ben henüz bir değişiklik hissetmedim kendimde canım dikkat et üşütme ayaklarını önemliKızlar ayaklarım çok üşüyor, estrofemden sanırım, resmen uzun çorap giydim, sizde durumlar nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben henüz bir değişiklik hissetmedim kendimde canım dikkat et üşütme ayaklarını önemliKızlar ayaklarım çok üşüyor, estrofemden sanırım, resmen uzun çorap giydim, sizde durumlar nasıl?
Calcimax, solgar b12, devit 3, dodex kullanıyorum vitamin takviyeleri ama bilemiyorum. Ayaktan çok üşüdüm. Normal mi acaba?ben henüz bir değişiklik hissetmedim kendimde canım dikkat et üşütme ayaklarını önemli
ben şuan estroferm folik asit ve d vitamini kullanıyorum canım başka bilmiyorum psikolojikte olabilir hormonlar değişiyor ondan da olabilir aman hasta olma sıcak su torbası yapabilirsinCalcimax, solgar b12, devit 3, dodex kullanıyorum vitamin takviyeleri ama bilemiyorum. Ayaktan çok üşüdüm. Normal mi acaba?
Kaçıncı deneme ?Evet ya ilk ben gibiyim gerçekten hadi hayırlısı aşırı heyecanlıyım ve duygusalım ya inşallah bu sefer olacak inanıyorum
5gün içerisinde adet olursın geçmiş olsun .. haziran adetinde biraz belki gecikir opu sonrası adet gecikmesi oluyor normal . Bende 17 gün gecikti bu ay mesela opudan sonraki normal adetti . HayırlısıKızlar selam, bugün opu oldum, sadece ilk narkoz olduğu için zorlandım kasık ağrım yok sadece yürürken biraz ağrı baskı var. Onun dışında iyiyim antibiyotik, ve 2 gün oxotide iğne kullanıcam, transfer haziran ayına kaldı bekleyrlim dedi doktor çok heyecan bol umut , karışık duygular var![]()
Bende 6 Mayıs opu oldum. Dondurulmuş 7 adet embriyo var kaliteleri gayet iyi dendi. 19 Mayıs adet oldum bu ay rahim filmi Haziran'da transfer inşallahKızlar selam, bugün opu oldum, sadece ilk narkoz olduğu için zorlandım kasık ağrım yok sadece yürürken biraz ağrı baskı var. Onun dışında iyiyim antibiyotik, ve 2 gün oxotide iğne kullanıcam, transfer haziran ayına kaldı bekleyrlim dedi doktor çok heyecan bol umut , karışık duygular var![]()
Tebrik ederim umarım güzel haberler alırızBende 6 Mayıs opu oldum. Dondurulmuş 7 adet embriyo var kaliteleri gayet iyi dendi. 19 Mayıs adet oldum bu ay rahim filmi Haziran'da transfer inşallah![]()
Haydi bakalım haziranda hayırlı haberler alırsın inşallahKızlar selam, bugün opu oldum, sadece ilk narkoz olduğu için zorlandım kasık ağrım yok sadece yürürken biraz ağrı baskı var. Onun dışında iyiyim antibiyotik, ve 2 gün oxotide iğne kullanıcam, transfer haziran ayına kaldı bekleyrlim dedi doktor çok heyecan bol umut , karışık duygular var![]()
Teşekkür ederim dualarım evlat sahibi olmak isteyen herkesleTebrik ederim umarım güzel haberler alırız![]()
Memur musunuz ? Transfer için gun sayıyorum ben de. Kendiniz mi izin aldınız merak ettim teşekkürlerayrıca kızlar ilk transferimde hergün avokado ceviz badem fındık çiğ hepsi baklagil yumurta meyve ve tam buğday ekmeği tükettim günde 3 litre su ara ara evde dolanıyordum ama hiç iş yapmadım çalışıyorum normalde izinliydim evdeydim hep uygulamak isterseniz diye aklınızda olsun dedim :)
değilim canım ne zaman transferiniz sizdemi ege de olacaksınız ne için izin aldım onu anlayamadımdaMemur musunuz ? Transfer için gun sayıyorum ben de. Kendiniz mi izin aldınız merak ettim teşekkürler
ohhh miiiissss ellerinize sağlıkkkAyyy yarın transfer varr.. Temizlik yaptım her yeri temizledim valla bir kaç çeşit de yemek yapacağım. Sonra hazırım![]()
Hadi inşallah güzel hayırlı sonuç alırsınızKızlar bende 20 mayıs başladım ilaçlara günde 3 defa estrofem alıyorum. Bunun yanı sıra coraspin,redostim,bellavie woman bunlarıda alıyorum. 30 una kontrolüm varbenim ilk transferim olacak inşallah
Hayırlı olsun haziran ayı transferleri artıyor, inşallah pozitif sonuç alacaksınız.Kızlar bende 20 mayıs başladım ilaçlara günde 3 defa estrofem alıyorum. Bunun yanı sıra coraspin,redostim,bellavie woman bunlarıda alıyorum. 30 una kontrolüm varbenim ilk transferim olacak inşallah
Hadi inşallah güzel hayırlı sonuç alırsınız![]()
İnşallah bol pozitifli bir ay olurHayırlı olsun haziran ayı transferleri artıyor, inşallah pozitif sonuç alacaksınız.
biyorezinans ile bıraktırmayı düşünüyorum. İsterseniz araştırın. Çevremde biyorezinans ile bırakanlar oldu.Kızlar selamlar aranızda sigara kullanan var mı ne zaman nasıl bıraktınız veya bırakabildiniz mi? İnanılmaz zorlanıyorum ben![]()