Canım benimde 4. Günüm bugün kasık ağrım çok oldu adetim geldi gelcek dedim resmen o derece ağrı geçmek bilmedi sonra geçti şuan bişeyim yokArkadaşlar transferimin 4. günü ve kasıklarımda değişik sızı gibi birşey gelip gidiyor . Sizin ağrılarınız tam olarak nasıl? hatta ben şeye benzettim eskiden sistit olmuştum ve sızlıyordu kasıklarım sanki ona benziyor
Evet çok su içmekten kaçıncı kez gidiyorum bilmiyorummmKızlar su içtiğimden mi bilmiyorum tuvalete çıkma sıklığım arttı, kasıklarda sık sık olmasa da arada kendini hissettiren sızılar oluyor, her şey yolunda mı sizlerde.
Bence tam tersi olmalı rahim kalınlaştırıcı çünkü zorla itiyor olmannlazım benşm öyle çünkü bugün 4. GünümSize farklı birsey soracagim kizlar :)
Vajinal fitil kullananlar, 4. 5. Günden sonra fitili kullanmak kolaylaştı mi? Benim 4. Transferim ama ilk defa 2 3 gündür vajina girişi çok genişledi. Nerdeyse zorla ittiriyordum şu an genişliği fark edebiliyorum. Sizde böyle bir değişim olan var mı?
Aynen canım benimde öyleGenişledi mi daraldı mı benim ki daraldı gibi geliyor çünkü artık fitili gönderemiyorum içeriye iyice
İlk 5 gündür itemiyordum , zorlanıyordum. Ama 2 gündür çok rahat oluyorBence tam tersi olmalı rahim kalınlaştırıcı çünkü zorla itiyor olmannlazım benşm öyle çünkü bugün 4. Günüm
Benim doktorum bunun için özel birsey yapmadi.Kızlar neden transferden önce yumurtanın çatlamasını istiyorlar bilen var mı ?
Valla çok zorlanıyorum artık olduğu gbi geri geliyorr 1 2 saat sonraAynen canım benimde öyle
Bir tek ben mi 8.gunde çok rahat kullanmaya başladım fitili.Valla çok zorlanıyorum artık olduğu gbi geri geliyorr 1 2 saat sonra
2. Günün gecesi ve bugün öyl çok bişi değildi amaKacinci günde geldi pembe akıntı?
Bir tek ben mi 8.gunde çok rahat kullanmaya başladım fitili.
Canım böyle ol yatma ilk gün akşama kadar yat 2.gün kalk normal devam et ben dışarı yemeğe gittim ankaradan kendi sehrime döndüm 5saat uçakta servislerde eve geldim adım sayım 6bin olmustu 2.gün ve bu bebis tuttu.Hiç yatmadım dahabugün 3. Günüm. Yatmayı önermiyolar. Ben kabız olmaktan daha çok çekiniyorum zaten normaldede sıkıntım olduğu için. Hareketsiz kalmak bağırsakları düğümlüyo. Elimde şişe hareket halindeyim devamlı. Ayakalrımı uzatıp oturuyorum. Çok bel ağrısı olduğu için. Arada uzanıp belimi dinlendiriyorum.
Benimkide tam tersi bugün 4. Gün ama daha zor oluyo daralmış gibiSize farklı birsey soracagim kizlar :)
Vajinal fitil kullananlar, 4. 5. Günden sonra fitili kullanmak kolaylaştı mi? Benim 4. Transferim ama ilk defa 2 3 gündür vajina girişi çok genişledi. Nerdeyse zorla ittiriyordum şu an genişliği fark edebiliyorum. Sizde böyle bir değişim olan var mı?
Litinus mu fitiliniz?Genişledi mi daraldı mı benim ki daraldı gibi geliyor çünkü artık fitili gönderemiyorum içeriye iyice
Hayır progestanla estrofemLitinus mu fitiliniz?
Benimde daraldı gibi geliyor banaSize farklı birsey soracagim kizlar :)
Hayır progestanla
Sizde de gaz sıkıntısı oluyo mu peki kizlar benim karnım taş gibiHayır progestanla estrofem
Kayısı yemeye çalışıyorum şişkinlik yapmasın diye. Transferden sonra kabızlık iyi değil diyorlar, sebebini bilmiyorum amaSizde de gaz sıkıntısı oluyo mu peki kizlar benim karnım taş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?