Çok sağol Allah razı olsun canım benimÇok geçmiş olsun canım Rabb'im yardımcınız olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol Allah razı olsun canım benimÇok geçmiş olsun canım Rabb'im yardımcınız olsun.
Hadi bakalım çok iyi canım. İnşallah burdan güzel haberlerini verirsin canımAynen doktorum da böyle söyledi. Ne kadar durursa o kadar iyi dedi. Şuan iki haftada bir gidiyorum. 13 Mart'ta kontrole gideceğim. Artık nst ye bağlayacak ve hafta da bir kontrole çağıracak cnm . 13 Mart'ta 34+6 olacak.
Amin inşallah canımSizlere de çok çok geçmiş olsun , sen tam deprem üssündeymişsin ben Gaziantepteyim. Rabbim hepimizi korusun bir daha yaşatmasın inşallahEvet ikiz gebelik başlı başına zor bir süreç , ama şuan içinde olduğumuz durum da bizi etkiliyor . Allah’a emanet yavrularımız
![]()
Sende sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın inşallah![]()
Ay inşallahHadi bakalım çok iyi canım. İnşallah burdan güzel haberlerini verirsin canım![]()
Tesekkir ederim canım benim çok iyi olurCanım ben henüz alışveriş yapmadım. Ama aldıkça yazarım sana mutlaka.
Sağlıkla kucağına al inşallah kuzum kaç haftalıkBenim de ikizHer hamilelik etkisini misliyle yaşıyorum.
Canım ben 27. Haftada tüm alışveriş i tamamladım. Şuan 35. Hafta yim. İki tane park beşik aldım. İkisi 5000 e geldi . Yataklar ile beraber. Markasi ciciko Trendyol dan aldım . İkiz bebek arabasunut 7500 e Chicco ohlala twin aldim. Tabi Aralık ayında aldim. Şuan fiyatlar artmks olabilir belki. Ama hazırlıklarını erken yap bnce. Gittikçe ağırlık artınca hiç halin kalmio. Şuan kendimi zor taşıyorum . Benimde bir kız bir erkek bu arada.Arkadaşlarım ikizleriniz için alışverişler yapmaya başladınızmı?beşik, bebek arabası vs . Alanlar hangi marka, nerden ve kaça aldığımızı paylaşır isek belki daha ekonomik hale getirebiliriz alışverişlerimizi
Bebek dolabını trendyoldan aldım . 3400 TL . Rabi diva counry 3 kapakli dolap aldımArkadaşlarım ikizleriniz için alışverişler yapmaya başladınızmı?beşik, bebek arabası vs . Alanlar hangi marka, nerden ve kaça aldığımızı paylaşır isek belki daha ekonomik hale getirebiliriz alışverişlerimizi
Teşekkürler. Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah benimde bir kız bir erkek. 15. Haftamızdayız biz. Henüz hiç bir şey almadım ufak ufak başlayayım diyorum.Canım ben 27. Haftada tüm alışveriş i tamamladım. Şuan 35. Hafta yim. İki tane park beşik aldım. İkisi 5000 e geldi . Yataklar ile beraber. Markasi ciciko Trendyol dan aldım . İkiz bebek arabasunut 7500 e Chicco ohlala twin aldim. Tabi Aralık ayında aldim. Şuan fiyatlar artmks olabilir belki. Ama hazırlıklarını erken yap bnce. Gittikçe ağırlık artınca hiç halin kalmio. Şuan kendimi zor taşıyorum . Benimde bir kız bir erkek bu arada.
Bnce başla canım. Ama böyle cinsiyet e göre ilk başta çok şey alma. Çünkü cinsiyet değişebiliyor . Ben ilk etapta unisex kıyafetler alsan daha iyi olurTeşekkürler. Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah benimde bir kız bir erkek. 15. Haftamızdayız biz. Henüz hiç bir şey almadım ufak ufak başlayayım diyorum.
Haaa yok çok öyle pembe mavi modunda değilim. Aynen dediğin gibi unisex kıyafetler düşünüyorum bende. Hatta bebekleri olan arkadaşlarım kılık kıyafet çok alma çocuğun yediği helan giydiği haram diyorlar. Yükte paha edenler önemli. Onları halletmeye başlamak istiyorum öncelikleBnce başla canım. Ama böyle cinsiyet e göre ilk başta çok şey alma. Çünkü cinsiyet değişebiliyor . Ben ilk etapta unisex kıyafetler alsan daha iyi olur
Aynen canım çok haklısın.Haaa yok çok öyle pembe mavi modunda değilim. Aynen dediğin gibi unisex kıyafetler düşünüyorum bende. Hatta bebekleri olan arkadaşlarım kılık kıyafet çok alma çocuğun yediği helan giydiği haram diyorlar. Yükte paha edenler önemli. Onları halletmeye başlamak istiyorum öncelikle
Benimde 5 haftalik iken bir kese vardı. Sonra 6+4 haftalik iken iki kese göründu. İlk çıkan kese daha büyüktü. İnşallah iki bebeğinde seninledirArkadaşlar merhaba. 6 haftalik hamileyim. Çift kese gördük bugün. Biri büyük bebis içinde. Öbürü çok küçüktü. Doktor kaybolabilir çok heveslenme dedi . Ama sanki ondada bebek vardi . Böyle bisey başına gelen var mı?
İnşallah teşekkür ederim.Benimde 5 haftalik iken bir kese vardı. Sonra 6+4 haftalik iken iki kese göründu. İlk çıkan kese daha büyüktü. İnşallah iki bebeğinde seninledir![]()
2023 yılı içerisinde ikiz bebek bekleyen anne adaylarımızı birlikte deneyimlerimizi paylaşmak adına bu grupta görmek isterim. İkiz anneleri ses verin :)
Hoşgeldinnn... biz topic topic geziyoruzHemen gördüm geldim, 15.haftadayız
Alışverişe henüz başlamadım haftaya cinsiyetleri öğrenirsem inşallah unisex şeyler almayı düşünüyorum daha fazla ağırlaşmadan şu işleri halletmek lazım. Yinede yaptığım alışverişlerden bilgi paylaşırım gittiğim mağazalar vs. birbirimize destek oluruz
![]()