2023 ikiz bekleyen anneler

Aynen doktorum da böyle söyledi. Ne kadar durursa o kadar iyi dedi. Şuan iki haftada bir gidiyorum. 13 Mart'ta kontrole gideceğim. Artık nst ye bağlayacak ve hafta da bir kontrole çağıracak cnm . 13 Mart'ta 34+6 olacak.
Hadi bakalım çok iyi canım. İnşallah burdan güzel haberlerini verirsin canım

Amin inşallah canımEvet ya hiç sorma her iki depreme de evde yakalandık. Çok şükür ki canımız sağ. Allah hiç kimseye hiçbir yere yaşatmasın.

Burası 2023 ikiz topigi olsun Kızlar herseyimizi paylaşalım ilk gebeligim tecrubesiz heyecanlı her duyguyu yaşıyorum neler alıyorsanız kızlar buraya atalım birbirmize Allah'ım saglikla inşallah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah hepimizin

Arkadaşlarım ikizleriniz için alışverişler yapmaya başladınızmı?beşik, bebek arabası vs . Alanlar hangi marka, nerden ve kaça aldığımızı paylaşır isek belki daha ekonomik hale getirebiliriz alışverişlerimizi

Canım ben 27. Haftada tüm alışveriş i tamamladım. Şuan 35. Hafta yim. İki tane park beşik aldım. İkisi 5000 e geldi . Yataklar ile beraber. Markasi ciciko Trendyol dan aldım . İkiz bebek arabasunut 7500 e Chicco ohlala twin aldim. Tabi Aralık ayında aldim. Şuan fiyatlar artmks olabilir belki. Ama hazırlıklarını erken yap bnce. Gittikçe ağırlık artınca hiç halin kalmio. Şuan kendimi zor taşıyorum . Benimde bir kız bir erkek bu arada.

Bebek dolabını trendyoldan aldım . 3400 TL . Rabi diva counry 3 kapakli dolap aldım

Teşekkürler. Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah benimde bir kız bir erkek. 15. Haftamızdayız biz. Henüz hiç bir şey almadım ufak ufak başlayayım diyorum.

Teşekkürler. Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah benimde bir kız bir erkek. 15. Haftamızdayız biz. Henüz hiç bir şey almadım ufak ufak başlayayım diyorum.
Bnce başla canım. Ama böyle cinsiyet e göre ilk başta çok şey alma. Çünkü cinsiyet değişebiliyor . Ben ilk etapta unisex kıyafetler alsan daha iyi olur

Bnce başla canım. Ama böyle cinsiyet e göre ilk başta çok şey alma. Çünkü cinsiyet değişebiliyor . Ben ilk etapta unisex kıyafetler alsan daha iyi olur
Haaa yok çok öyle pembe mavi modunda değilim. Aynen dediğin gibi unisex kıyafetler düşünüyorum bende. Hatta bebekleri olan arkadaşlarım kılık kıyafet çok alma çocuğun yediği helan giydiği haram diyorlar. Yükte paha edenler önemli. Onları halletmeye başlamak istiyorum öncelikle

Aynen canım çok haklısın.

Arkadaşlar merhaba. 6 haftalik hamileyim. Çift kese gördük bugün. Biri büyük bebis içinde. Öbürü çok küçüktü. Doktor kaybolabilir çok heveslenme dedi . Ama sanki ondada bebek vardi . Böyle bisey başına gelen var mı?

Benimde 5 haftalik iken bir kese vardı. Sonra 6+4 haftalik iken iki kese göründu. İlk çıkan kese daha büyüktü. İnşallah iki bebeğinde seninledir

2023 yılı içerisinde ikiz bebek bekleyen anne adaylarımızı birlikte deneyimlerimizi paylaşmak adına bu grupta görmek isterim. İkiz anneleri ses verin :)
Hemen gördüm geldim, 15.haftadayız Alışverişe henüz başlamadım haftaya cinsiyetleri öğrenirsem inşallah unisex şeyler almayı düşünüyorum daha fazla ağırlaşmadan şu işleri halletmek lazım. Yinede yaptığım alışverişlerden bilgi paylaşırım gittiğim mağazalar vs. birbirimize destek oluruz

Hoşgeldinnn... biz topic topic geziyoruz doğumu da aynı zamanlarda yaparız herhaldee inşallah. Ben 5-6 zıbın 4tane falan da takım almıştım şimdi frenledim kendimi 20. Haftayı geçince detaylı ultrason sonrasında başlayacağım. Doktorum 24 haftadan itibaren doğum çantan hazır olsun diğerleri kolay iş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…