2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Amiinn hepimizinkiler tutunsun insallah 🙏🏻🥰 yaş kaçtı sizin ve taze mi dondurulmuş mu transfer oldunuz?
30 yaşındayım amh 3,8 di. taze transferdi ilk transferim ve 3. Gün embriyosuydu. İlk denemede tutmuştu. Şimdiki transferim de 3. Gün ama bu sefer dondurulmuş. Bakalım :) inşallah tekrardan nasip eder Allah. Uğraşan, emek veren, anne olmayı isteyen ve hak eden herkese nasip olsun inşallah 🙏🏻 🥰

Arkadaslari okuyorum 5. Gunde 7. Gunde pozitif alan arkadaslar var bncede erken aslinda
Bence onlar genellemenin dışında şanslı kişiler 🙂 yarın test yaptırsan 12. Günde bidehe yaptırıcaksın o güne kadar da şimdikinden daha stresli olucaksın bence ben böyle düşünüyorum tabi sen bilirsin

Kızlar çay kahveyi ne ölçüde kullaniyorsunuz :)doktorunuzun bunla ilgili birsey uyarisi oldu mu
Abartmadığın sürece sıkıntı olmaz dedi bana doktorum günde 1 2 bardak çay içebilirsin kahveyi de 1 fincanı geçmesin demişti ben kahvaltıda 1 bardak çay içiyorum 2 3 günde bir de kahve 🙂

Cok iyi masallah simdi okudum hamileymissiniz allah kucaginiza almayi nasip etsin bnde bugun transfer gununu sayarsak 7 gun oluyor test yaptim kaset testlerden negatif biraz uzulum
Aminn Allah razı olsun, Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.. bundan önce benimki kimysal gebelikti, tuttu zannetmiştim sonra düştü. İnşallah sizinki sıkı sıkı tutar sizi ❤️

Erken öğrenmek bence çok güzel ya bende evde test yapsam mı bilemiyorum cesaret edemiyorum
Evde test yaptım bugün ben beşinci gün dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası erken gebelik resti idtar testi negatif çıktı kan verdim gidip o da 9’8 çıktı tam sevinemedim gebelik var mı ki

Back
X