- 29 Haziran 2020
- 52
- 115
- 93
- 44
Progestan hap ve iğneleri kanamayı engelliyor onları bıraktığımızda adet oluyoruz yani benim eski süreçler hep öyle oldu.Canım her an adet olacakmış gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum olumsuz biri hiç değilim aslında ama bugün bu ağrı çok olunca korku sardı içimi sadece istemsizce evet şükür cumaya kavuştuk tesbih çekiyorum dua ediyorum Allahım kucaklarımız boş kalmasın inşallah
Hiç yatmadım dahaİlk üç gün kesinlikle yatmak gerekiyor, belki evin içinde tur atılabilir. Asla günlük hayattaki kadar rahat değiliz. Sonra nispeten günlük aktiviteler yapılabilir diye biliyorum.
Merhaba, hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız:) Ben ilk transferimde bilmeden hep full yatmıştım maalesef negatif olmuştu. Daha sonraki 2 transferimde de pozitifi gördüm (düşük vs oldu ama) o iki transferimde de 3 gün yattım aralarda evde dolaştım.Sonra kalkıp rutin işlerime döndüm tabiki kendimi yormadan ve ağır şeyler yapmadan. O yüzden bu transferimde de aynı şekilde yapmayı planlıyorum:) size de tavsiye ederimMerhaba hanımlar benimde transfer dün oldu . Kendinizi nasıl hissediyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz sürekli yatıyor musunuz yoksa normal hayata döndünüz mü birbirimizle bilgi alışverişinde bulunursak güzel olur inş. Rabbım herkesin gönlüne göre versin en kısa zamanda güzel haberler alırız inş.
Benden bu işlem için ekstra bir ücret almadılar sanırım bizim klinikte rutinde kullandıkları bir uygulama. Bu süreçte ne gerekli ne değil insan gerçekten şaşırıyor. İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınBize transferden bir gün önce söyledi, bana önce tekrar para koparmak gibi geldi yanlış buldum tavırlarını, tedavinin başında söyleyebilirlerdi, tüm ödemeyi yaptık daha ödeme yok denildi tekrar bi on bine yakın ordan burdan aldılar, gerçekten bu tarz işlemler artık ticaret işine dönmüş. Bizde mecbur bir umut kabul ettik, inşallah işe yarar.
Merhaba. Korkmamalisin eğer ilaç, iğne vs kullanıyorsan bunlardan kaynaklı belirtiler. Zaten kullanılan ilaçlardan kaynaklı regl olamazsın. Test sonrasi negatif çıkınca ilaclari bırakıyorsun bir kaç gün sonra regl basliyor.Kızlar bugün 4. Günüm pazartesi transfer olmuştum 3. Gün embriyosu kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi çok üzülüyorum şuan ya
Benimde ilaçlar aynı. Başlardaki kasık ağrısı da aynı. İdrar testinde silik çıktı daha kan vermedim. Bakalım inşallah seninki de öyle olurProgestan hap ve iğneleri kanamayı engelliyor onları bıraktığımızda adet oluyoruz yani benim eski süreçler hep öyle oldu.
Benim de transferin ilk gününden beri çok ağrım vardı kasıklarımda. İki gündür ağrı hafifledi.
Geçen ki üç denememde böyle ağrım olmamıştı ama o doktorum hap yerine iğne vermişti bu sefer gittiğim doktor çok fazla hap verdi estrofemi leblebi gibi yuvarladığım yetmezmis gibi fitil olarak da kullandımProgestan fitiller oksapar iğneler felan derken ben bu ilaç hengamesinin bir sonucu olarak gördüm bu ağrıları. Ama tutunma belirtisi gibi
tatlı bir ihtimal de içimi ısıtmadı değil
Ah kıyamam yaşadıklarımızı Rabbim görüyor hepimizin yüzü gülsün inşallaaahhhProgestan hap ve iğneleri kanamayı engelliyor onları bıraktığımızda adet oluyoruz yani benim eski süreçler hep öyle oldu.
Benim de transferin ilk gününden beri çok ağrım vardı kasıklarımda. İki gündür ağrı hafifledi.
