Amin inşallahMaşallah bebişleriniz yakında kucağınızda olacak ne güzelsağlıklı ömürleri olsun
Maşallah. Nasılsınız ben 21. Haftamdayım. Son iki haftada kilo artışım arttı birden. Siz kilo olarak nasılsınız. Çok az kalmış sağlıcakla kucağınıza alın inşallah30+1 den selamAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet kuzum benimde ikisi erkek birşey sormak istiyorum neler almak lazım banada bilgi verirmisinİkiside erkek canım. Senin belli mi cinsiyetleri
Aynı benimde kuzum öyleYürürken falan bel ağrım olmuyor ama yatınca sağa sola dönemiyorum bel ağrısından garip bi şekilde yatınca çok şiddetli ağrıyor ya
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bazılarımız hep böyle problemler yaşıyor anlaşılan bünye ile ilgili10 + haftalardan selamlar benimde ikiz
Ağzımın tadı çok bozuk tiksinme öğürme var aşırı derece de 10 gün sora perinatolojiye gideceğim bakalım sağlıkla devam eder inşallah herkesinki
Bende de çok değişik şekilde var bazen az bazen çok bazen farklı ama sürekli sürekli kusmuyorum allahtan aynen herkesin bünyesi farklı canim aminnn hepimiz alırızSağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bazılarımız hep böyle problemler yaşıyor anlaşılan bünye ile ilgili
Merhabalar bende ikiz annesiyim 14+3 haftalık ikizlere hamileyim 2 hafta önce %60 bi kız bi erkek dediler geçen hafta doktorum %100 bi kız bi erkek dedi:) bu arada rahim ağzı için bana da öyle dedi erken doğum olcak büyük ihtimal ama ikizlerde zaten 36 haftada en geç doğum oluyormuş. Rahim ağzı boyum geçen hafta 2.8di bu perşembe gittğimde 3.20 çıktı. Proluton yaptırıyorum 5 gün de bi canım ben önlem amaçlı2023 yılı içerisinde ikiz bebek bekleyen anne adaylarımızı birlikte deneyimlerimizi paylaşmak adına bu grupta görmek isterim. İkiz anneleri ses verin :)
Ben de hafta bir proluton yaptırıyorum rahim ağzım hiç ölçülmedi bu konuyu konuşacağım ben de çok merak ettim.Merhabalar bende ikiz annesiyim 14+3 haftalık ikizlere hamileyim 2 hafta önce %60 bi kız bi erkek dediler geçen hafta doktorum %100 bi kız bi erkek dedi:) bu arada rahim ağzı için bana da öyle dedi erken doğum olcak büyük ihtimal ama ikizlerde zaten 36 haftada en geç doğum oluyormuş. Rahim ağzı boyum geçen hafta 2.8di bu perşembe gittğimde 3.20 çıktı. Proluton yaptırıyorum 5 gün de bi canım ben önlem amaçlı
ağırlaştım artık baya haliyle canım , el ayak şişmeleri hat safhada diyebilirim . Benim de yaklaşık 20. Haftadan sonra başladı kilo alımım , 55 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum . Yaşadığım sıkıntı da şöyle , deprem bölgesindeyim sarsıntılar çok korkuttu beni zaten artık büyüdükleri için top gibi arada sertleşme oluyordu ama bu sıkıntılardan dolayı çok sertleşmem oldu . İlaç kullanıyorum şimdi damar gevşetici çok şükür rahatladım onun sayesinde , aşırı mide yanması başladı yani yemek yiyince değil uyurken , su içtikten sonra fena yanıyor soğuk süt içerek idare ediyorumMaşallah. Nasılsınız ben 21. Haftamdayım. Son iki haftada kilo artışım arttı birden. Siz kilo olarak nasılsınız. Çok az kalmış sağlıcakla kucağınıza alın inşallahyaşadığınız bir sıkıntı var mı bizlere önerebileceğiniz birşey var mı
