2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Hayırlı olsun canım kalp atışlarını da duyarsın inşallah

Minagim benim cok sabirsizlaniyoruz kalp atisini duymak icin. Annesi bencede erken haftaya bende gittigimde kalbi duycagima inanmiyorum keseyi gorurum herhalde

Minagim benim cok sabirsizlaniyoruz kalp atisini duymak icin. Annesi bencede erken haftaya bende gittigimde kalbi duycagima inanmiyorum keseyi gorurum herhalde
Evet yaa uygulamaya göre 6 haftalıktı tam bugün 1 hafta geriye gittik şimdi yine say olsun buna şükür hepimiz sağllıklı bir gebelik geçirip kucaklarımıza alalım inşallah

Evet yaa uygulamaya göre 6 haftalıktı tam bugün 1 hafta geriye gittik şimdi yine say olsun buna şükür hepimiz sağllıklı bir gebelik geçirip kucaklarımıza alalım inşallah
Eveet benimde uygulamaya göre 6 haftalıktı ama doktor banada pazartesi günü 5+2 demişti burda bir hemşire arkadaş transferin üzerine iki hafta ekleyip hesaplayın demişti ona göre doğru çıkıyor artık bilemiycrm Ben çok az da olsa kalp atışını duymuştum 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bugün 5+4üm artık

Sizin dediginiz hesaba gore 5+1im. Kendi hesabima gore 5+4um

Yaa öyle mi hesaplanıyormuş evet öyle hesaplarsak doğru oluyor aşağı yukarı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun Rabbim acını hafifletsin içini ferahlatsın inşaAllah

Ben daha kese bile görmedim uygulamaya göre bende 6 haftalığım bugün doktora gidiceğim gün 6+6 oluyo inşallah hem kese hem kalp atışını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…