2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar iğnemi yapmak üzere sağlık kabinindeki sağlıkçı genç dedi ki . Kullandığın gebelik testi ucuz .gerceği yansıtma kalitesi çok düşük. Kan testi ver dedi.

Hadi o zaman kan ver canım heyecanla bekliyoruz
Pazartesi günü doktoruma gidecem. Olmazsa başka bir test alırım yarın yine denerim. İçime kurt düştü ya . Hüzünlendim. Var mı bundan kullanan

Eklentiler

• IMG_20230608_134419.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 65
Pazartesi günü doktoruma gidecem. Olmazsa başka bir test alırım yarın yine denerim. İçime kurt düştü ya . Hüzünlendim. Var mı bundan kullanan
Bende bundan kullandım, doğru sonuç çıkardı.Evham yapmayın, hatta bir tane daha yapın içiniz rahat olsun

Hiç hüzünlenme yaaa sen bakma ona 10 . Gün olmuş artık birde belki ikiz baksana hemen belirmiş madem güvenilir değil neden satıyolar moral bozma hiç canımmmm

Herkeste bi belirti var acaba sorun bende mi diye düşünüyorum
Yok canım öyle düşünme benim de 5.gün embriyo dondurulmuş olarak 6 Haziran'da transfer oldu ilk 2 gün belirtim az vardı bugün pek yok kendini kaygılandırma dua inşallah güzel haberler alırız.

arkadaşlar merhaba ben de 5 haziranda tek embriyo transferi oldum. doktorum artik proluton depot igne kullanmadiklarini sadece fitil kullandiklarini söyledi. piyasada da bulunmuyormus. ayni zamanda progestan igne vurulayim dedim ona da gerek yok dedi. siz de durumlar nasil igne vuruluyor musunuz? doktorunuz size iğne verdi mi?

Bana fitil vermedi ama progestan iğneye devam (totomun üstüne oturamıyorum artık )

Bugün 6.günüm dün adet sancısı gibi vardı alt karnımda ama bugünde sol kasığımda böyle dakikada 1 gibi bi acı girip çıkıyo az olsada ilk transferimde yaşamamıştım aynı ilaçları kullanıyorum ama. Ümitlenmekte istemiyorum inat ettim bu sefer test tarihimi beklicem diye bide kendime söz verdim böyle hissedenlerin sonuçlarıda farklı oluyo garip. Lekelenme olsun diye bekliyorum o da yok bayılazammm şimdi. Stres yok diyolar dolar uçuyo tedavi ve ilaç fiyatlarıda uçacak yeniden ihtiyaç olursa bide ona takıyorum kafayı bu ülkede kadın olmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…