Amin inşallah cnmHayırlı olsun inşallah. Sağlıkla ilerlesin. Keseyi görmek , kalp atışını duymak nasip olsun.
Amin inşallah , darısı sizlere inşallahSanada hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla ilerlesin süreciniz
Evet erken gebelik testi. 2 tane 5. Gün embriyosuErken gebelik testi mi yaptınız. Kaçıncı gün embriyosu ?
Transfer günümü saymadan 5. Günüm bugün. 3 Haziran da transfer olmuştum. Kan vermeye gideceğim şimdi , çıkar mı acaba kanda hemen ?Transfer gununuzu sayıyor musunuz gün hesabinda
Kan verdiniz mi?
Zaten tahmini söyledi. 19 Haziran'da kontrol var. Bı olumsuzluk olmazsa 23 Haziran dediŞimdiden nasıl 23 haziranı söylediki doktor ? Onu anlamadım aslında rahim e ultrason yaparak ve kan alarak bakılır ve transfer tarihi o şekik netleşir . 14/20 gün arası genelde olur . Ama asla net değildir günleri .
Bende 5 haziranda oldum canım bakalım benim 2. Denemem hayırlısı bekliyoruzKızlar selam. Bende 5 hazıran pazartesi transfer oldum. 4. Denemem inşallah hepimizin minnoşlari hayırlısı ile tutunur
Maşallah ne güzelde çıkmışlar inşallah gönlünce olsun herşey kan verdinmi canımKızlar günaydın şimdi idrar testi yaptım ama sonucu pek anlamadım .lütfen bakar mısınız?
Amin inşallahMaşallah ne güzelde çıkmışlar inşallah gönlünce olsun herşey kan verdinmi canım
İnşallah doğrudur canım 5. Gün çok erken değilmi bi an onu düşündüm sonradan hayal kırıklığı olsun istemem inşallah hamilesindir doktoruna söyledinmi ilaçların etkiside böyle gösteriyor erken yapınca inşallah senin istediğin gibi olurKızlarrr ben dayanamadım test yaptım. Bugün 5. Günüm.
Sağ ol cnm. Yok kan vermeye pazartesi günü gidecem inşallah. Darısı isteyen herkesin başına inşallahMaşallah ne güzelde çıkmışlar inşallah gönlünce olsun herşey kan verdinmi canım
Aminnn ne güzel bir haziran oluyor pozitifler çoğalıyorSağ ol cnm. Yok kan vermeye pazartesi günü gidecem inşallah. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Hissettinmi peki neler düşündün bu süreçte neler yaptın neler yedin içtin özellikle dikkat ettiğin birşey oldumu canımSağ ol cnm. Yok kan vermeye pazartesi günü gidecem inşallah. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Evet aslında 5. Gün erken ama 5. Gün embriyosunun tutunma sürecini 3-5 gün arasında tamamladığı yazıyor bir çok kaynakta. Dondurulmuş embriyo olduğu için beta hcg yükseltecek bi ilaç kullanmadım.İnşallah doğrudur canım 5. Gün çok erken değilmi bi an onu düşündüm sonradan hayal kırıklığı olsun istemem inşallah hamilesindir doktoruna söyledinmi ilaçların etkiside böyle gösteriyor erken yapınca inşallah senin istediğin gibi olur
Transfer sonrası kasık ağrım çoktu . İlaçlara yordum . Doktorum sabah kahvaltını tam yap. Haşlanmış yumurta domates salatalık vb. Yedim . Dondurulmuş hazır ürünlerden uzak dur dedi. Pazartesi günü adet günümdü ilk gün oldu olacak gibiydim . Sonra kasık ağrım durdu . Şimdi ise kolumu kaldırınca kasık ağrım oluyor. Bişey oluyor ama ne olduğunu anlamıyorum.Hissettinmi peki neler düşündün bu süreçte neler yaptın neler yedin içtin özellikle dikkat ettiğin birşey oldumu canım
Benim de 3 haziran transeferim. 5. Gün çift embriyo. Ama çok erken. Korkuyorum test yapmaya. Ama bir umut da olsun istiyorumEvet aslında 5. Gün erken ama 5. Gün embriyosunun tutunma sürecini 3-5 gün arasında tamamladığı yazıyor bir çok kaynakta. Dondurulmuş embriyo olduğu için beta hcg yükseltecek bi ilaç kullanmadım.
Benim sadece bel ağrısı var. Tam ortadan Polonya doğru. Onun dışında hiçbir degisiklik yok vücudumda. Sizinle aynı gün transferimizTransfer sonrası kasık ağrım çoktu . İlaçlara yordum . Doktorum sabah kahvaltını tam yap. Haşlanmış yumurta domates salatalık vb. Yedim . Dondurulmuş hazır ürünlerden uzak dur dedi. Pazartesi günü adet günümdü ilk gün oldu olacak gibiydim . Sonra kasık ağrım durdu . Şimdi ise kolumu kaldırınca kasık ağrım oluyor. Bişey oluyor ama ne olduğunu anlamıyorum.Belki test yapmasaydım bunlara ilaç etkisi derdim . Evet karamsardım ama isterken hep hayırlısını ver diyordum . Tevekkül güzel bir şey . Biz elimizden geleni yaptık gerisi Taktir-i ilahi.
Eğer dayanabiliyorsanız test yapmayın gününüzü bekleyin bence , çünkü daha erken aslındaBenim de 3 haziran transeferim. 5. Gün çift embriyo. Ama çok erken. Korkuyorum test yapmaya. Ama bir umut da olsun istiyorum
Cumartesi kan vermek istiyorum. 2. Pazartesi veririm diyorum. Cumartesiye kadar anca dayanabilirim galibaEğer dayanabiliyorsanız test yapmayın gününüzü bekleyin bence , çünkü daha erken aslında
Anladım canım herşey gönlünce olsun ya herkes hamiş olsun inşallah kan sonucunda güzel olurEvet aslında 5. Gün erken ama 5. Gün embriyosunun tutunma sürecini 3-5 gün arasında tamamladığı yazıyor bir çok kaynakta. Dondurulmuş embriyo olduğu için beta hcg yükseltecek bi ilaç kullanmadım.
Aynen izmirdeyim ege üniversitesi hastahanesinde ferruh acet doktorum
Allahım daim kılsın canım ne mutlu sana ne güzel inşallah hepimiz bu duyguları yaşarızTransfer sonrası kasık ağrım çoktu . İlaçlara yordum . Doktorum sabah kahvaltını tam yap. Haşlanmış yumurta domates salatalık vb. Yedim . Dondurulmuş hazır ürünlerden uzak dur dedi. Pazartesi günü adet günümdü ilk gün oldu olacak gibiydim . Sonra kasık ağrım durdu . Şimdi ise kolumu kaldırınca kasık ağrım oluyor. Bişey oluyor ama ne olduğunu anlamıyorum.Belki test yapmasaydım bunlara ilaç etkisi derdim . Evet karamsardım ama isterken hep hayırlısını ver diyordum . Tevekkül güzel bir şey . Biz elimizden geleni yaptık gerisi Taktir-i ilahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?