Transferin ilk gunu sayiliyor diorlar sayilmiyor diolar hangisi dogru amlamadkmErken gebelikte bile görünmeyebiliyor 7.günde canım üzülme bikaç gün sonra tekrarlarsın dayanamazsan :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferin ilk gunu sayiliyor diorlar sayilmiyor diolar hangisi dogru amlamadkmErken gebelikte bile görünmeyebiliyor 7.günde canım üzülme bikaç gün sonra tekrarlarsın dayanamazsan :)
30 yaşındayım amh 3,8 di. taze transferdi ilk transferim ve 3. Gün embriyosuydu. İlk denemede tutmuştu. Şimdiki transferim de 3. Gün ama bu sefer dondurulmuş. Bakalım :) inşallah tekrardan nasip eder Allah. Uğraşan, emek veren, anne olmayı isteyen ve hak eden herkese nasip olsun inşallahAmiinn hepimizinkiler tutunsun insallahyaş kaçtı sizin ve taze mi dondurulmuş mu transfer oldunuz?
3.gün embriyosu ise bence 8.gün kan vermek için erkenO zaman bugun 7. Gunum insallah pozitif olur yarin 8. Gunum kan testi vermeyi dusunuyorum bakalim
Arkadaslari okuyorum 5. Gunde 7. Gunde pozitif alan arkadaslar var bncede erken aslinda3.gün embriyosu ise bence 8.gün kan vermek için erken
Bence onlar genellemenin dışında şanslı kişilerArkadaslari okuyorum 5. Gunde 7. Gunde pozitif alan arkadaslar var bncede erken aslinda
Su gibi geliyoe ama fitilden galibaŞeffaf akıntınız var mı sizde de acaba ? Sanırım fitil kullanmıyorsunuz.
Abartmadığın sürece sıkıntı olmaz dedi bana doktorum günde 1 2 bardak çay içebilirsin kahveyi de 1 fincanı geçmesin demişti ben kahvaltıda 1 bardak çay içiyorum 2 3 günde bir de kahveKızlar çay kahveyi ne ölçüde kullaniyorsunuz :)doktorunuzun bunla ilgili birsey uyarisi oldu mu
Ben kahveciyim aslında çay normalde pek aklıma gelmez ama şimdi cazip geliyoBende çaycıyım sabah bir tane hakkımı kullandim aksamda bir tane iccebilirim ozaman![]()
Aminn Allah razı olsun, Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.. bundan önce benimki kimysal gebelikti, tuttu zannetmiştim sonra düştü. İnşallah sizinki sıkı sıkı tutar siziCok iyi masallah simdi okudum hamileymissiniz allah kucaginiza almayi nasip etsin bnde bugun transfer gununu sayarsak 7 gun oluyor test yaptim kaset testlerden negatif biraz uzulum
Amin cümlemizin insallah ❤Aminn Allah razı olsun, Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.. bundan önce benimki kimysal gebelikti, tuttu zannetmiştim sonra düştü. İnşallah sizinki sıkı sıkı tutar sizi![]()
Tebrikler ❤Bugün yapmadım yarın da yapmam heralde tutuyorum kendimi![]()
Evde test yaptım bugün ben beşinci gün dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası erken gebelik resti idtar testi negatif çıktı kan verdim gidip o da 9’8 çıktı tam sevinemedim gebelik var mı kiErken öğrenmek bence çok güzel ya bende evde test yapsam mı bilemiyorum cesaret edemiyorum
Belki geç tutunmuştur. Kaçıncı gün yaptınız kan tahliliEvde test yaptım bugün ben beşinci gün dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası erken gebelik resti idtar testi negatif çıktı kan verdim gidip o da 9’8 çıktı tam sevinemedim gebelik var mı ki
Bugün onuncu günBelki geç tutunmuştur. Kaçıncı gün yaptınız kan tahlili