2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Selam kızlarr, bugün belim çok ağrıyor normal mi dersiniz bide göğüslerim şişti ağırlaştı sanki o ağrı yapıyor olabilir mi birde çalışıyorum masa başı işim endişe etmeli miyim :(

oh gözünüz aydın, allah tamamına erdirsin =)
Amin inşaAllah cnm 🤲
Test için bekle kese için bekle kalp atışı için bekle allahım beklee beklee geçmiyordu günler 🙈 Gözün aydın olsun canım benim sağlıkla kalp atışını da duyasın 🙏🏻 Haftası için bir şey dedi miii doktor 😌
Amin cümlemizin inşaAllah cnm 🤲Valla bekle bekle diyip duruyolar 🤗 son adet tarihine göre 5 haftalık ama transfer tarihi ve embriyo gününe göre 3.5 haftalık dedi canım

Selam kızlarr, bugün belim çok ağrıyor normal mi dersiniz bide göğüslerim şişti ağırlaştı sanki o ağrı yapıyor olabilir mi birde çalışıyorum masa başı işim endişe etmeli miyim :KK43:
Endişe etme canım benim Bişey olmaz Allah'ın izniyle.. bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve şişkinliği bendede var

Ben az önce geldim hastaneden mini minnacık keseyi gördüm çok şükür 🤲🏻 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem nasipse 🤗🤲🏻 normalde kalp atışı için çağırırdık ama lekelenmen olmuş yolunda gitmeyen bişeylermi var diye merak ettik dedi 20 temmuz bekle bekle günler geçmez şimdi 🙇‍♀️ darısı bekleyen herkesin başına inşaAllah 🤲🏻
Gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Vajinal ultrasonda mı gördünüz keseyi? Son hcg değeriniz neydi? Yarınki muayenenin heyecanı bastı beni 🤩

Selam kızlarr, bugün belim çok ağrıyor normal mi dersiniz bide göğüslerim şişti ağırlaştı sanki o ağrı yapıyor olabilir mi birde çalışıyorum masa başı işim endişe etmeli miyim :KK43:
Benzer şikayetler bende de oldu, özellikle bel ağrısı beni endişelendirmisti ama geçti. Geçmiş olsun, normaldir muhtemelen 😊

Bugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. 8+2 olmuştu. Tarifi yok bunun. O kadar umut o kadar çaba sonu hüsran. Rabb'im güç versin. İnsan şaşırıp kalıyor belki de olayın şokunu atlatamadım.
Hamilelerin korkulu rüyası, rabbim yavrularımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin. Üzülme demek çare değil, üzülün ama sonrasında toparlanın. Rabbim yeniden anne olmayı, o yavruları sağlıkla kucağınıza almayı, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.

Bugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. 8+2 olmuştu. Tarifi yok bunun. O kadar umut o kadar çaba sonu hüsran. Rabb'im güç versin. İnsan şaşırıp kalıyor belki de olayın şokunu atlatamadım.
Çok üzüldüm canım Allah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah 🙏

of gerçekten çok üzüldüm, ne desem boş. üzülmemek elde değil. inşallah sonraki gebeliğiniz güzel geçer ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Çok çok üzüldüm geçen sene aynı şeyi yaşadı. 8 haftalıktı tek korktuğum buydu benimde ve başıma geldi diyecek hiçbir şey bulamıyorum başka embriyon varsa onu transfer ettirirsin Allah sabrını versin inşallah

Gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Vajinal ultrasonda mı gördünüz keseyi? Son hcg değeriniz neydi? Yarınki muayenenin heyecanı bastı beni 🤩
Sağolasın canım darısı senin başına 🤗 evet vajinal ultrasonda gördük son bhcg değerim 3 temmuzda yaptırdım 625 ti. Yarın için heyecanlanma dicem ama bugün olmasa yarın heyecan yapacaksın ister istemez 😁

Canım çok üzüldüm 😔 sana üzülme demek çare değil biliyorum Rabbim vakti geldiğinde sağlıklı bir şekilde Anne olmayı nasip etsin inşaAllah 🤲 dualarım seninle Rabbim güç kuvvet versin

Çok çok üzüldüm geçen sene aynı şeyi yaşadı. 8 haftalıktı tek korktuğum buydu benimde ve başıma geldi diyecek hiçbir şey bulamıyorum başka embriyon varsa onu transfer ettirirsin Allah sabrını versin inşallah
Seninle geçen konuştum ama hikayeni hatırlamadım. Aynı şehirdeyiz onu biliyorum.
Senin niye kalbi durdu . Fazla ilaçtan olduğunu düşünüyor musun. Benim tek aklıma gelen bu

Kızlaaar güzel haberle geldim pztsi keseyi görememiştik yazmıştım size bugün 5+0 ve gördük hem de gerçekten iki taneler 🥲🤍 2 hf sonra kalp atışı için gideceğiz Allah herkese pozitif görmeyi sonra kese sonra kalp atışı sağlıklı bir gebelik ve sonunda mucizeyi kucaklamayı nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻 güzel haberlerinizi bekliyorum🥰🥰🥰

Back
X