2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Et tavuk haşlama yap çorba yap canm protein beslenmek lazım. Bakliyat da yapabilirsin
Evett yapayım bakalım faydalı bir şeyler normalde de hiç sağlıklı beslenen bir tip değilim senin transfer olmuş muydu ben tam takip edemiyorum grubu yarından sonra evdeyim daha rahat takip ederim

Evett yapayım bakalım faydalı bir şeyler normalde de hiç sağlıklı beslenen bir tip değilim senin transfer olmuş muydu ben tam takip edemiyorum grubu yarından sonra evdeyim daha rahat takip ederim
Evet cumartesi oldum ben 5 gün oldu işte

kızlar unutmayalım Allahım tek kişi gireceğim bu odadan iki kişi çıkmayı nasip et diye dua edin üçüzleri olan arkadaşımdan duymuştum birde sürekli “Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).” (Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.)
diye zikir çekin ben ilk denememde faydasını görmüştüm duadan Allahtan başka çaremiz isteyecek gidecek kapımız yok bol bol dua

Ben transfer icin hala 2. Reglimi bekliyorum 3 gun gecikti. Transfere hazirlik icin kullandiginiz vitamin yada ekstra birsey var mi ferittin ve folik kullaniyorum sadece

Ne güzel duaymış bu, Allah razı olsun, seninle mi biz aynı tarihlerde ilaçlara başlamıştık?

Henüz tarih netleşmedi, bugün muayene vardı, rahim duvarı kalınlığı için ölçüm yaptırdım, yeni ölçüm 8,77 muhtemelen haftaya transfer olur diye umuyorum.

@bluequeen -Arwen- kızlar ben estrafem kullanıyordum bugünden itibaren progestan kapsül (vajinal) ve progestan iğne kullanmaya başladım, pazartesi transfer günüm , sizdeki bazı ilaçlar yok bende
Canım herkesin tedavisi de süreci de farklı ilerliyor, sen hangi doktora gidiyorsun?
15 gün olmuş o zaman senin. Yakındır transfer sende haziran ilk haftası olursun gibi

Prednol u bende kullanıp bıraktım transfer den önce. Progestan iğneyi hala kullanıyorum
Progestanı 3 aylıktan sonra bırakıyoruz genelde canım, bizimki doğal hamilelik olmadığı için vücut hormon üretmiyor biz de sağlıklı gebelik için dışardan kendimiz alıyoruz o hormonları

Ben ettim bu duayı transfer esnasında gözlerimi kapattım şuanda da hep ediyorum

Ben ettim bu duayı transfer esnasında gözlerimi kapattım şuanda da hep ediyorum
Allah kabul etsin canım dua her kapıyı açıyor çok şükür Rabbime ben hatta kendime suya okuyup falan içmiştim 7 gün boyunca şifa olsun hepimize kabul olsun inşallah

Canım herkesin fizyolojik durumuna göre ayarlıyorlar ilaçları takılma onun ilacı bende yok diye. Banada fitil vermedi mesela bugün sadece progestan iğne başlıcam 2 ampul birden olacakmış.
Doğru diyorsun canım bende iğneye dün başladım, iki ampül şeklinde, folik asit vs vitamin kullanıyor musun ?

Ben transfer icin hala 2. Reglimi bekliyorum 3 gun gecikti. Transfere hazirlik icin kullandiginiz vitamin yada ekstra birsey var mi ferittin ve folik kullaniyorum sadece
Ben fenix plus , megafert, coraspin ve d3k2 vitamini kullandım transferden sonra da devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…