Geçen ki üç denememde böyle ağrım olmamıştı ama o doktorum hap yerine iğne vermişti bu sefer gittiğim doktor çok fazla hap verdi estrofemi leblebi gibi yuvarladığım yetmezmis gibi fitil olarak da kullandımProgestan fitiller oksapar iğneler felan derken ben bu ilaç hengamesinin bir sonucu olarak gördüm bu ağrıları. Ama tutunma belirtisi gibi
tatlı bir ihtimal de içimi ısıtmadı değil
Benimde ilaçlar aynı. Başlardaki kasık ağrısı da aynı. İdrar testinde silik çıktı daha kan vermedim. Bakalım inşallah seninki de öyle olur
Amin inşallah canım hayırlısı olsun, sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun, artık gözümüze gelmiyor bişey. Ama bilmediğim duymadığım bişey olduğu için de endişelenmiştim.Benden bu işlem için ekstra bir ücret almadılar sanırım bizim klinikte rutinde kullandıkları bir uygulama. Bu süreçte ne gerekli ne değil insan gerçekten şaşırıyor. İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Benimde ağrı arada kramp gibi batmalar oluyo, belim ağrıyo ayrıca. Dün gecede hafif pembeli akıntım oluyo arada minik minik. Kasıklarda ki ağrıyı bende çişim varmış tutuyomuş hissine benzetiyorum .Arkadaşlar transferimin 4. günü ve kasıklarımda değişik sızı gibi birşey gelip gidiyor . Sizin ağrılarınız tam olarak nasıl? hatta ben şeye benzettim eskiden sistit olmuştum ve sızlıyordu kasıklarım sanki ona benziyor
Merhabalar Ben yaptirdimKızlar size bir sorum olacak sizde de embriyo yapıştırıcı kullanıldı mı ? Embriyo glue diye geçiyor yüzde 10-15 faydası oluyormuş bize embriyoloğumuz söyledi isteğe bağlı dedi, sonra doktorum da yap bence dedi.
Benimde ağrı arada kramp gibi batmalar oluyo, belim ağrıyo ayrıca. Dün gecede hafif pembeli akıntım oluyo arada minik minik. Kasıklarda ki ağrıyı bende çişim varmış tutuyomuş hissine benzetiyorum .
Evet biraz çiş ağrısı gibi benimde, ama öyle akıntı olmadı canımBenimde ağrı arada kramp gibi batmalar oluyo, belim ağrıyo ayrıca. Dün gecede hafif pembeli akıntım oluyo arada minik minik. Kasıklarda ki ağrıyı bende çişim varmış tutuyomuş hissine benzetiyorum .
Merhaba, hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız:) Ben ilk transferimde bilmeden hep full yatmıştım maalesef negatif olmuştu. Daha sonraki 2 transferimde de pozitifi gördüm (düşük vs oldu ama) o iki transferimde de 3 gün yattım aralarda evde dolaştım.Sonra kalkıp rutin işlerime döndüm tabiki kendimi yormadan ve ağır şeyler yapmadan. O yüzden bu transferimde de aynı şekilde yapmayı planlıyorum:)
İnş. TSK ederimMerhaba, hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız:) Ben ilk transferimde bilmeden hep full yatmıştım maalesef negatif olmuştu. Daha sonraki 2 transferimde de pozitifi gördüm (düşük vs oldu ama) o iki transferimde de 3 gün yattım aralarda evde dolaştım.Sonra kalkıp rutin işlerime döndüm tabiki kendimi yormadan ve ağır şeyler yapmadan. O yüzden bu transferimde de aynı şekilde yapmayı planlıyorum:) size de tavsiye ederim
İnş. TSK ederim
Bana 3 gün dinlenmemi ve yattığım kadarda hareket etmemi söylediler sürekli harekette iyi olmayabilir bilemedim şuanda İnş hepimiz güzel sonuçlar alırızHiç yatmadım dahabugün 3. Günüm. Yatmayı önermiyolar. Ben kabız olmaktan daha çok çekiniyorum zaten normaldede sıkıntım olduğu için. Hareketsiz kalmak bağırsakları düğümlüyo. Elimde şişe hareket halindeyim devamlı. Ayakalrımı uzatıp oturuyorum. Çok bel ağrısı olduğu için. Arada uzanıp belimi dinlendiriyorum.
Kacinci günde geldi pembe akıntı?Benimde ağrı arada kramp gibi batmalar oluyo, belim ağrıyo ayrıca. Dün gecede hafif pembeli akıntım oluyo arada minik minik. Kasıklarda ki ağrıyı bende çişim varmış tutuyomuş hissine benzetiyorum .
Genişledi mi daraldı mı benim ki daraldı gibi geliyor çünkü artık fitili gönderemiyorum içeriye iyiceSize farklı birsey soracagim kizlar :)
Vajinal fitil kullananlar, 4. 5. Günden sonra fitili kullanmak kolaylaştı mi? Benim 4. Transferim ama ilk defa 2 3 gündür vajina girişi çok genişledi. Nerdeyse zorla ittiriyordum şu an genişliği fark edebiliyorum. Sizde böyle bir değişim olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?