Amin inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını müjdelerimizle alalımSakin ol, stres yapma. Allah yardım olsun bebeğine kavuştursun inşallah
Hic uzulmeyin bence bende siskinlik disinda hic bi belirti olmamisti 8.gun filan kasik agrim olmustu sadece sizinki daha 2.gun belirti olmamasi cok normalAllah sağlıkla kucağınıza aldırsın . Belirtin nelerdi ? Benimde 4 cü denemem . 2 ci günündehim transferin hiç birşey hissetmiyorum çıldırmak üzereyim çok üzülüyorum dünde oturup ağladım öyle .
Belirti aramayın daha erken benim adet ağrısı gibi sancı çektim hatta adet oldum diyerekten ağlamıştımAllah sağlıkla kucağınıza aldırsın . Belirtin nelerdi ? Benimde 4 cü denemem . 2 ci günündehim transferin hiç birşey hissetmiyorum çıldırmak üzereyim çok üzülüyorum dünde oturup ağladım öyle .
İnşallah bu kez olur . İnsan başka türlüsünü bilmeyince öok zor oluyorHic uzulmeyin bence bende siskinlik disinda hic bi belirti olmamisti 8.gun filan kasik agrim olmustu sadece sizinki daha 2.gun belirti olmamasi cok normal
İnşallah canım .. inan korku stress herşey var insan başka türlüsinü bilmeyince hep negatif oldu sadece negatif transferlerim var o yüzden çok korkuyormBelirti aramayın daha erken benim adet ağrısı gibi sancı çektim hatta adet oldum diyerekten ağlamıştımson 3 gün göğsüme ağrı giriyordu kist oldu herhal dedim bir de yerleşme kanaması olmuştu. Umarım tutunmuştur bebişin seninledir. Bende senin gibi çok ağladım strese girdim ama tutunmuştu vakti geldiyse olacak inş.
Insallah saglikla kucaginiza alirsinizİnşallah bu kez olur . İnsan başka türlüsünü bilmeyince öok zor oluyor
Ben 2 kez 2 şerden 4 embriyo oldum 3 gün transferi . Yani sonuç sormak aslında çok ortaya karışık ikiz tutanıda duydum olmayanıda . Gerçekten nasipten öte geçilmiyor .Merhabalar, 3. gün dondurulmus yumurta transferi olan var mi aranizda? Varsa sonuc nasildi
Anladim banada tekrar toplama önerildi sansimiz daha yüksek olsun diye. Transfer zamani cözülüp 5. güne gelcek mi diye bakilacakmisBen 2 kez 2 şerden 4 embriyo oldum 3 gün transferi . Yani sonuç sormak aslında çok ortaya karışık ikiz tutanıda duydum olmayanıda . Gerçekten nasipten öte geçilmiyor .
Anladim banada tekrar toplama önerildi sansimiz daha yüksek olsun diye. Transfer zamani cözülüpBen 2 kez 2 şerden 4 embriyo oldum 3 gün transferi . Yani sonuç sormak aslında çok ortaya karışık ikiz tutanıda duydum olmayanıda . Gerçekten nasipten öte geçilmiyor .
Canım özel msj atmıssın ama yazdığın msja cevap verilmiyorAnladim banada tekrar toplama önerildi sansimiz daha yüksek olsun diye. Transfer zamani cözülüp 5. güne gelcek mi diye bakilacakmis
Benimde aynı ilaçlarım canım benim kalçadan ama progestan iğne o çok ağrıtıyor öncekilerde proluteks 3 günde birdi o şimdi zor bulunuyor dedi hemşire progestan hergün kalçadan şimdi göbekten olan ayrı kan sulandıcı oksopar her Dr farklı evet bana verilen diğer bayana verilmiyor birde merkezde öle sanırım hayırlısı hakkımızdaKızlar her bünye her vücut ve doğal olarak herkesin tedavisi farklı, doktorunuza güvenin. Ben ilk denememde nerdeyse sıfıra yakın ilaç kullanıyodum bu denemede baya iğne ilaç kullanıyorum her doktor da farklı bir yol izliyor. Ben çok güveniyorum bu doktoruma veriyosa bir bildiği vardır diyorum. Benim ilaçlarım: oksapar iğne, coraspin, imom takviye gıda, estrofem, prednol, progestan fitil, proluton depot iğne. Göbek çevrem delik deşik mosmor, midem ecza deposu, bundan sonra kalçam da delinecek
Eveeeet görüyorum kaçıncı günde yaptınKızlar bakarmısınız bi. Sabah test yaptım iki dakika içinde ikinci çizginin gölgesi çıktı gittikçe belirginleşiyor ama gölge şeklinde belirdi resimde görünürmü bilmiyorumbakarmısınız ?
Oh nasil aca bilirim acaba bi bakimCanım özel msj atmıssın ama yazdığın msja cevap verilmiyorböyle galiba cevaplara kapalı msj kutun .
Benimde aynı yatamıyorum hergün olunca ni tarafın ağrısı geçmeden Bi taraf başlıyor artık dayanıyoruz güzel olsun sonu yeterki diyeBenimde kalçamın sağı solu kümbet gibi oldu. Sertliği geçmeden iyileşmeden iğneye devam. Bakalım olsunda acısın napalım.
7. Gün ama gölge gibi yani ilk 5 dakikada gölge oldu sadece umutlanmak istemiyorum ama elimdede olmuyorEveeeet görüyorum kaçıncı günde yaptın
Canım bekle erken olmuş test kaçıncı gün hangi kalite emriyo senin7. Gün ama gölge gibi yani ilk 5 dakikada gölge oldu sadece umutlanmak istemiyorum ama elimdede olmuyor
2 iyi kalite bi orta kalite 3 tane transfer oldu 25 yaşındayım kanser geçirdimCanım bekle erken olmuş test kaçıncı gün hangi kalite emriyo senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?