2023 ikiz bekleyen anneler

2023 yılı içerisinde ikiz bebek bekleyen anne adaylarımızı birlikte deneyimlerimizi paylaşmak adına bu grupta görmek isterim. İkiz anneleri ses verin :)
Merhaba bende 20+5 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Şimdiden karnım baya büyüdü. Benim gibi olan var mı sizler de durum nasıl.

Arkadaşlar merhaba. Hepiniz inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız Beni yanlış anlamazsanız bir öneri yapacağım sadece nacizane. Ben 6 sene önce 20 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. Ölçüm yaptınız mı bilmiyorum ama mutlaka rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürün. Ne yazık ki benim 20.haftada açıklık olduğu için kaybettim bebeklerimi. Aklınızda bulunsun muhakkak ölçtürün. Hayırlısıyla, sağlıkla inşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

Canım basın sagolsun öncelikle Allah'ım sabırlar versin nasıl yani dusukmu oldu

Merhaba bende 20+5 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Şimdiden karnım baya büyüdü. Benim gibi olan var mı sizler de durum nasıl.
17 haftaligim artık çıkıyor baya karnım yuruken çok ağrım oluyor bulanti geçmiyor hep kusuyorum çok kötüyüm

Ben 14. Haftadayım ama epey büyüdü benim de canım.
Kuzum ben çift yumurta ikizleri ne hamileyim ikisde erkek
Maşallah benimkiler de çift yumurta ikizi henüz cinsiyetleri göremedik :)
Çok çok geçmiş olsun çok zor bir durum tavsiyen için çok teşekkür ediyorum. İlk kontrolümde doktoruma danışacağım bunu.

İnsallah sağlıkla sende öğrenirsin kuzum benim sende sırt bel ağrısı çok oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…