2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Sanada hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla ilerlesin süreciniz
Amin inşallah , darısı sizlere inşallah
Erken gebelik testi mi yaptınız. Kaçıncı gün embriyosu ?
Evet erken gebelik testi. 2 tane 5. Gün embriyosu
Transfer gununuzu sayıyor musunuz gün hesabinda
Kan verdiniz mi?
Transfer günümü saymadan 5. Günüm bugün. 3 Haziran da transfer olmuştum. Kan vermeye gideceğim şimdi , çıkar mı acaba kanda hemen ?

Zaten tahmini söyledi. 19 Haziran'da kontrol var. Bı olumsuzluk olmazsa 23 Haziran dedi

Kızlarrr ben dayanamadım test yaptım. Bugün 5. Günüm.
İnşallah doğrudur canım 5. Gün çok erken değilmi bi an onu düşündüm sonradan hayal kırıklığı olsun istemem inşallah hamilesindir doktoruna söyledinmi ilaçların etkiside böyle gösteriyor erken yapınca inşallah senin istediğin gibi olur

Sağ ol cnm. Yok kan vermeye pazartesi günü gidecem inşallah. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Aminnn ne güzel bir haziran oluyor pozitifler çoğalıyor negatif çıkanlar da üzülmesin Allahım zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur diyoruz moralleri yüksek tutuyoruz umutları yitirmiyoruz

Evet aslında 5. Gün erken ama 5. Gün embriyosunun tutunma sürecini 3-5 gün arasında tamamladığı yazıyor bir çok kaynakta. Dondurulmuş embriyo olduğu için beta hcg yükseltecek bi ilaç kullanmadım.

Hissettinmi peki neler düşündün bu süreçte neler yaptın neler yedin içtin özellikle dikkat ettiğin birşey oldumu canım
Transfer sonrası kasık ağrım çoktu . İlaçlara yordum . Doktorum sabah kahvaltını tam yap. Haşlanmış yumurta domates salatalık vb. Yedim . Dondurulmuş hazır ürünlerden uzak dur dedi. Pazartesi günü adet günümdü ilk gün oldu olacak gibiydim . Sonra kasık ağrım durdu . Şimdi ise kolumu kaldırınca kasık ağrım oluyor. Bişey oluyor ama ne olduğunu anlamıyorum. Belki test yapmasaydım bunlara ilaç etkisi derdim . Evet karamsardım ama isterken hep hayırlısını ver diyordum . Tevekkül güzel bir şey . Biz elimizden geleni yaptık gerisi Taktir-i ilahi.

Evet aslında 5. Gün erken ama 5. Gün embriyosunun tutunma sürecini 3-5 gün arasında tamamladığı yazıyor bir çok kaynakta. Dondurulmuş embriyo olduğu için beta hcg yükseltecek bi ilaç kullanmadım.
Benim de 3 haziran transeferim. 5. Gün çift embriyo. Ama çok erken. Korkuyorum test yapmaya. Ama bir umut da olsun istiyorum

Benim sadece bel ağrısı var. Tam ortadan Polonya doğru. Onun dışında hiçbir degisiklik yok vücudumda. Sizinle aynı gün transferimiz

Benim de 3 haziran transeferim. 5. Gün çift embriyo. Ama çok erken. Korkuyorum test yapmaya. Ama bir umut da olsun istiyorum
Eğer dayanabiliyorsanız test yapmayın gününüzü bekleyin bence , çünkü daha erken aslında

Anladım canım herşey gönlünce olsun ya herkes hamiş olsun inşallah kan sonucunda güzel olur

Allahım daim kılsın canım ne mutlu sana ne güzel inşallah hepimiz bu duyguları yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…