Hayırlı olsun canım kalp atışlarını da duyarsın inşallahKızlarrrr ben şimdi kontrolden çıktım bebek son regl tarihime göre uygulama da 6 haftalıktı doktor 5 haftalık dedi keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı ne dersiniz herşey yolunda mı ?
Minagim benim cok sabirsizlaniyoruz kalp atisini duymak icin. Annesi bencede erken haftaya bende gittigimde kalbi duycagima inanmiyorum keseyi gorurum herhaldeKızlarrrr ben şimdi kontrolden çıktım bebek son regl tarihime göre uygulama da 6 haftalıktı doktor 5 haftalık dedi keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı ne dersiniz herşey yolunda mı ?
Teşekkürler 10 gün daha bekleyeceğizHayırlı olsun canım kalp atışlarını da duyarsın inşallah
Evet yaa uygulamaya göre 6 haftalıktı tam bugün 1 hafta geriye gittik şimdi yine sayMinagim benim cok sabirsizlaniyoruz kalp atisini duymak icin. Annesi bencede erken haftaya bende gittigimde kalbi duycagima inanmiyorum keseyi gorurum herhalde
Şimdi de 10 gün geçmez bu kadar bekledikten sonra bari kalp atışlarını da duyabilseydinTeşekkürler 10 gün daha bekleyeceğiz
Valla ya napalım kısmet değilmiş beklerizŞimdi de 10 gün geçmez bu kadar bekledikten sonra bari kalp atışlarını da duyabilseydin
Eveet benimde uygulamaya göre 6 haftalıktı ama doktor banada pazartesi günü 5+2 demişti burda bir hemşire arkadaş transferin üzerine iki hafta ekleyip hesaplayın demişti ona göre doğru çıkıyor artık bilemiycrmEvet yaa uygulamaya göre 6 haftalıktı tam bugün 1 hafta geriye gittik şimdi yine sayolsun buna şükür hepimiz sağllıklı bir gebelik geçirip kucaklarımıza alalım inşallah
Sizin dediginiz hesaba gore 5+1im. Kendi hesabima gore 5+4umEveet benimde uygulamaya göre 6 haftalıktı ama doktor banada pazartesi günü 5+2 demişti burda bir hemşire arkadaş transferin üzerine iki hafta ekleyip hesaplayın demişti ona göre doğru çıkıyor artık bilemiycrmBen çok az da olsa kalp atışını duymuştum 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bugün 5+4üm artık
Yaa öyle mi hesaplanıyormuş evet öyle hesaplarsak doğru oluyor aşağı yukarı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEveet benimde uygulamaya göre 6 haftalıktı ama doktor banada pazartesi günü 5+2 demişti burda bir hemşire arkadaş transferin üzerine iki hafta ekleyip hesaplayın demişti ona göre doğru çıkıyor artık bilemiycrmBen çok az da olsa kalp atışını duymuştum 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bugün 5+4üm artık
Çok geçmiş olsun Rabbim acını hafifletsin içini ferahlatsın inşaAllahMerhaba kızlar, ben 6+5 te kahverengi kanama ile hastaneye yattım kalp atışını da orada dinledik çok sağlıklıydı ancak kese altında büyük bir kanama alanı oluşmuştu. 7+2 de şiddetli kanama ile düşük yaptım ve bebeği kaybettik. Çok iyi bir tüp bebek merkezinde tedavi olmama rağmen bana sadece estrofem ve progestan fitil verilmişti. Kadın doğum dr um kan sulandırıcı kullanalım bir sonrakinde dedi. Forumda çok fazla kişinin farklı bir çok ilaç kullandığını okudum. Şimdi hep aklımda bu soru var ilk denememdi ve ilk transferde neden kan sulandırıcı ve diğer iğneler vs verilmedi? Maddiyatı geçtim manevi anlamda bu kadar emek vermek, kalbini duyup kaybetmek insani mahvediyor, boşlukta hissettiyor
Kalp atışlarınıda duyarız inşaAllahKızlarrrr ben şimdi kontrolden çıktım bebek son regl tarihime göre uygulama da 6 haftalıktı doktor 5 haftalık dedi keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı ne dersiniz herşey yolunda mı ?
Hadi transferden sonra sabırsızlanıp test yapıp öğreniyoduk az çok bundan sonrası bekle durŞimdi de 10 gün geçmez bu kadar bekledikten sonra bari kalp atışlarını da duyabilseydin
Artık hangisi doğru nasıl doğru hesaplanıyor bilemiyorum sanırım sabredip biraz daha büyüdükten sonraa doktorun ultrasonun hesabına bakacağızz bilemedim ki vallahiiSizin dediginiz hesaba gore 5+1im. Kendi hesabima gore 5+4um
Amin aminnYaa öyle mi hesaplanıyormuş evet öyle hesaplarsak doğru oluyor aşağı yukarı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah canımKalp atışlarınıda duyarız inşaAllah
Öyle yapın bende 22 sinde gideceğim bakalımAmin aminnŞimdi 24üne kadar keyifle sakince günlerimi geçirmek istiyorum
Benim transferim 15 Haziran'da oldu ben anlamadım 2 hafta ekleyince ne oluyo kafam karıştıBen daha kese bile görmedim uygulamaya göre bende 6 haftalığım bugün doktora gidiceğim gün 6+6 oluyo inşallah hem kese hem kalp atışını görürüm
Transfer gününe 2 hafta ekleyince bugün 5+6 oluyorsun ama en doğrusunu doktorun söyleyecek tabi bizede söylersin doktor haftasına ne dediBenim transferim 15 Haziran'da oldu ben anlamadım 2 hafta ekleyince ne oluyo kafam karıştı
Ay hadi güzel haberlerle gelBen daha kese bile görmedim uygulamaya göre bende 6 haftalığım bugün doktora gidiceğim gün 6+6 oluyo inşallah hem kese hem kalp atışını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?