2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Progestan hap ve iğneleri kanamayı engelliyor onları bıraktığımızda adet oluyoruz yani benim eski süreçler hep öyle oldu.
Benim de transferin ilk gününden beri çok ağrım vardı kasıklarımda. İki gündür ağrı hafifledi.
Geçen ki üç denememde böyle ağrım olmamıştı ama o doktorum hap yerine iğne vermişti bu sefer gittiğim doktor çok fazla hap verdi estrofemi leblebi gibi yuvarladığım yetmezmis gibi fitil olarak da kullandım Progestan fitiller oksapar iğneler felan derken ben bu ilaç hengamesinin bir sonucu olarak gördüm bu ağrıları. Ama tutunma belirtisi gibi
tatlı bir ihtimal de içimi ısıtmadı değil

İlk üç gün kesinlikle yatmak gerekiyor, belki evin içinde tur atılabilir. Asla günlük hayattaki kadar rahat değiliz. Sonra nispeten günlük aktiviteler yapılabilir diye biliyorum.
Hiç yatmadım daha bugün 3. Günüm. Yatmayı önermiyolar. Ben kabız olmaktan daha çok çekiniyorum zaten normaldede sıkıntım olduğu için. Hareketsiz kalmak bağırsakları düğümlüyo. Elimde şişe hareket halindeyim devamlı. Ayakalrımı uzatıp oturuyorum. Çok bel ağrısı olduğu için. Arada uzanıp belimi dinlendiriyorum.

Merhaba, hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız:) Ben ilk transferimde bilmeden hep full yatmıştım maalesef negatif olmuştu. Daha sonraki 2 transferimde de pozitifi gördüm (düşük vs oldu ama) o iki transferimde de 3 gün yattım aralarda evde dolaştım.Sonra kalkıp rutin işlerime döndüm tabiki kendimi yormadan ve ağır şeyler yapmadan. O yüzden bu transferimde de aynı şekilde yapmayı planlıyorum:) size de tavsiye ederim

Benden bu işlem için ekstra bir ücret almadılar sanırım bizim klinikte rutinde kullandıkları bir uygulama. Bu süreçte ne gerekli ne değil insan gerçekten şaşırıyor. İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Kızlar bugün 4. Günüm pazartesi transfer olmuştum 3. Gün embriyosu kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi çok üzülüyorum şuan ya
Merhaba. Korkmamalisin eğer ilaç, iğne vs kullanıyorsan bunlardan kaynaklı belirtiler. Zaten kullanılan ilaçlardan kaynaklı regl olamazsın. Test sonrasi negatif çıkınca ilaclari bırakıyorsun bir kaç gün sonra regl basliyor.

Benimde ilaçlar aynı. Başlardaki kasık ağrısı da aynı. İdrar testinde silik çıktı daha kan vermedim. Bakalım inşallah seninki de öyle olur

Ah kıyamam yaşadıklarımızı Rabbim görüyor hepimizin yüzü gülsün inşallaaahhh

Ah ne güzel olur Allah razı olsun güzel dileklerin için
13 ünde kan tahlilim var birşeyde kalmadı Rabb'im bunca gayretimize zahmetimize lütfuyla karşılık verir her birimizi keremiyle ayrı ayrı sevindirir inşallah kızlar

Benimde ilaçlar aynı. Başlardaki kasık ağrısı da aynı. İdrar testinde silik çıktı daha kan vermedim. Bakalım inşallah seninki de öyle olur

Arkadaşlar transferimin 4. günü ve kasıklarımda değişik sızı gibi birşey gelip gidiyor . Sizin ağrılarınız tam olarak nasıl? hatta ben şeye benzettim eskiden sistit olmuştum ve sızlıyordu kasıklarım sanki ona benziyor

Amin inşallah canım hayırlısı olsun, sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun, artık gözümüze gelmiyor bişey. Ama bilmediğim duymadığım bişey olduğu için de endişelenmiştim.

Benimde ağrı arada kramp gibi batmalar oluyo, belim ağrıyo ayrıca. Dün gecede hafif pembeli akıntım oluyo arada minik minik. Kasıklarda ki ağrıyı bende çişim varmış tutuyomuş hissine benzetiyorum .

Benimde ağrı arada kramp gibi batmalar oluyo, belim ağrıyo ayrıca. Dün gecede hafif pembeli akıntım oluyo arada minik minik. Kasıklarda ki ağrıyı bende çişim varmış tutuyomuş hissine benzetiyorum .
Evet biraz çiş ağrısı gibi benimde, ama öyle akıntı olmadı canım

Kızlar su içtiğimden mi bilmiyorum tuvalete çıkma sıklığım arttı, kasıklarda sık sık olmasa da arada kendini hissettiren sızılar oluyor, her şey yolunda mı sizlerde.

İnş. TSK ederim

İnş. TSK ederim

Bana 3 gün dinlenmemi ve yattığım kadarda hareket etmemi söylediler sürekli harekette iyi olmayabilir bilemedim şuanda İnş hepimiz güzel sonuçlar alırız

Size farklı birsey soracagim kizlar :)
Vajinal fitil kullananlar, 4. 5. Günden sonra fitili kullanmak kolaylaştı mi? Benim 4. Transferim ama ilk defa 2 3 gündür vajina girişi çok genişledi. Nerdeyse zorla ittiriyordum şu an genişliği fark edebiliyorum. Sizde böyle bir değişim olan var mı?

Genişledi mi daraldı mı benim ki daraldı gibi geliyor çünkü artık fitili gönderemiyorum içeriye iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…