2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Lekelenme herkeste olmuyor canım kendini ona endeksleme , stres yapma , eğer test yapınca rahatlayacaksan bence yap , yapmayıp daha beter kendini sıkma. Allah pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah

Lütfen sakin ol güzel düşün güzel olsun inşallah canım benim de 3. Günüm herkes de farklı etkiler. İnşallah güzel sonuçlar alırız.

Bende 5 haziranda dondurulmuş embriyo transferi oldum canım ptogesten fitil ve estroferm kullanıyorum canım

Canım belirti arama bende 3. Günümdeyim belirtim yok nasip herşey elimden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış

Kızlar size bir sorum olacak sizde de embriyo yapıştırıcı kullanıldı mı ? Embriyo glue diye geçiyor yüzde 10-15 faydası oluyormuş bize embriyoloğumuz söyledi isteğe bağlı dedi, sonra doktorum da yap bence dedi.

Doktoruna sorsan olur mu biraz bu işler ticaret işine döndüğü için bende bilemedim ama doktorumuz yap zararı olmaz deyince yaptım isteğe bağlıydı. Ama yararı olur dediler, güya embriyo çözüldükten sonra bu sıvıda bekletilirmiş sonra transfer edilirmiş.

Merhaba hanımlar bende transfer sürecindeyim ilk defa bu sefer doğal siklus tedavisi deneniyor adet oldum muayeneden sonra başladık ama sadece folik asit verdiler yumurta kendisi büyüdü bugün adetimin 22. Günü kontrole 2 güne bir çağırdılar hep gittim kan aldılar muayene falan bugün gittiğimde doktorum yumurtamın kendiliğinden çatlamaya başlamış olduğunu söyledi normalde çatlatma vuracaktık ona gerek kalmayacak gibi duruyor dedi kan verelim ona göre bakalım dedi verdik bugünde ve 2 gün önce olan değerlerimi paylaşıyorum şu şekilde
Estradiol=2 gün önce 83 bugün 40 çıktı
Lh=2 gün önce 16.67 bugün 17.87 çıktı
Progesteron=2 gün önce 0.58 bugün 0.55 çıktı doktor muayeneden sonra sorduğumda da Estradiol ve progesteronun yükselmesini bekliyoruz ona göre bakacağız demişti
Hala sadece folik asit kullanıyorum aradılar telefonda bilgi verilmedi kanlar sonucu çıktı sadece yarın tekrar muayeneye gelin dediler içim içimi yiyor şimdi çok korkuyorum iptal olur diye ne olur benim durumumu yaşayan varsa yazabilirmi lütfen doğal ilaçsız transfer olanlar varmı aranızda çok teşekkürler

Kızlar selam 2 haziranda dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. doktorum transferden 3 gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesinin yarım dozunu uygula dedi bugün idrar testi yaptım ve silik de olsa gördüm. Acaba hamile miyim? İğnenin etkisi olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_3845.webp
    20 KB · Görüntüleme: 50
Şuan iğne etkisidir maalesef inş sımsıkı tutunsun evladınız size

Piyasada gayet var daha dün aldım 3 kutu. Transferim çarşamba olacak, bu haftadan itibaren haftada bir vurulcak bana. Yani transfer öncesi 1, transferden sonra 2 kez verildi şimdilik sonrasını bilmiyorum. Progestan bana da fitil olarak verildi iğne verilmedi. Oksapar var iğne olarak, diğerleri hep hap

Merhaba hanımlar, ben de 6 sında transfer oldum.
Bugün çok fena bel ve kasık ağrım var ve sol bacağıma vuruyor ağrı.
Bunlar belirti midir yoksailaçlatın etkisi mi
Daha önceden 1 negatif denemem var ama sanki böyle olmamıştım.

Bende taze 5.gun embriyo transferi oldum. Litunus fitil ve prolutex iğne kullanıyorum şuan

Ben dayanamayıp kan tahlili de verdim , sonuç 46 çıktı kızlar içim içime sığmıyor , o kadar mutluyum ki. Çok güzel bir duyguymuş
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini almaya devam ederiz inşallah hayırlısıyla darısı bütün bekleyenlerin başına.

Bugün içimden bi ses erken gebelik testi yap dedi ama tuttum kendimi yapmadım. 5.gun embriyosu belki belli olur diye düşündüm.
Benim 3. Gün embriyosu canım arkadaşım 5. Gün embriyosu konuldu dayanamadı 7. Günü gitti kan verdi negatif çıktı dedim erken değilmi doktor 7. Günden itibaren çıkması lazım demiş 5. Gün embriyoları erken çıkarmış benim 3. Gün 10 günden sonra anca çıkarmış ama ben ilk tranaferimde de hiç test yapmamıştım kendime sözüm var bunda da yapmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…