2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlarcım herkese günaydın, transfer sonrası 8.gündeyim bir tane testim kalmıştı onu da yaptım, evdeki testleri bitirdim rahatladım oh😅 çok şükür bin şükür oldu galiba🥹🙏🏻 yarın kan vericem dua edin bana testler yanıltmasın🙏🏻
Ayyy çok güzeeel artık emin ol bencede 🥰

Daha önce de çift çizgi görüp silikleşince insan bi inanamıyo sanırım🥹 inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız bu zorlu yoldan güzelce çıkarız🥰
Gerçekten çok sevindim belki sadece sanal olarak tanışıyoruz ama burdakilerin böyle pozitif haberini görünce gerçekten tanıdığım insanların haberini almış gibi seviniyorum 🙂 sağlıkla kucağına al inşallah buraya girip girip belirti aramaların son bulsun inşallah 🙂🙂

Kızlarcım herkese günaydın, transfer sonrası 8.gündeyim bir tane testim kalmıştı onu da yaptım, evdeki testleri bitirdim rahatladım oh😅 çok şükür bin şükür oldu galiba🥹🙏🏻 yarın kan vericem dua edin bana testler yanıltmasın🙏🏻
Tebrik ederim hayırlısıyla gebesiniz. Kan testinde çıkacaktır, kan testiyle beta takibi yapın.

Gerçekten çok sevindim belki sadece sanal olarak tanışıyoruz ama burdakilerin böyle pozitif haberini görünce gerçekten tanıdığım insanların haberini almış gibi seviniyorum 🙂 sağlıkla kucağına al inşallah buraya girip girip belirti aramaların son bulsun inşallah 🙂🙂
Ben de öyle oluyorum gerçekten damdan düşenin halini damdan düşen anlar, herkes birbirinin ne çektiğini emeğini sabrını üzüntüsünü çok iyi anlıyor. Pozitifleri görünce de kendisi gibi seviniyor. İnşallah darısı senin de başına canımm🥰🙏🏻
Tebrik ederim hayırlısıyla gebesiniz. Kan testinde çıkacaktır, kan testiyle beta takibi yapın.
Çok teşekkürler inşallah🙏🏻 yarın ve pazartesi takip edeceğim☺️

Ben de öyle oluyorum gerçekten damdan düşenin halini damdan düşen anlar, herkes birbirinin ne çektiğini emeğini sabrını üzüntüsünü çok iyi anlıyor. Pozitifleri görünce de kendisi gibi seviniyor. İnşallah darısı senin de başına canımm🥰🙏🏻

Çok teşekkürler inşallah🙏🏻 yarın ve pazartesi takip edeceğim☺️
Sağol canım darısı isteyen herkese 🙏🥰

Benim daha transfer dün oldu ama psikolojik olmadığına eminim regl ağrısına benzer ağrılarım ve bel bölgeme sancı giriyor sanki daha çok yeni bunu belirti olarak görmüyorum acaba transfer kaynaklı mı dersiniz bu arada doktor benim ilaçlarımı hiç değiştirmedi transfer hazırlığındakiler ile devam ediyorum PROLUTEX günde 2 iğne COPRASPRİN bi tane tok bir de ESTROFEM sabah 2 akşam 2
Benim ilk gebeligimde sizin bahsettiğiniz gibi ağrılar oluştu resmen kivrandim iki embriyo transferi yapılmıştı 5. Gün embriyosu eğer birinci kaliteyse ilk iki gün tutunuyor hemen sonrası yerleşme oluyor. Ben bu arada hiç adet ağrısı çekmedim sadece aşırı yoğun olan bir insanım ☺️ inşallah sonucunuz güzel olur

Kızlarcım herkese günaydın, transfer sonrası 8.gündeyim bir tane testim kalmıştı onu da yaptım, evdeki testleri bitirdim rahatladım oh😅 çok şükür bin şükür oldu galiba🥹🙏🏻 yarın kan vericem dua edin bana testler yanıltm
Hadi hayırlısı inşallah sagsalim hayırlısıyla alırsınız kucağınıza 🥰

Selam arkadaşlar, başından beri konunun takibindeyim hiç yazma fırsatım olmamıştı. Öncelikle hamilelik haberi alan herkesi tebrik ediyorum, Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Negatif görenler için de dua ediyorum en hayırlı kısa zamanda inşallah Rabbim nasip eder diye.
Benim bir sorum olacak 3-7 Haziran arası transfer olan arkadaşlar kese gördünüz mü, kalp atışı duydunuz mu mü ?hangi Süreçtesiniz

Selam arkadaşlar, başından beri konunun takibindeyim hiç yazma fırsatım olmamıştı. Öncelikle hamilelik haberi alan herkesi tebrik ediyorum, Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Negatif görenler için de dua ediyorum en hayırlı kısa zamanda inşallah Rabbim nasip eder diye.
Benim bir sorum olacak 3-7 Haziran arası transfer olan arkadaşlar kese gördünüz mü, kalp atışı duydunuz mu mü ?hangi Süreçtesiniz
7 haziranda transfer oldum, yarın ilk kez kese görmek için doktora gideceğim.

Back
X