktor sadece tüp ile ilgileniyor , bu tedaviye dahil diye bakıyor ilk kese ve kalp atışına sanırım, benim cuma kese , 28 i gibi de kalp atışı için çağırdı.. çok var daha
Hiç sorma ,zaman geçmiyor gerçekten ama buna da şükür, en azından bizimle bebişlerimizEvet zaman geçmiyor napsam bilemedim
Hiç sorma ,zaman geçmiyor gerçekten ama buna da şükür, en azından bizimle bebişlerimi
Orası öyle :) çok şükürHiç sorma ,zaman geçmiyor gerçekten ama buna da şükür, en azından bizimle bebişlerimiz
normalde sık sık görüşüyor muydunuz? misafirliğe gelerek sizi yoracağına da düşünmüş olabilir. açıkçası ben de öyle düşünürdüm.Benimde en en yakın arkadaşım biliyordu ailem bile bilmezken evlerimizde yakın ama sedece arada yazdı Bi nbr diye ama ben gelmesini bekledim oda çalışan biri ama akşamda gelebilirdi eşlerimizde görüşen kişiler o çok zoruma gitti aramıyor bende aramıyorum kırıldım ve sölücem bunu
bence insanlardan böyle yardım beklememek lazım. herkesin kendi hayat koşturmacası var. biz sonuçta başlarken biliyoruz bu yolun sorumluluğunu sadece eşimizle paylaştığımızı, ona göre ayarlamak lazım kendimizi =) sonuçta elimiz ayağımız tutuyor çok şükür ve eşlerimiz de yardım ediyor. biz bize yeteriz evelallah =)Benim yakın çevremden bir kaç kişi bilmesine rağmen kimse gelmedi yanıma bende tek savaşçılardanımeşimin dediği gibi tırnağım varsa başımı kaşırım yapacak bişey yok benim iş yapmama sebebim lekelenmem vardı ve hareket ettiğimde çoğalıyordu iğneyle kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?