2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

çok şükür hayırlı olsun sevindim canım, aa sende mi oksapar başladın , ne için verdi doktorun? Test tarihlerini listelesek mi ne yapsak :)
Allah razı olsun canım. Güzel sonuçlar alırız inşallah. Liste yapmayı ben bilmiyorum bilen birisi yapsa aslında iyi olurdu transfer tarihi sonuç tarihi diye
Birde sen kalçadan hergün mü vurduruyorsun benimki morarmadı henüz, birde çok acımıyor öyle dokunursan iğne kısımlarına az açıyor , iki güne bir vurduruyorum ben
Aynen kalçadan her gün progestan oluyorum. Çok ağrıyo artık acıyo. Benim iğne yerim çok zor geçiyo ya. Coraspin kullanıyodum onu bıraktık oksapar başladık. Bide bana magnorm verdiler magnezyum. Onun dışında ilaçlarımda çok farklılık yok. Oksaparıda kan sulandırıcı olarak veriyolar. Genel olarak tüp bebekte herkese veriyolar ama ne işe yarıyo tedavide ne için gerekiyo hiç sormadım

Kızlar bende ilaç yan etkisi galiba nefes darlığı başladı panik atağım tetiklendi herşeye asabileştim birden sizde de bu etkiler oluyor mu? ben anlamadım bütün ilaçların yan etkilerini yaşamasam bir kere ilaçlarla geçimsizliğim var galiba

Bende neredeyse 1 yıldır panik atak geçirmiyordum bu ilaçlardan sonra 3 kere kısa zaman aralıklarla panik atak geçirdim

Bende de dündendir oluyor. Nefes darlığı , miğde bulantısı. Kasık ağrım başladı . Öyle depresif bir haldeyim

Anladım canım bende Protestan iğne günaşırı fitil ve estrofem var sadece hadi hayırlısı

Bende neredeyse 1 yıldır panik atak geçirmiyordum bu ilaçlardan sonra 3 kere kısa zaman aralıklarla panik atak geçirdim
Bu süreç bizi delirtmeden bitseydi iyiydi. gelinler annemi kızdırıyor onlarla kavga etmemek için kendimi tutuyorum normalde sakin ben

8 . Günüm ve aşırı kramp gibi kasık ağrım başladı. İlacın etkisi olabilir mi acaba?

Canım adetin kaçıncı günü 7.6 mm çıktı ki umudunu kaybetme ilaç olarak ne kullanıyorsun estroferm mi cyloc prognova mı ?

Belirti aramayı bıraktım.aniden başladı bacaklarımı uzatamıyorum. Adet öncesi gibi aslında
Vallaha okadar çok hormon alıyoruzki çok normal 4 cü transferimi olucam artık saldım . Geçen transferimde kasıklarımda nasıl iğnelenmeler oluyor anlatamam ama nasıl dedim kesin hamileyim bu kez oldu koca bir hüsran ayaklarda yanma birden soğuma.. gaz yapmıştır yediğin birşey fitil kullanıyor musun ? Oda yapar

4 . Transfer mi? Allah yardımcın olsun.inş bu sefer olur . Evet fitil kullanıyorum üç öğün . Ondan da olabilir .

4 . Transfer mi? Allah yardımcın olsun.inş bu sefer olur . Evet fitil kullanıyorum üç öğün . Ondan da olabilir .
Sağol inşallah bu kez pozitif görürüm allah yardımcımız olsun hepimizin . Yollar dikenli yürüdükçe kanıyor ayaklarımız ama yolun sonunda çiçek bahçe inşallah evet fitili yaparken hava giriyor olabilir bende ultrason sonrası mesela çok olur gaz sıkışması . Birde yediklerine dikkat et canım

Evet inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…