İnşallah darısı başına olsun . Hayırlısıyla cnmCanım bu teste göre baya hamilesinhayırlı olsun inşallah. Hemen kan testi ver bence. Çok heyecanlı bir süreç başlıyor senin için , darısı da bizlere olsun inşallah
Aynen 12 si pazartesi test tarihim
İnşallah darısı başına olsun. HayırlısıylaTebrik ederim transfer tarihin ne zamandı, bebişler tutunmuş inşallah.
Benim test tarihim 19 Haziran canım. İnşallah ben de hayırlı haberler alacağım.
İnşallah cnmBenim test tarihim 19 Haziran canım. İnşallah ben de hayırlı haberler alacağım.
Amin canımKızlar Rabb'im çocuk hasreti çeken herkese hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Dilerim gruptaki herkesin yüzü gülsün inşallah
12 haziran ben de varımAynen 12 si pazartesi test tarihim
29 Mayıs'ta çift embriyo transferi yapıldı. Ama kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum. Bugün 10.günüm idrar testi yaptım çift çıktı paylaştım sizlerle. Kan testi günüm 12 sinde.Amin canımkaçıncı gün embriyosuydu senin transferin ? Ne zaman transfer olmuştun ? Transferden sonra neler yaptın ? Bizleri bilgilendirir misin
Pozitiffff hyırlı olsun kaçıncı gün ? Birde kaçıncı gün embriyosu ?Kızlar günaydın şimdi idrar testi yaptım ama sonucu pek anlamadım .lütfen bakar mısınız?
Kızlarrr ben dayanamadım test yaptım. Bugün 5. Günüm.
Teşekkür ederim inşallah böyle devam ederOoo hayırlı olsun sende pozitiflenmissin . 5 gün embriyosu mu ?
Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla ilerlesin. Keseyi görmek , kalp atışını duymak nasip olsun.29 Mayıs'ta çift embriyo transferi yapıldı. Ama kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum. Bugün 10.günüm idrar testi yaptım çift çıktı paylaştım sizlerle. Kan testi günüm 12 sinde.
Transfer sonrası kasık ağrım oluşmuştu aşırı ağrıyordu .adet günümde bu ağrı durdu . Şimdi ise ara ara kasığım ağrıyor . Belim zaten fıtık olduğu için hep ağrıyor .çok yattığımdan. Ama kızlar bol bol dinlenin. Ağırlık kaldırmayın . Gruptaki en karamsar bendim ben hala şoktayım. Kalbimden olmayacak diye geçiyordu. Ama Rabbime bırakınca oluyormuş. İnşallah hepinizin pozitif çıkar
Sanada hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla ilerlesin sürecinizKızlarrr ben dayanamadım test yaptım. Bugün 5. Günüm.
Erken gebelik testi mi yaptınız. Kaçıncı gün embriyosu ?Kızlarrr ben dayanamadım test yaptım. Bugün 5. Günüm.
Transfer gununuzu sayıyor musunuz gün hesabindaKızlarrr ben dayanamadım test yaptım. Bugün 5. Günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?