- 1 Mart 2020
- 352
- 264
- 53
- 33
Bende de belirti yok şu an ilk iki üç gün adet sancısı yaşadım ama sürekli ki taze transferdi opu sonrası kötüydüm onun devamı gibi olduBende o da yok hiç bişey hissetmiyorum :/
Canım benim dondurulmuş embriyo bi de ben ilaç da kullanmıyorum kan sulandırıcı ve fitil dışında. Onlarda pek yan etki yapmıyor öyle işteBende de belirti yok şu an ilk iki üç gün adet sancısı yaşadım ama sürekli ki taze transferdi opu sonrası kötüydüm onun devamı gibi olduiki gündür belirti yok estrofem bulantı yapıyor fitil kaşıntı yapıyor belirti yok hiç rahat olun umarım güzel sonuçlar alırız
İyi düşünelim iyi olsunBende 2 haziranda 3.gün embriyosu tekti. Hiçbir şey hissetmiyorum valla belirti vs de yok. Yani bel ağrısı oluyor ama o da oturmaktan yatmaktan muhtemelenbu 3. Transferim ilkinde de aynı şekildeydi negatif sonuçlanmıştı inşallah bu sefer tutar. Son embriyomdu çünkü taze yaz meyveleri tüketiyorum protein ağırlıklı yumurta,et tüketiyorum rapor aldım toplu taşıma kullanmayım diye evde öyle takılıyorum kendimce. Ağır iş yapmıyorum hareketlerime dikkat ediyorum o kadar bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
ne güzel ya yapsaydıCanım benim dondurulmuş embriyo bi de ben ilaç da kullanmıyorum kan sulandırıcı ve fitil dışında. Onlarda pek yan etki yapmıyor öyle işte
Aynen canım çok şükür Allah yardımcın olsunne güzel ya yapsaydıbeni mahvediyor ilaçlar midemi mahvetti mantar mı olmadım çok hassas bünyeye sahip olunca keşke benim de öyle olaydı sevin bence yan etkileri yaşamadığına belirtisiz daha güzel ya ben gibi olsaydı
Hayırlısı olsun hakkınızda umarım bu sefer olumlu sonuçlanır. Hikayenizi okuyordum tam acaba sonuç ne oldu diye inş. Olumlu diye sonuna kadar okudum transferi bekliyormuşsunuzKızlarr transfer tarihim belli oldu 14 haziran çarşamba. Doktorum tek transfer yapacağını söyledi ben çift istiyodum aslında ama böylesinin daha iyi olacağını söyledi kendisine güvenim tam. İnşallah güzel geçer sıkıca tutunur bebeğim dua edin bana
Güzel sonuçlara inş. Göbek etrafı bizde hesap göbek deliğinden iki parmağın uzaklıkta çevresine yapabilirsin. Kollardan dirsekten itibaren 5 parmak yukarı elinle tutup kolundan da yapabilirsin dönüşümlü. Gonal f gibi oda subkutanKızlar dün olamadığım transferimi bugün anestezili oldum çok şükür. Başarılı geçmiş . 2 embriyo transfer edildi. 14 Haziran test günüm. Bakalım Allah büyük hayırlısını nasip etsin hepimize. Bugün oksapar iğne başladım. Gonalf ler gibi göbek deliğine yakın çevrelere mi yapmamız gerekiyor illa yoksa göbek olan heryere mi ? .
Amin inşallah canım. Kendim yaptım ilk iğneyi canım acıdı yavvv gonalflerin ipne daha inceydi sankim. Akşamda kalçadan iğnem var kalçalarım morardı mengeneye sıkıştırmışlar gibi ağriyyy inşallah değer tüm bunlaraGüzel sonuçlara inş. Göbek etrafı bizde hesap göbek deliğinden iki parmağın uzaklıkta çevresine yapabilirsin. Kollardan dirsekten itibaren 5 parmak yukarı elinle tutup kolundan da yapabilirsin dönüşümlü. Gonal f gibi oda subkutan
Amin canım inşallahKızlarr transfer tarihim belli oldu 14 haziran çarşamba. Doktorum tek transfer yapacağını söyledi ben çift istiyodum aslında ama böylesinin daha iyi olacağını söyledi kendisine güvenim tam. İnşallah güzel geçer sıkıca tutunur bebeğim dua edin bana
İnşallah umudum yüksek ama çok korktum bir tane olduğunu duyuncaKorkmayın 1 tanesi bile yeter Allahın izniyle
çok şükür hayırlı olsun sevindim canım, aa sende mi oksapar başladın , ne için verdi doktorun? Test tarihlerini listelesek mi ne yapsak :)Kızlar dün olamadığım transferimi bugün anestezili oldum çok şükür. Başarılı geçmiş . 2 embriyo transfer edildi. 14 Haziran test günüm. Bakalım Allah büyük hayırlısını nasip etsin hepimize. Bugün oksapar iğne başladım. Gonalf ler gibi göbek deliğine yakın çevrelere mi yapmamız gerekiyor illa yoksa göbek olan heryere mi ? .
Maalesef clexane oksapar yakıyor bir de aslında aynı iğne uzun sadeceAmin inşallah canım. Kendim yaptım ilk iğneyi canım acıdı yavvv gonalflerin ipne daha inceydi sankim. Akşamda kalçadan iğnem var kalçalarım morardı mengeneye sıkıştırmışlar gibi ağriyyy inşallah değer tüm bunlara
Birde sen kalçadan hergün mü vurduruyorsun benimki morarmadı henüz, birde çok acımıyor öyle dokunursan iğne kısımlarına az açıyor , iki güne bir vurduruyorum benAmin inşallah canım. Kendim yaptım ilk iğneyi canım acıdı yavvv gonalflerin ipne daha inceydi sankim. Akşamda kalçadan iğnem var kalçalarım morardı mengeneye sıkıştırmışlar gibi ağriyyy inşallah değer tüm bunlara
Herşey gönlünüzce olsun inşallah dilerim sorunsuz şekilde güzelce ilerler minikler ve siz buluşursunuz bir an önce bolca dua edin stres yapmayın güzellikler sizin olsun inşallah
Amin canımmm benim 4 cü daha hiç tutunma olmadıAmiiinn Rabbim umudumuzu ve heyecanımızı hep ilki gibi kılsın inşallah umut çok önemli benimde 2. Transferim ilkinde bebeğimi kaybettim toparlanmak kolay olmadı ama tesellim cennet kuşum oldu ona sığındım Rabbime sığındım Allah herkese hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?