2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar Rabb'im çocuk hasreti çeken herkese hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Dilerim gruptaki herkesin yüzü gülsün inşallah
Amin canım kaçıncı gün embriyosuydu senin transferin ? Ne zaman transfer olmuştun ? Transferden sonra neler yaptın ? Bizleri bilgilendirir misin

Amin canım kaçıncı gün embriyosuydu senin transferin ? Ne zaman transfer olmuştun ? Transferden sonra neler yaptın ? Bizleri bilgilendirir misin
29 Mayıs'ta çift embriyo transferi yapıldı. Ama kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum. Bugün 10.günüm idrar testi yaptım çift çıktı paylaştım sizlerle. Kan testi günüm 12 sinde.
Transfer sonrası kasık ağrım oluşmuştu aşırı ağrıyordu .adet günümde bu ağrı durdu . Şimdi ise ara ara kasığım ağrıyor . Belim zaten fıtık olduğu için hep ağrıyor .çok yattığımdan. Ama kızlar bol bol dinlenin. Ağırlık kaldırmayın . Gruptaki en karamsar bendim ben hala şoktayım. Kalbimden olmayacak diye geçiyordu. Ama Rabbime bırakınca oluyormuş. İnşallah hepinizin pozitif çıkar

Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla ilerlesin. Keseyi görmek , kalp atışını duymak nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…