2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ne çeviriyorsun dermişim 😂 oda lazım olur güzel 😂😂
türkçe-ingilizce arası kitap, altyazı, oyun çevirisi, tiyatro, neler neler =D şu anda home-office tam zamanlı çalışıyorum bir şirkette ama inşallah bebişime kavuşunca bırakıcam. rabbim hepimizi o günlere tez vakitte ulaştırsın :dua:

Kızlar kan testi verdim 81.64 çıktı progestan iğne yaptır lavabo harici kalkma dedi lekelenmem devam ettiği için pek umutlu değildim aslında 🤲🏻
Çokca geçmiş olsun bu gün test gününüz müydü normlde yani o gün hu gün müydü?
Güzelce dinlenin umudu yitirmenize gerek yok nolur güzel düşünmeye çalışın böyle olup doğuran arkadaşm var tüp bebekle her hamileliğin de hatta kanama yaşadı bildiğim kadarı ile sonuncu misler gbi tutundu durdu şuan kucağında

Çokca geçmiş olsun bu gün test gününüz müydü normlde yani o gün hu gün müydü?
Güzelce dinlenin umudu yitirmenize gerek yok nolur güzel düşünmeye çalışın böyle olup doğuran arkadaşm var tüp bebekle her hamileliğin de hatta kanama yaşadı bildiğim kadarı ile sonuncu misler gbi tutundu durdu şuan kucağında
Test günüm yarındı lekelenmem başladı sonrasında çoğalınca dr.um testi bugün istedi 2 gün sonra tekrarlıycam inşaAllah değerim artar bebeğim benimledir 🤲🏻

Kızlar kan testi verdim 81.64 çıktı progestan iğne yaptır lavabo harici kalkma dedi lekelenmem devam ettiği için pek umutlu değildim aslında 🤲🏻
Kuzum suan en cok ihtiyacin olan umut olcak dee 🙏 beslenmenede dikkat et avakado tutunmayi artiyor diyorlar ben kabak cekirdegi ceviz avakado Hergun yemeye calisiyorum

Geçmiş olsun bak bebeğin seninle moralini yüksek tut dinlenmeye bak aklına kötü şeyler getirme bebeğin seninle olmaya devam edicek 🥰🥰

17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum 10.gün ve 12.gün değerlerim çok şükür iki kattan biraz fazla artmış ilkini öğlen 2 gibi ikincisini sabah 9da vermiştim bide mecburen farklı hastanelerde 😬 Transferin 22-23.günü kontrole çağırdı doktor 🌺

Eklentiler

• D7F2E0E8-5A60-49DE-9ECE-94F4C781078E.webp
    D7F2E0E8-5A60-49DE-9ECE-94F4C781078E.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 61
17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum 10.gün ve 12.gün değerlerim çok şükür iki kattan biraz fazla artmış ilkini öğlen 2 gibi ikincisini sabah 9da vermiştim bide mecburen farklı hastanelerde 😬 Transferin 22-23.günü kontrole çağırdı doktor 🌺
Çok güzel Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

Ben 11. Ve 13.gün kan testi verdim doktorum tekrar vermene gerek yok dedi ama 20 gün sonra çağırdı biraz geç gibi geldi sanırım hem kese hem kalp atışı için 20 gün sonra çağırdı
Hem kese hem kalp garanti olsun diye öyle yaptı herhalde canım. Ben 9. ve 13. günlerde kan verdim ultrason randevum da 22.güne geliyor. Ondan 1 hafta sonra da kalp atışı için gideceğim

Cok güzel artmş bnce hadi gözün aydın 🤗

Hem kese hem kalp garanti olsun diye öyle yaptı herhalde canım. Ben 9. ve 13. günlerde kan verdim ultrason randevum da 22.güne geliyor. Ondan 1 hafta sonra da kalp atışı için gideceğim
Aynen galiba ikisini aynı anda görmek için öyle dedi neyse şimdi de ultrason gününü beklemece 🙂

Back
X