Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı kese ve kalp atışına inşallahKızlar çok şükür
11. Gün 179du
13 gün bıgün 343.98 çıktı
Perşembe doktordayım nasipse
Rabbim herkese nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı kese ve kalp atışına inşallahKızlar çok şükür
11. Gün 179du
13 gün bıgün 343.98 çıktı
Perşembe doktordayım nasipse
Rabbim herkese nasip etsin![]()
Amin inşaAllah cnmoh gözünüz aydın, allah tamamına erdirsin =)
Amin cümlemizin inşaAllah cnmTest için bekle kese için bekle kalp atışı için bekle allahım beklee beklee geçmiyordu günlerGözün aydın olsun canım benim sağlıkla kalp atışını da duyasın
Haftası için bir şey dedi miii doktor
![]()
Endişe etme canım benim Bişey olmaz Allah'ın izniyle.. bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve şişkinliği bendede varSelam kızlarr, bugün belim çok ağrıyor normal mi dersiniz bide göğüslerim şişti ağırlaştı sanki o ağrı yapıyor olabilir mi birde çalışıyorum masa başı işim endişe etmeli miyim![]()
Sağlıkla büyüsüün insallahhAmin inşaAllah cnm
Amin cümlemizin inşaAllah cnmValla bekle bekle diyip duruyolar
son adet tarihine göre 5 haftalık ama transfer tarihi ve embriyo gününe göre 3.5 haftalık dedi canım
Senden güzel haberler alalım inşaAllah canımSağlıkla büyüsüün insallahh10temmuz benimde randevum geçmiyorduu günlerrrrrr
![]()
İyi bari :)Endişe etme canım benim Bişey olmaz Allah'ın izniyle.. bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve şişkinliği bendede var
Gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Vajinal ultrasonda mı gördünüz keseyi? Son hcg değeriniz neydi? Yarınki muayenenin heyecanı bastı beniBen az önce geldim hastaneden mini minnacık keseyi gördüm çok şükür2 hafta sonra kalp atışı için gidicem nasipse
normalde kalp atışı için çağırırdık ama lekelenmen olmuş yolunda gitmeyen bişeylermi var diye merak ettik dedi 20 temmuz bekle bekle günler geçmez şimdi
darısı bekleyen herkesin başına inşaAllah
![]()
Benzer şikayetler bende de oldu, özellikle bel ağrısı beni endişelendirmisti ama geçti. Geçmiş olsun, normaldir muhtemelenSelam kızlarr, bugün belim çok ağrıyor normal mi dersiniz bide göğüslerim şişti ağırlaştı sanki o ağrı yapıyor olabilir mi birde çalışıyorum masa başı işim endişe etmeli miyim![]()
Evet birçok kişide oluyormuş :)Benzer şikayetler bende de oldu, özellikle bel ağrısı beni endişelendirmisti ama geçti. Geçmiş olsun, normaldir muhtemelen![]()
Hamilelerin korkulu rüyası, rabbim yavrularımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin. Üzülme demek çare değil, üzülün ama sonrasında toparlanın. Rabbim yeniden anne olmayı, o yavruları sağlıkla kucağınıza almayı, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.Bugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. 8+2 olmuştu. Tarifi yok bunun. O kadar umut o kadar çaba sonu hüsran. Rabb'im güç versin. İnsan şaşırıp kalıyor belki de olayın şokunu atlatamadım.
Çok üzüldüm canım Allah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallahBugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. 8+2 olmuştu. Tarifi yok bunun. O kadar umut o kadar çaba sonu hüsran. Rabb'im güç versin. İnsan şaşırıp kalıyor belki de olayın şokunu atlatamadım.
of gerçekten çok üzüldüm, ne desem boş. üzülmemek elde değil. inşallah sonraki gebeliğiniz güzel geçer ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Bugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. 8+2 olmuştu. Tarifi yok bunun. O kadar umut o kadar çaba sonu hüsran. Rabb'im güç versin. İnsan şaşırıp kalıyor belki de olayın şokunu atlatamadım.
Çok çok üzüldüm geçen sene aynı şeyi yaşadı. 8 haftalıktı tek korktuğum buydu benimde ve başıma geldi diyecek hiçbir şey bulamıyorum başka embriyon varsa onu transfer ettirirsin Allah sabrını versin inşallahBugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. 8+2 olmuştu. Tarifi yok bunun. O kadar umut o kadar çaba sonu hüsran. Rabb'im güç versin. İnsan şaşırıp kalıyor belki de olayın şokunu atlatamadım.
Sağolasın canım darısı senin başınaGözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Vajinal ultrasonda mı gördünüz keseyi? Son hcg değeriniz neydi? Yarınki muayenenin heyecanı bastı beni![]()
Canım çok üzüldümBugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. 8+2 olmuştu. Tarifi yok bunun. O kadar umut o kadar çaba sonu hüsran. Rabb'im güç versin. İnsan şaşırıp kalıyor belki de olayın şokunu atlatamadım.
Seninle geçen konuştum ama hikayeni hatırlamadım. Aynı şehirdeyiz onu biliyorum.Çok çok üzüldüm geçen sene aynı şeyi yaşadı. 8 haftalıktı tek korktuğum buydu benimde ve başıma geldi diyecek hiçbir şey bulamıyorum başka embriyon varsa onu transfer ettirirsin Allah sabrını versin inşallah
Tatlim ne denir bilmiyorum ama cok uzgunum.Seninle geçen konuştum ama hikayeni hatırlamadım. Aynı şehirdeyiz onu biliyorum.
Senin niye kalbi durdu . Fazla ilaçtan olduğunu düşünüyor musun. Benim tek aklıma gelen bu