Teşekkür ederim salı günü gidicem inşallahTransfer gününe 2 hafta ekleyince bugün 5+6 oluyorsun ama en doğrusunu doktorun söyleyecek tabi bizede söylersin doktor haftasına ne dedi
Güzel haberlerle inşaAllah canımTeşekkür ederim salı günü gidicem inşallah
Canım benim son adet 28 mayıs, transfer 14 haziran şu an 6+5 haftalık oldu (ultrasona göre), normalde 6+3 olması gerekiyodu sata göre. Pazartesi tekrar gittiğimde kesinleşecek bakalımBenim transferim 15 Haziran'da oldu ben anlamadım 2 hafta ekleyince ne oluyo kafam karıştı
Senin bebiş de hızlı önden gidiyoCanım benim son adet 28 mayıs, transfer 14 haziran şu an 6+5 haftalık oldu (ultrasona göre), normalde 6+3 olması gerekiyodu sata göre. Pazartesi tekrar gittiğimde kesinleşecek bakalımUltrasonda en doğrusu çıkar kafanı karıştırma ben hala anlayamadım
Ahahhahah valla bende anlamadım çocuğum sabırsızSenin bebiş de hızlı önden gidiyo
Evet mesela benimde son adet 28mayıs ama transfer 17haziran bu yüzden farklılıklar oluyor sanırım ama işte o zaman hesabını ben yapamıyorum anlamıyorumCanım benim son adet 28 mayıs, transfer 14 haziran şu an 6+5 haftalık oldu (ultrasona göre), normalde 6+3 olması gerekiyodu sata göre. Pazartesi tekrar gittiğimde kesinleşecek bakalımUltrasonda en doğrusu çıkar kafanı karıştırma ben hala anlayamadım
Canım doktora gittiğinde ilaç iste ,eğer artarsa prilam verir muhtemelen.Ben 13 .haftadayim 7 den beri kullanıyorum biraz rahatlatıyor , zaten hamileler için olan birşey vitamin ve sakinleştirici var içinde.Bana yeşil elma yemek, peynir ekmek iyi geliyorKızlar mide bulantısı olanlar ne yapıyor ya artık kussam da rahatlasam moduna geldim gerçekten
Peynir ekmek banada iyi geliyo ama yeşil elma aklıma gelmemişti teşekkür ederimCanım doktora gittiğinde ilaç iste ,eğer artarsa prilam verir muhtemelen.Ben 13 .haftadayim 7 den beri kullanıyorum biraz rahatlatıyor , zaten hamileler için olan birşey vitamin ve sakinleştirici var içinde.Bana yeşil elma yemek, peynir ekmek iyi geliyor
Akşamdan prilam içiyorum ertesi gün akşamüstüye kadar yine fena değilim. Sabah çubuk kraker vişne suyu öğlen az porsiyon yemek (daha çok çorba-ekmek) tüketebiliyorum. Gerçekten beni çok zorlarsa afedersin çıkarıyorum napıyım bulana bulanaKızlar mide bulantısı olanlar ne yapıyor ya artık kussam da rahatlasam moduna geldim gerçekten
Ben daha doktora gitmediğim için ilaç kullanmıyorum sekreterine yazsam belki ilaç kullan der ama muayene olmadan kullanmak istemiyorum 4 5 gün daha dişimi sıkıcam artıkAkşamdan prilam içiyorum ertesi gün akşamüstüye kadar yine fena değilim. Sabah çubuk kraker vişne suyu öğlen az porsiyon yemek (daha çok çorba-ekmek) tüketebiliyorum. Gerçekten beni çok zorlarsa afedersin çıkarıyorum napıyım bulana bulana
İki sabahtir kusma derecesindeyim birsey yemeden hemde. İsten eve gidiom full uyuyorum sizdede uyku var miKızlar mide bulantısı olanlar ne yapıyor ya artık kussam da rahatlasam moduna geldim gerçekten
Benim uykum olmuyo da uyanınca mide bulantısı çok oluyo çubuk kraker yiyorum kahvaltıdan önce o iyi geliyoİki sabahtir kusma derecesindeyim birsey yemeden hemde. İsten eve gidiom full uyuyorum sizdede uyku var mi
Mide bulantınız ne zaman başladı benim daha transferimin 11. Günü çift transferi pozitif gördük kanda 2 gün de 3 kat artış da gözlemledik çok şükür ama daha erken sanırım göğüs şişliğim sızım olmadı mide bulantım da daha olmadı kese görmek için transferin 18. Günü çağırdılar :)Benim uykum olmuyo da uyanınca mide bulantısı çok oluyo çubuk kraker yiyorum kahvaltıdan önce o iyi geliyo
12. Haftaya kadar boyle olcaksak harbi cok zormus bu surecBenim uykum olmuyo da uyanınca mide bulantısı çok oluyo çubuk kraker yiyorum kahvaltıdan önce o iyi geliyo
Ben de bir kaç gündür aynı durumdayım. Yalnız kasık ağrısı, bacak ağrısı şikayetlerim vardi iki gündür hiç yok, biraz endişeleniyorum da. Ne oldu da ağrılar batmalar kesildi, insallah bir sorun yoktur. Aynı durumu yaşayan var mıİki sabahtir kusma derecesindeyim birsey yemeden hemde. İsten eve gidiom full uyuyorum sizdede uyku var mi
Bende kasik agrisi batma yokBen de bir kaç gündür aynı durumdayım. Yalnız kasık ağrısı, bacak ağrısı şikayetlerim vardi iki gündür hiç yok, biraz endişeleniyorum da. Ne oldu da ağrılar batmalar kesildi, insallah bir sorun yoktur. Aynı durumu yaşayan var mı
Benimde bugün kasık ve bel ağrılarım kesildiBen de bir kaç gündür aynı durumdayım. Yalnız kasık ağrısı, bacak ağrısı şikayetlerim vardi iki gündür hiç yok, biraz endişeleniyorum da. Ne oldu da ağrılar batmalar kesildi, insallah bir sorun yoktur. Aynı durumu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?