2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Hayırlısı olsun hakkınızda allah sımsıkı tutunur inş bebişiniz size birşey dha sorucam kacıncı gunu transfer oldunuz

Benim adetin birinci gününden sayarsak bugün 16.günüm trasnferim olucak öğleden sonra

Canım sebep yok , rahim , sperm iyi ama sebepsiz olmadı ilk denemeydi , 2 embriyo daha var ama ben bu ay normal deneyeceğim
Anladım .. hayırlısı olsun geride 2 tane embriyo var üzülmeyin . Bazen bazı şeyleri doktorlarda açıklayamıyorlar .

Canım sebep yok , rahim , sperm iyi ama sebepsiz olmadı ilk denemeydi , 2 embriyo daha var ama ben bu ay normal deneyeceğim
Sağlık olsun canım üzülme vakti gelmemiştir daha benim de sebepsiz dediler ama yumurta kalitem iyi değilmiş testlerim herşeyim temiz birkaç ay ara verin umarım doğal yoldan gebe kalırsın

Benim hiç idrar testinde çıkmadı evde 10. Günde de 11. Günde de gidip kan verince düşük değerle başlamıştım ama ikiye katlanıyor. Hatta ben transfer sonrası direk lavaboya çıkmıştım. 15 dakika sonra 1 saatlik yola çıktım. Ona rağmen tutundu olacağı varsa tutunur inş. Bende hiç belirti yoktu adet ağrısı yaşıyordum sadece. Hatta panik atağım tetiklenmişti pes etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…