Çok çok geçmiş olsun canım bende depremden etkilendim. Maraş nurhaktaydım. Depremden sonra Tarsusa geçtik. Siz nerdesiniz. Allah hepimizin yardımcısı olsun güç kuvvet versin canım. Az kalmış sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterağırlaştım artık baya haliyle canım , el ayak şişmeleri hat safhada diyebilirim . Benim de yaklaşık 20. Haftadan sonra başladı kilo alımım , 55 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum . Yaşadığım sıkıntı da şöyle , deprem bölgesindeyim sarsıntılar çok korkuttu beni zaten artık büyüdükleri için top gibi arada sertleşme oluyordu ama bu sıkıntılardan dolayı çok sertleşmem oldu . İlaç kullanıyorum şimdi damar gevşetici çok şükür rahatladım onun sayesinde , aşırı mide yanması başladı yani yemek yiyince değil uyurken , su içtikten sonra fena yanıyor soğuk süt içerek idare ediyorum
tek gebelik yaşamadığım için kıyaslama yapamıyorum ama çok şükür yinede halime idare ediliyor yani . Öyle çok korku salındığı gibi değil Allah güç kuvvet veriyor
Rabbim sizin sürecinizide kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin
Canım ben devlette ve özelde gidip baktırıyordum. Ayda bir gel diyorlardı. Depremden dolayı farklı ile geçtim. Burda da 10 günde bir gidiyorum merak ettiğim için bebişleri. 20.nci haftadan sonra iki haftada bir görünmen gerekiyor.30 dan sonrada her hafta gitmemiz gerekiyor diye biliyorum. Tabi doktorun nasıl uygun görürse o aralıklarda takibini yapar canım.Merhaba
Ben 19.haftamdayım. Tek yumurta ikizleri. Geceleri vajinal yoldan Progestan alıyorum ama Proluton u kesti doktorum. Farklı reçete uygulayan var mı merak ettim.
Bir de ikizler özellikle tek yumurta ikizlerinde doktoru daha mı sık ziyaret ediyorsunuz? Kaç haftada bir?
Sevgiler
Canım çok az kalmış az sabret. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişlerini33+5 ten selamlar. Benimde bir kız bir erkek. Karnim aşırı derecede büyüdü. Şimdiye kadar 14 kg aldım. Bebekelrim gelişimleri iyi şükürler olsun. Çok zor geçiyor gebelik. Yatsam yatamiom kalksam kalkamiom. Hiç rahat değilim. Sabrediyorum. Geceleri çok sanci oluyor.karnimda sertleşme. Yatakta dönebilmek bile işkence.
Canım ben henüz alışveriş yapmadım. Ama aldıkça yazarım sana mutlaka.Evet kuzum benimde ikisi erkek birşey sormak istiyorum neler almak lazım banada bilgi verirmisin
Sizlere de çok çok geçmiş olsun , sen tam deprem üssündeymişsin ben Gaziantepteyim. Rabbim hepimizi korusun bir daha yaşatmasın inşallahÇok çok geçmiş olsun canım bende depremden etkilendim. Maraş nurhaktaydım. Depremden sonra Tarsusa geçtik. Siz nerdesiniz. Allah hepimizin yardımcısı olsun güç kuvvet versin canım. Az kalmış sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz bebişlerimiz sağlıklı olsun yetersağlıcakla kucağına al inşallah canım benim
Aynen doktorum da böyle söyledi. Ne kadar durursa o kadar iyi dedi. Şuan iki haftada bir gidiyorum. 13 Mart'ta kontrole gideceğim. Artık nst ye bağlayacak ve hafta da bir kontrole çağıracak cnm . 13 Mart'ta 34+6 olacak.Canım çok az kalmış az sabret. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişleriniAllah hepimize güzel haberler iletmeyi nasip etsin. Seninde son haftalar ne kadar ileri gidebilirsen o kadar iyi canım. Senin bu haftalarda kontrol aralığın kaç gün canım.
Çok geçmiş olsun canım Rabb'im yardımcınız olsun.Çok çok geçmiş olsun canım bende depremden etkilendim. Maraş nurhaktaydım. Depremden sonra Tarsusa geçtik. Siz nerdesiniz. Allah hepimizin yardımcısı olsun güç kuvvet versin canım. Az kalmış sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz bebişlerimiz sağlıklı olsun yetersağlıcakla kucağına al inşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?