Bende kayisi kurusu tüketiyorum bol bol su içiyorum ama niye böyle oldu anlamadım ilaçlardan sanırım ilkinde hiç böyle olmamıştı. O zaman progesteran fitil kullanmıştım. Bunda litinus verdi dr.Kayısı yemeye çalışıyorum şişkinlik yapmasın diye. Transferden sonra kabızlık iyi değil diyorlar, sebebini bilmiyorum ama
Dün ben tuvalette istemsiz ıkındımBenim de gaz çok fazla ilaçların etkisi mi bilmiyorum karadut zamanı ondan yiyorum erik kiraz bahçemiz var kiraz yemeye korkuyorum kan sulandırıcı aldığımızdan iyi olmuyormuş diye okudumkılı kırk yararak herşeyi yiyorum tavuk yemiyorum sucuk yemiyorum halis zeytinyağına limon pul biber katıp yiyorum hiç kabız olmadım çok şükür. Kabızlıkta ıkınma olacağı için istemiyor olmamızı doktorlar
Bende kayisi kurusu yiyorum bol su içiyorumKayısı yemeye çalışıyorum şişkinlik yapmasın diye. Transferden sonra kabızlık iyi değil diyorlar, sebebini bilmiyorum ama
Çok üzüldüm ya ıkındım ben dün o yüzden ağlayasım var eşim de teselli ediyor sen ıkındın diye düşmemiştir bebişler, kızlar ne yapacam benBende kayisi kurusu yiyorum bol su içiyorum
Çoğu doktor boyle şeylerle dusmeyecegini söylüyor. Olacagi varsa her türlü olur kizlar. Rahat olmalıyız.Çok üzüldüm ya ıkındım ben dün o yüzden ağlayasım var eşim de teselli ediyor sen ıkındın diye düşmemiştir bebişler, kızlar ne yapacam ben((
3 tane transfer yapılmıştı, o yüzden kafam daha rahattı, şimdi böyle olunca stres yapmadım değil, o kadar hazırız ki eşimle testte tek çizgiyi görürsem kendimi affedemem sanırım.Çoğu doktor boyle şeylerle dusmeyecegini söylüyor. Olacagi varsa her türlü olur kizlar. Rahat olmalıyız.
Üzülme canım bebislerin seninledir inşallah stres yapmamamiz gerekiyo bu zamanda biliyosun.Çok üzüldüm ya ıkındım ben dün o yüzden ağlayasım var eşim de teselli ediyor sen ıkındın diye düşmemiştir bebişler, kızlar ne yapacam ben((
kayısı aldırmıştım eşime, hepsini yersem midem rahatlar mı? Durduk yere ishal olmayalımÜzülme canım bebislerin seninledir inşallah stres yapmamamiz gerekiyo bu zamanda biliyosun.
Oh maşallahh ne güzel. Benimkide tutar inşallahCanım böyle ol yatma ilk gün akşama kadar yat 2.gün kalk normal devam et ben dışarı yemeğe gittim ankaradan kendi sehrime döndüm 5saat uçakta servislerde eve geldim adım sayım 6bin olmustu 2.gün ve bu bebis tuttu.
Bana duphalac kullanabilirsin demişti hemşirem günde 1 ölçek. Fazla değil sonra ishalda olmamalı.kayısı aldırmıştım eşime, hepsini yersem midem rahatlar mı? Durduk yere ishal olmayalım
Benimde geri geliyo 2 gündür ilk günler iyiydi transferden sonra olduğu gibi çıkıyoValla çok zorlanıyorum artık olduğu gbi geri geliyorr 1 2 saat sonra
Aşırı gaz ve kabızlık var duphalacta fayda etmediSizde de gaz sıkıntısı oluyo mu peki kizlar benim karnım taş gibi
Bana fitil vermediler transferde makattan fitil yapıldı, 1 hafta sonra da düşük önleyici iğne kullanıcam. Doktorlar da çeşit çeşit hepimizin farklı tedavileri var.Benimde geri geliyo 2 gündür ilk günler iyiydi transferden sonra olduğu gibi çıkıyo
Aç karna içip üstüne su içersen ishal bile yapıyor, ama bana önerilmedi kayısı ve bol su ile şansımı deniyorumAşırı gaz ve kabızlık var duphalacta fayda etmedi
Hepsini bi anda yeme bence. Ama sen bilirsin canımkayısı aldırmıştım eşime, hepsini yersem midem rahatlar mı? Durduk yere ishal olmayalım
Yesem de ishal olmam gibi dünya kadar su içtim sadece idrar olarak çıkış var. İçeride benden ayrı bir evren hüküm sürüyor galiba.Hepsini bi anda yeme bence. Ama sen bilirsin canım
3 tane transfer yapılmıştı, o yüzden kafam daha rahattı, şimdi böyle olunca stres yapmadım değil, o kadar hazırız ki eşimle testte tek çizgiyi görürsem kendimi affedemem sanırım.
Dördüncü günü de bitirdik sayılır sızılar şuan azaldı, adet gibi değildi ama benimkisi bakalım yarın neler yaşayacağızCanım benimde 4. Günüm bugün kasık ağrım çok oldu adetim geldi gelcek dedim resmen o derece ağrı geçmek bilmedi sonra geçti şuan bişeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?