İnşallah cnmAllahım daim kılsın canım ne mutlu sana ne güzel inşallah hepimiz bu duyguları yaşarız
Hadi o zaman kan ver canım heyecanla bekliyoruzKızlar iğnemi yapmak üzere sağlık kabinindeki sağlıkçı genç dedi ki . Kullandığın gebelik testi ucuz .gerceği yansıtma kalitesi çok düşük. Kan testi ver dedi.
Beni bilirsen Gel sen günümüzü bekle canım ne kaldı zaten pazartesiyeKızlar iğnemi yapmak üzere sağlık kabinindeki sağlıkçı genç dedi ki . Kullandığın gebelik testi ucuz .gerceği yansıtma kalitesi çok düşük. Kan testi ver dedi.
Pazartesi günü doktoruma gidecem. Olmazsa başka bir test alırım yarın yine denerim. İçime kurt düştü ya . Hüzünlendim. Var mı bundan kullananHadi o zaman kan ver canım heyecanla bekliyoruz
Bende bundan kullandım, doğru sonuç çıkardı.Evham yapmayın, hatta bir tane daha yapın içiniz rahat olsunPazartesi günü doktoruma gidecem. Olmazsa başka bir test alırım yarın yine denerim. İçime kurt düştü ya . Hüzünlendim. Var mı bundan kullanan
Çok teşekkürler ya. Biran için korktumBende bundan kullandım, doğru sonuç çıkardı.Evham yapmayın, hatta bir tane daha yapın içiniz rahat olsun
Hiç hüzünlenme yaaa sen bakma ona 10 . Gün olmuş artık birde belki ikiz baksana hemen belirmiş madem güvenilir değil neden satıyolar moral bozma hiç canımmmmPazartesi günü doktoruma gidecem. Olmazsa başka bir test alırım yarın yine denerim. İçime kurt düştü ya . Hüzünlendim. Var mı bundan kullanan
Çok teşekkürler ya. Biran içi korktumBende bundan kullandım, doğru sonuç çıkardı.Evham yapmayın, hatta bir tane daha yapın içiniz rahat olsun
Sağ ol cnmHiç hüzünlenme yaaa sen bakma ona 10 . Gün olmuş artık birde belki ikiz baksana hemen belirmiş madem güvenilir değil neden satıyolar moral bozma hiç canımmmm
Yok canım öyle düşünme benim de 5.gün embriyo dondurulmuş olarak 6 Haziran'da transfer oldu ilk 2 gün belirtim az vardı bugün pek yok kendini kaygılandırma dua inşallah güzel haberler alırız.Herkeste bi belirti var acaba sorun bende mi diye düşünüyorum
Anladım hayırlı olsunZaten tahmini söyledi. 19 Haziran'da kontrol var. Bı olumsuzluk olmazsa 23 Haziran dedi
Maşallah pozitifler ard arda, ne zamandı transferiniz? Dün transfer olmasam ben de test verirmişim :)))Ben dayanamayıp kan tahlili de verdim , sonuç 46 çıktı kızlariçim içime sığmıyor , o kadar mutluyum ki. Çok güzel bir duyguymuş
Ooo gözün aydın olsun cnmBen dayanamayıp kan tahlili de verdim , sonuç 46 çıktı kızlariçim içime sığmıyor , o kadar mutluyum ki. Çok güzel bir duyguymuş
Bana fitil vermedi ama progestan iğneye devam (totomun üstüne oturamıyorum artıkarkadaşlar merhaba ben de 5 haziranda tek embriyo transferi oldum. doktorum artik proluton depot igne kullanmadiklarini sadece fitil kullandiklarini söyledi. piyasada da bulunmuyormus. ayni zamanda progestan igne vurulayim dedim ona da gerek yok dedi. siz de durumlar nasil igne vuruluyor musunuz? doktorunuz size iğne verdi mi?
İnşallah güzel katlanarak artar değerinBen dayanamayıp kan tahlili de verdim , sonuç 46 çıktı kızlariçim içime sığmıyor , o kadar mutluyum ki. Çok güzel bir duyguymuş
Çok sevindim senin için canım sağlıkla iletilesin inşallahBen dayanamayıp kan tahlili de verdim , sonuç 46 çıktı kızlariçim içime sığmıyor , o kadar mutluyum ki. Çok güzel bir duyguymuş
İnşallah 12. Gün daha yüksek çıkar darısı başıma, kızlar doktor bana ne fitil ne iğne vermedi, sadece Duphaston hap verdiBen dayanamayıp kan tahlili de verdim , sonuç 46 çıktı kızlariçim içime sığmıyor , o kadar mutluyum ki. Çok güzel bir duyguymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?