2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Benim transferim 15 Haziran'da oldu ben anlamadım 2 hafta ekleyince ne oluyo kafam karıştı
Canım benim son adet 28 mayıs, transfer 14 haziran şu an 6+5 haftalık oldu (ultrasona göre), normalde 6+3 olması gerekiyodu sata göre. Pazartesi tekrar gittiğimde kesinleşecek bakalım Ultrasonda en doğrusu çıkar kafanı karıştırma ben hala anlayamadım

Senin bebiş de hızlı önden gidiyo

Evet mesela benimde son adet 28mayıs ama transfer 17haziran bu yüzden farklılıklar oluyor sanırım ama işte o zaman hesabını ben yapamıyorum anlamıyorum

Kızlar mide bulantısı olanlar ne yapıyor ya artık kussam da rahatlasam moduna geldim gerçekten

Kızlar tüp Bebek gebelik hesaplama yazın Google a . Normal hamileliğe göre döllenme zamanı vs . herşey belli olduğu için hesaplanıyor, bazen sat ile arasında o yüzden farklar çıkabiliyor.Orda 5.gün ise blastokist Embriyo 3.gün ise Embriyo transferini seçin.Zaten arasında 2 gün oynuyor, atıyorum 4.gün transferi olduysanız da 5.güne göre 1 gün geride olursunuz

Kızlar mide bulantısı olanlar ne yapıyor ya artık kussam da rahatlasam moduna geldim gerçekten
Canım doktora gittiğinde ilaç iste ,eğer artarsa prilam verir muhtemelen.Ben 13 .haftadayim 7 den beri kullanıyorum biraz rahatlatıyor , zaten hamileler için olan birşey vitamin ve sakinleştirici var içinde.Bana yeşil elma yemek, peynir ekmek iyi geliyor

Peynir ekmek banada iyi geliyo ama yeşil elma aklıma gelmemişti teşekkür ederim

Akşamdan prilam içiyorum ertesi gün akşamüstüye kadar yine fena değilim. Sabah çubuk kraker vişne suyu öğlen az porsiyon yemek (daha çok çorba-ekmek) tüketebiliyorum. Gerçekten beni çok zorlarsa afedersin çıkarıyorum napıyım bulana bulana

Ben daha doktora gitmediğim için ilaç kullanmıyorum sekreterine yazsam belki ilaç kullan der ama muayene olmadan kullanmak istemiyorum 4 5 gün daha dişimi sıkıcam artık

Benim uykum olmuyo da uyanınca mide bulantısı çok oluyo çubuk kraker yiyorum kahvaltıdan önce o iyi geliyo
Mide bulantınız ne zaman başladı benim daha transferimin 11. Günü çift transferi pozitif gördük kanda 2 gün de 3 kat artış da gözlemledik çok şükür ama daha erken sanırım göğüs şişliğim sızım olmadı mide bulantım da daha olmadı kese görmek için transferin 18. Günü çağırdılar :)

İki sabahtir kusma derecesindeyim birsey yemeden hemde. İsten eve gidiom full uyuyorum sizdede uyku var mi
Ben de bir kaç gündür aynı durumdayım. Yalnız kasık ağrısı, bacak ağrısı şikayetlerim vardi iki gündür hiç yok, biraz endişeleniyorum da. Ne oldu da ağrılar batmalar kesildi, insallah bir sorun yoktur. Aynı durumu yaşayan var mı

Benimde bugün kasık ve bel ağrılarım kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…