Merhaba bende ikiz annesiyim 17+3 haftalık olduk2023 yılı içerisinde ikiz bebek bekleyen anne adaylarımızı birlikte deneyimlerimizi paylaşmak adına bu grupta görmek isterim. İkiz anneleri ses verin :)
Maşallah cinsiyeti öğrendiniz mi çift tek? :)Merhaba bende ikiz annesiyim 17+3 haftalık olduk
Merhaba bende 20+5 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Şimdiden karnım baya büyüdü. Benim gibi olan var mı sizler de durum nasıl.2023 yılı içerisinde ikiz bebek bekleyen anne adaylarımızı birlikte deneyimlerimizi paylaşmak adına bu grupta görmek isterim. İkiz anneleri ses verin :)
Kuzum ben çift yumurta ikizleri ne hamileyim ikisde erkekMaşallah cinsiyeti öğrendiniz mi çift tek? :)
Canım basın sagolsun öncelikle Allah'ım sabırlar versin nasıl yani dusukmu olduArkadaşlar merhaba. Hepiniz inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınızBeni yanlış anlamazsanız bir öneri yapacağım sadece nacizane. Ben 6 sene önce 20 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. Ölçüm yaptınız mı bilmiyorum ama mutlaka rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürün. Ne yazık ki benim 20.haftada açıklık olduğu için kaybettim bebeklerimi. Aklınızda bulunsun muhakkak ölçtürün. Hayırlısıyla, sağlıkla inşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
17 haftaligim artık çıkıyor baya karnım yuruken çok ağrım oluyor bulanti geçmiyor hep kusuyorum çok kötüyümMerhaba bende 20+5 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Şimdiden karnım baya büyüdü. Benim gibi olan var mı sizler de durum nasıl.
EvetCanım basın sagolsun öncelikle Allah'ım sabırlar versin nasıl yani dusukmu oldu
Ben 14. Haftadayım ama epey büyüdü benim de canım.Merhaba bende 20+5 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Şimdiden karnım baya büyüdü. Benim gibi olan var mı sizler de durum nasıl.
Maşallah benimkiler de çift yumurta ikizi henüz cinsiyetleri göremedik :)Kuzum ben çift yumurta ikizleri ne hamileyim ikisde erkek
Çok çok geçmiş olsun çok zor bir durum tavsiyen için çok teşekkür ediyorum. İlk kontrolümde doktoruma danışacağım bunu.Arkadaşlar merhaba. Hepiniz inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınızBeni yanlış anlamazsanız bir öneri yapacağım sadece nacizane. Ben 6 sene önce 20 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. Ölçüm yaptınız mı bilmiyorum ama mutlaka rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürün. Ne yazık ki benim 20.haftada açıklık olduğu için kaybettim bebeklerimi. Aklınızda bulunsun muhakkak ölçtürün. Hayırlısıyla, sağlıkla inşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Canım bu haftalardan sonra rahatlarsın. Benimde bulantılarım baya oluyordu 18 den sonra azaldı geçti.17 haftaligim artık çıkıyor baya karnım yuruken çok ağrım oluyor bulanti geçmiyor hep kusuyorum çok kötüyüm
İnşallah canım benim cinsiyetleri nedirCanım bu haftalardan sonra rahatlarsın. Benimde bulantılarım baya oluyordu 18 den sonra azaldı geçti.
İnsallah sağlıkla sende öğrenirsin kuzum benim sende sırt bel ağrısı çok oluyormuBen 14. Haftadayım ama epey büyüdü benim de canım.
Maşallah benimkiler de çift yumurta ikizi henüz cinsiyetleri göremedik :)
Çok çok geçmiş olsun çok zor bir durum tavsiyen için çok teşekkür ediyorum. İlk kontrolümde doktoruma danışacağım bunu.
Yürürken falan bel ağrım olmuyor ama yatınca sağa sola dönemiyorum bel ağrısından garip bi şekilde yatınca çok şiddetli ağrıyor yaİnsallah sağlıkla sende öğrenirsin kuzum benim sende sırt bel ağrısı çok oluyormu
İkiside erkek canım. Senin belli mi cinsiyetleriİnşallah canım benim cinsiyetleri nedir
Bende de aynı durum mevcut kuyruk sokumum bile ağrıyor galiba rahim büyüdüğü için bel bölgesine baskı yapıyor.Yürürken falan bel ağrım olmuyor ama yatınca sağa sola dönemiyorum bel ağrısından garip bi şekilde yatınca çok şiddetli ağrıyor ya
Maşallah bebişleriniz yakında kucağınızda olacak ne güzel30+1 den selamAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?