Hııı benimki 3. Gündü canım tazemi dondurulmuşmuBen yanlış yazmışım test gününü :') 14 haziran dedi hatta, 5. gün embriyosu benimki, belki ondan farklıdır
Amin inşallah. Allah yardımcın olsunKızlar Yarın transferim var bol bol dualarınızı bekliyorum, rabbim bu süreçte el açmış dua eden herkesin dualarını kabul etsin. Aylardır çektiğimiz tüm süreç hayırla neticelensin inşallah
Herşey gönlünüzce olsun inşallah dilerim sorunsuz şekilde güzelce ilerler minikler ve siz buluşursunuz bir an önce bolca dua edin stres yapmayın güzellikler sizin olsun inşallahKızlar doktordaydım naturel siklus ile transfer hazırlığındayımkan aldılar . Bu akam çatlatma iğnesi yapacağım 8 de ( yumurtanın kontrollü çatlayıp saatini bilmeleri için ) . Sonrada progestan fitile başlıyacağım yatmadan önce bir tane .. öyle heycanlandımki elim ayağım titriyor . 6 embriyo çözülecek . Hedef 5 ci gün ama galiba iyi gitmeme ihtimaline karşı cumada olabilir yani 3 gün dediler . Cuma yada pazar olucak dediler .arayıp haber edecekler . Dua edermisniz benim için
Kızlar doktordaydım naturel siklus ile transfer hazırlığındayımkan aldılar . Bu akam çatlatma iğnesi yapacağım 8 de ( yumurtanın kontrollü çatlayıp saatini bilmeleri için ) . Sonrada progestan fitile başlıyacağım yatmadan önce bir tane .. öyle heycanlandımki elim ayağım titriyor . 6 embriyo çözülecek . Hedef 5 ci gün ama galiba iyi gitmeme ihtimaline karşı cumada olabilir yani 3 gün dediler . Cuma yada pazar olucak dediler .arayıp haber edecekler . Dua edermisniz benim için
Ya hayırlı olsun darısı başımıza inş.Kızlar merhaba. Testim çıktı pozitiiifffRabbime şükürler olsun. Hepiniz den dua beklerim ve hepinize de dua ediyorum
Sabah yaptım canım kan vermeden önce. Erken gebelik yaptım pozitifti o daYa hayırlı olsun darısı başımıza inş.umarım sağlıkla ilerler sımsıkı tutunur bebeğin evde hiç test yapmadın dimi
Herşey gönlünüzce olsun inşallah dilerim sorunsuz şekilde güzelce ilerler minikler ve siz buluşursunuz bir an önce bolca dua edin stres yapmayın güzellikler sizin olsun inşallah
Çok sevindim pozitif olmasına umarım bize de uğur getirir haziran ayıSabah yaptım canım kan vermeden önce. Erken gebelik yaptım pozitifti o daamiiinn
Umarım güzel sağlıklı kaliteli embriyoların gelişir. 5. Gün tutma ihtimali yüksek diye o güne gitmelerini istiyorlar.Kızlar doktordaydım naturel siklus ile transfer hazırlığındayımkan aldılar . Bu akam çatlatma iğnesi yapacağım 8 de ( yumurtanın kontrollü çatlayıp saatini bilmeleri için ) . Sonrada progestan fitile başlıyacağım yatmadan önce bir tane .. öyle heycanlandımki elim ayağım titriyor . 6 embriyo çözülecek . Hedef 5 ci gün ama galiba iyi gitmeme ihtimaline karşı cumada olabilir yani 3 gün dediler . Cuma yada pazar olucak dediler .arayıp haber edecekler . Dua edermisniz benim için
Deneyimlerime göre cevap vereyim. Uzun süreli denemelerde embriyo tutmayınca vücudumuzun o embriyoyu yabancı hücreymiş gibi algılayıp yok etme teorisi var. Onun önüne geçmek için bağışıklık baskılanır nasıl ki organ nakillerinde vücut organı benimsesin diye sürekli bağışıklığı baskılayıcı ilaç kullanırlar çünkü o organ başkasından ya da kadavradan. Bizimki de o mevzu mesela bazı insanların sperme spermin içeriğine alerjisi oluyor. Ona göre tedaviye direk ekleyen de var uzun süreli olumsuz denemeler sonrası da bu ilaçları tercih eden de var.Ya arkadaşlar merak ettiğim bir şey var , bağışıklık baskılayıcı ilaçlar neye göre veriliyor bileniniz var mı? Herhangi bir kan testi vs.
Çok teşekkür ederim inşallah ihtiyacım yokturDeneyimlerime göre cevap vereyim. Uzun süreli denemelerde embriyo tutmayınca vücudumuzun o embriyoyu yabancı hücreymiş gibi algılayıp yok etme teorisi var. Onun önüne geçmek için bağışıklık baskılanır nasıl ki organ nakillerinde vücut organı benimsesin diye sürekli bağışıklığı baskılayıcı ilaç kullanırlar çünkü o organ başkasından ya da kadavradan. Bizimki de o mevzu mesela bazı insanların sperme spermin içeriğine alerjisi oluyor. Ona göre tedaviye direk ekleyen de var uzun süreli olumsuz denemeler sonrası da bu ilaçları tercih eden de var.
Hayırlısı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahSabah yaptım canım kan vermeden önce. Erken gebelik yaptım pozitifti o daamiiinn
Diğer ikisi neden tutmadı yani doktor bişey söyledi mi acaba?Bende 2 haziranda 3.gün embriyosu tekti. Hiçbir şey hissetmiyorum valla belirti vs de yok. Yani bel ağrısı oluyor ama o da oturmaktan yatmaktan muhtemelenbu 3. Transferim ilkinde de aynı şekildeydi negatif sonuçlanmıştı inşallah bu sefer tutar. Son embriyomdu çünkü taze yaz meyveleri tüketiyorum protein ağırlıklı yumurta,et tüketiyorum rapor aldım toplu taşıma kullanmayım diye evde öyle takılıyorum kendimce. Ağır iş yapmıyorum hareketlerime dikkat ediyorum o kadar bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Ayyy çok sevindim. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba. Testim çıktı pozitiiifffRabbime şükürler olsun. Hepiniz den dua beklerim ve hepinize de dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?