Lekelenme herkeste olmuyor canım kendini ona endeksleme , stres yapma , eğer test yapınca rahatlayacaksan bence yap , yapmayıp daha beter kendini sıkma. Allah pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallahBugün 6.günüm dün adet sancısı gibi vardı alt karnımda ama bugünde sol kasığımda böyle dakikada 1 gibi bi acı girip çıkıyo az olsada ilk transferimde yaşamamıştım aynı ilaçları kullanıyorum ama. Ümitlenmekte istemiyorum inat ettim bu sefer test tarihimi beklicem diye bide kendime söz verdimböyle hissedenlerin sonuçlarıda farklı oluyo garip. Lekelenme olsun diye bekliyorum o da yok bayılazammm şimdi. Stres yok diyolar dolar uçuyo tedavi ve ilaç fiyatlarıda uçacak yeniden ihtiyaç olursa bide ona takıyorum kafayı bu ülkede kadın olmak çok zor
Vayyyy maşallah hadi hayırlısı olsuuunnnnn kat kat artsın inşallahhhBen dayanamayıp kan tahlili de verdim , sonuç 46 çıktı kızlariçim içime sığmıyor , o kadar mutluyum ki. Çok güzel bir duyguymuş
Lütfen sakin ol güzel düşün güzel olsun inşallah canım benim de 3. Günüm herkes de farklı etkiler. İnşallah güzel sonuçlar alırız.Bugün 6.günüm dün adet sancısı gibi vardı alt karnımda ama bugünde sol kasığımda böyle dakikada 1 gibi bi acı girip çıkıyo az olsada ilk transferimde yaşamamıştım aynı ilaçları kullanıyorum ama. Ümitlenmekte istemiyorum inat ettim bu sefer test tarihimi beklicem diye bide kendime söz verdimböyle hissedenlerin sonuçlarıda farklı oluyo garip. Lekelenme olsun diye bekliyorum o da yok bayılazammm şimdi. Stres yok diyolar dolar uçuyo tedavi ve ilaç fiyatlarıda uçacak yeniden ihtiyaç olursa bide ona takıyorum kafayı bu ülkede kadın olmak çok zor
Bende 5 haziranda dondurulmuş embriyo transferi oldum canım ptogesten fitil ve estroferm kullanıyorum canımarkadaşlar merhaba ben de 5 haziranda tek embriyo transferi oldum. doktorum artik proluton depot igne kullanmadiklarini sadece fitil kullandiklarini söyledi. piyasada da bulunmuyormus. ayni zamanda progestan igne vurulayim dedim ona da gerek yok dedi. siz de durumlar nasil igne vuruluyor musunuz? doktorunuz size iğne verdi mi?
3 Haziran da oldum transferi , dondurulmuş 5. Gün embriyosu. 2 tane transfer edildi. İnşallah sizin de sonucunu pozitif çıkarMaşallah pozitifler ard arda, ne zamandı transferiniz? Dün transfer olmasam ben de test verirmişim :)))
Canım belirti arama bende 3. Günümdeyim belirtim yok nasip herşey elimden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmışBugün 6.günüm dün adet sancısı gibi vardı alt karnımda ama bugünde sol kasığımda böyle dakikada 1 gibi bi acı girip çıkıyo az olsada ilk transferimde yaşamamıştım aynı ilaçları kullanıyorum ama. Ümitlenmekte istemiyorum inat ettim bu sefer test tarihimi beklicem diye bide kendime söz verdimböyle hissedenlerin sonuçlarıda farklı oluyo garip. Lekelenme olsun diye bekliyorum o da yok bayılazammm şimdi. Stres yok diyolar dolar uçuyo tedavi ve ilaç fiyatlarıda uçacak yeniden ihtiyaç olursa bide ona takıyorum kafayı bu ülkede kadın olmak çok zor
Ben hiç duymadım canım yani hiç kullanmadım böyle birşeyKızlar size bir sorum olacak sizde de embriyo yapıştırıcı kullanıldı mı ? Embriyo glue diye geçiyor yüzde 10-15 faydası oluyormuş bize embriyoloğumuz söyledi isteğe bağlı dedi, sonra doktorum da yap bence dedi.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsunBen dayanamayıp kan tahlili de verdim , sonuç 46 çıktı kızlariçim içime sığmıyor , o kadar mutluyum ki. Çok güzel bir duyguymuş
Şuan iğne etkisidir maalesef inş sımsıkı tutunsun evladınız sizeKızlar selam 2 haziranda dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. doktorum transferden 3 gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesinin yarım dozunu uygula dedi bugün idrar testi yaptım ve silik de olsa gördüm. Acaba hamile miyim? İğnenin etkisi olabilir
Piyasada gayet var daha dün aldım 3 kutu. Transferim çarşamba olacak, bu haftadan itibaren haftada bir vurulcak bana. Yani transfer öncesi 1, transferden sonra 2 kez verildi şimdilik sonrasını bilmiyorum. Progestan bana da fitil olarak verildi iğne verilmedi. Oksapar var iğne olarak, diğerleri hep haparkadaşlar merhaba ben de 5 haziranda tek embriyo transferi oldum. doktorum artik proluton depot igne kullanmadiklarini sadece fitil kullandiklarini söyledi. piyasada da bulunmuyormus. ayni zamanda progestan igne vurulayim dedim ona da gerek yok dedi. siz de durumlar nasil igne vuruluyor musunuz? doktorunuz size iğne verdi mi?
Gözünaydın canımm darısı başımıza inşallahBen dayanamayıp kan tahlili de verdim , sonuç 46 çıktı kızlariçim içime sığmıyor , o kadar mutluyum ki. Çok güzel bir duyguymuş
Bugün içimden bi ses erken gebelik testi yap dedi ama tuttum kendimi yapmadım. 5.gun embriyosu belki belli olur diye düşündüm.Bende 5 haziranda oldum canım bakalım benim 2. Denemem hayırlısı bekliyoruz
Bende taze 5.gun embriyo transferi oldum. Litunus fitil ve prolutex iğne kullanıyorum şuanarkadaşlar merhaba ben de 5 haziranda tek embriyo transferi oldum. doktorum artik proluton depot igne kullanmadiklarini sadece fitil kullandiklarini söyledi. piyasada da bulunmuyormus. ayni zamanda progestan igne vurulayim dedim ona da gerek yok dedi. siz de durumlar nasil igne vuruluyor musunuz? doktorunuz size iğne verdi mi?
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini almaya devam ederiz inşallah hayırlısıyla darısı bütün bekleyenlerin başına.Ben dayanamayıp kan tahlili de verdim , sonuç 46 çıktı kızlariçim içime sığmıyor , o kadar mutluyum ki. Çok güzel bir duyguymuş
Benim 3. Gün embriyosu canım arkadaşım 5. Gün embriyosu konuldu dayanamadı 7. Günü gitti kan verdi negatif çıktı dedim erken değilmi doktor 7. Günden itibaren çıkması lazım demiş 5. Gün embriyoları erken çıkarmış benim 3. Gün 10 günden sonra anca çıkarmış ama ben ilk tranaferimde de hiç test yapmamıştım kendime sözüm var bunda da yapmayacağımBugün içimden bi ses erken gebelik testi yap dedi ama tuttum kendimi yapmadım. 5.gun embriyosu belki belli olur diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?