- 1 Mart 2020
- 352
- 264
- 53
- 33
Koenzim Q 10 mg folik asit b vitamini omega 3 falan düzenli al bende de yıllarca aynı sorun sebepsiz yumurta kalitesi olsa bir ihtimal hatta olmadı deyip bunların hepsini aldımİnşallah canım sağol
Çok teşekkür ederim inşallah gebeliğiniz sağlıklı olur benimde kalbim sizlerleKoenzim Q 10 mg folik asit b vitamini omega 3 falan düzenli al bende de yıllarca aynı sorun sebepsiz yumurta kalitesi olsa bir ihtimal hatta olmadı deyip bunların hepsini aldımbenim dondurulmuşum yok pozitifi öğrendiğim gün hepsi geldi alerji testine gittim nikel alerjisi çıktı nikel içeren hiçbirşey yemedim seni anlıyorum sebepsiz olunca ne yapacağını bilmiyorsun umarım doğal yoldan gebe kalırsın olmasa da birkaç ay dinlenip dondurulmuşla denersin dualarım seninle
Vallaha inşallah bendede öyle olurrBenim hiç idrar testinde çıkmadı evde 10. Günde de 11. Günde de gidip kan verince düşük değerle başlamıştım ama ikiye katlanıyor. Hatta ben transfer sonrası direk lavaboya çıkmıştım. 15 dakika sonra 1 saatlik yola çıktım. Ona rağmen tutundu olacağı varsa tutunur inş. Bende hiç belirti yoktu adet ağrısı yaşıyordum sadece. Hatta panik atağım tetiklenmişti pes etmiştim
Canım çok acele ediyorsun, hemen bu umutsuzluk ne daha 4 gün olmuş transfer olalı, güzel düşün, güzel dualar et, sabırlı ol, zaten çok erken 4. Günde ne idrara ne kana karışmaz ki.Bende düne kadar aşırı bir gögüs ağrısı vardı . Bugün artık sadece dokununca hissedebilmeye başladımbende böyle olunca genelde adet oluyorum . Bugün test yaptım 4 cü günü transferin çatlatma iğnesinin 9 cu günü çatlatma iğnesi kalmamış vucütta . Test negatif. Bakalım buda olmadı gibi hissediyorum
İnş. Rabbim emeklerinin karşılığını verir inş. pozitif haberini alırızVallaha inşallah bendede öyle olurrçok isterim bende tutamadım direk idrara çıktım transferden sonra . Burada yatmada yok direk kalkıyorsun gidebiliyosun
Değerin güzel yani tutmuş hayırlı olsun artışı takip edin umarım sağlıkla ilerlerMerhaba kızlar, bugün transferimin 9. Günü transfer günü hariç kanda değerim 64.1
5. gün dondurulmuş embriyo , sizce iyi mi düşük mü yoksa aklım karıştı, doktora daha ulaşamadım.
Hayırlı olsun düzenli kan testi ile artışına bakabilirsin.Merhaba kızlar, bugün transferimin 9. Günü transfer günü hariç kanda değerim 64.1
5. gün dondurulmuş embriyo , sizce iyi mi düşük mü yoksa aklım karıştı, doktora daha ulaşamadım.
Tesekkur ederimProgesteron fitil ve estrofermi yazıyor yani bana yazılan bunlar
Kalcadan mi sizinki ignenizProgestan iğnem bitince yazdırıyorum
Tesekkur ederimEstrofem corasprin progestron karsiliyor
İnşaAllah öyle olur, biraz düşük gibi geldi korktum.Değerin güzel yani tutmuş hayırlı olsun artışı takip edin umarım sağlıkla ilerler
Teşekkürler, bakacağım.Hayırlı olsun düzenli kan testi ile artışına bakabilirsin.
Yaaa üzüldüm canımKızlar benim negatif , inşallah sizinkiler pozitif olsun, ben normal denemeye karar verdim bu ay
Tebrik ederim canimMerhaba kızlar, bugün transferimin 9. Günü transfer günü hariç kanda değerim 64.1
Teşekkür ederim canım, ama sanırım umutlu değil doktor, asistanı değer düşük dedi, 2 gün sonra bakacağız.Tebrik ederim canimpozitifi görmüşsün 2 günde bir ikiye katliyorsa tamamdir bu iş değerin düşük olmasi yeni kana karışıyordur ondandır canim. Sanırım kimyasaldan korktun, aklına getirme 2 günde bir çifte kalıyorsa, düşüş olmazsa değildir.
Katlayarak katlayarak büyüsün canim.Teşekkür ederim canım, ama sanırım umutlu değil doktor, asistanı değer düşük dedi, 2 gün sonra bakacağız.
Düşük diyince iyice kötü oldum bakalım hayırlısı olsun ne diyeyim
Ya bazen sinir oluyorum doktorlara neresi düşük benim 5. Gün 10. Gün 30 du ben nasıl üzüldüm gitti dedim arttı iki günde daha çok erken 2 güne bir artışı takip edin 2 katına çıkıyorsa sağlıkla ilerleyecek inş. Sabırla bekleyinTeşekkür ederim canım, ama sanırım umutlu değil doktor, asistanı değer düşük dedi, 2 gün sonra bakacağız.
Düşük diyince iyice kötü oldum bakalım hayırlısı olsun ne diyeyim
Bilmiyorum ki öyle dedi, içim titriyor şuanda eşimde değeri görünce oldu tamamdır dedi çok sevindi.Ya bazen sinir oluyorum doktorlara neresi düşük benim 5. Gün 10. Gün 30 du ben nasıl üzüldüm gitti dedim arttı iki günde daha çok erken 2 güne bir artışı takip edin 2 katına çıkıyorsa sağlıkla ilerleyecek inş. Sabırla bekleyin
Doktorun dediklerini unut gitsin pozitif düşünBilmiyorum ki öyle dedi, içim titriyor şuanda eşimde değeri görünce oldu tamamdır dedi çok sevindi.
Diyemedim doktor böyle diyor diye, inşaAllah benimkide artar, beklemekten başka çarem yok.
Sizinkide hayırlı olsun, sağ salim kucağınıza alın inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?