2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Calcimax, solgar b12, devit 3, dodex kullanıyorum vitamin takviyeleri ama bilemiyorum. Ayaktan çok üşüdüm. Normal mi acaba?
ben şuan estroferm folik asit ve d vitamini kullanıyorum canım başka bilmiyorum psikolojikte olabilir hormonlar değişiyor ondan da olabilir aman hasta olma sıcak su torbası yapabilirsin

Kızlar selam, bugün opu oldum, sadece ilk narkoz olduğu için zorlandım kasık ağrım yok sadece yürürken biraz ağrı baskı var. Onun dışında iyiyim antibiyotik, ve 2 gün oxotide iğne kullanıcam, transfer haziran ayına kaldı bekleyrlim dedi doktor çok heyecan bol umut , karışık duygular var🫶🏻🌸

Kızlar selam, bugün opu oldum, sadece ilk narkoz olduğu için zorlandım kasık ağrım yok sadece yürürken biraz ağrı baskı var. Onun dışında iyiyim antibiyotik, ve 2 gün oxotide iğne kullanıcam, transfer haziran ayına kaldı bekleyrlim dedi doktor çok heyecan bol umut , karışık duygular var🫶🏻🌸
5gün içerisinde adet olursın geçmiş olsun .. haziran adetinde biraz belki gecikir opu sonrası adet gecikmesi oluyor normal . Bende 17 gün gecikti bu ay mesela opudan sonraki normal adetti . Hayırlısı

Bende 6 Mayıs opu oldum. Dondurulmuş 7 adet embriyo var kaliteleri gayet iyi dendi. 19 Mayıs adet oldum bu ay rahim filmi Haziran'da transfer inşallah ❣️

Haydi bakalım haziranda hayırlı haberler alırsın inşallah

ayrıca kızlar ilk transferimde hergün avokado ceviz badem fındık çiğ hepsi baklagil yumurta meyve ve tam buğday ekmeği tükettim günde 3 litre su ara ara evde dolanıyordum ama hiç iş yapmadım çalışıyorum normalde izinliydim evdeydim hep uygulamak isterseniz diye aklınızda olsun dedim :)
Memur musunuz ? Transfer için gun sayıyorum ben de. Kendiniz mi izin aldınız merak ettim teşekkürler

Kızlar bende 20 mayıs başladım ilaçlara günde 3 defa estrofem alıyorum. Bunun yanı sıra coraspin,redostim,bellavie woman bunlarıda alıyorum. 30 una kontrolüm var 🥰 benim ilk transferim olacak inşallah

Kızlar bende 20 mayıs başladım ilaçlara günde 3 defa estrofem alıyorum. Bunun yanı sıra coraspin,redostim,bellavie woman bunlarıda alıyorum. 30 una kontrolüm var 🥰 benim ilk transferim olacak inşallah
Hayırlı olsun haziran ayı transferleri artıyor, inşallah pozitif sonuç alacaksınız.

Kızlar selamlar aranızda sigara kullanan var mı ne zaman nasıl bıraktınız veya bırakabildiniz mi? İnanılmaz zorlanıyorum ben:(

ben kullanmıyorum, eşim kullanıyor.
Kızlar selamlar aranızda sigara kullanan var mı ne zaman nasıl bıraktınız veya bırakabildiniz mi? İnanılmaz zorlanıyorum ben:KK43:
biyorezinans ile bıraktırmayı düşünüyorum. İsterseniz araştırın. Çevremde biyorezinans ile bırakanlar oldu.

Back
X