• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 ikiz bekleyen anneler

Kızlar çatlak için krem kullanıyorsunuzdur illa ki, bana hipp krem önermişlerdi çok memnunum kocaman bi kutu kokusu dokusu bıraktığı his harika sizlere de öneririim fakat ilerleyen zamanlar için yağ önerisi olan var mı?

Kızlar çatlak için krem kullanıyorsunuzdur illa ki, bana hipp krem önermişlerdi çok memnunum kocaman bi kutu kokusu dokusu bıraktığı his harika sizlere de öneririim fakat ilerleyen zamanlar için yağ önerisi olan var mı?
İyiki dedin canım ben daha başlamadim

Ben vücudumu hindistan cevizi yağiyla nemlendiriyorum. Çatlama önleyici olduğunu da duymustum. Temiz içerikli başka ürün bulsam onu da kullanmak isterim
Bende lierac ve bio oil kullanıyorum çevremdeki herkes nu 2 sini kullandığını ve hiç çatlakları olmadıklarını söyledi

Bende lierac ve bio oil kullanıyorum çevremdeki herkes nu 2 sini kullandığını ve hiç çatlakları olmadıklarını söyledi
İlk gebeligimde Paris clarins kullanmistim, hic çatlak olmadi. Hindistan cevizi yaği da kullanmistim. Bu gebeligimde simdiye kadat talniz hindistan cevizi yaği kullandim. Gebeliklerimde elimden geldigi kadar kimyasaldan uzak duruyorum

Ben bio oil doğal içerikli olandan aldım canım birde dalanın zeytinyağlı kremini aldım. Yoksa acayip kaşınıyor göbeğim falan yağ yada nemlendirici ile şuan devam ediyorum ama en çok yağı kullanıyorum.

İlk gebeligimde Paris clarins kullanmistim, hic çatlak olmadi. Hindistan cevizi yaği da kullanmistim. Bu gebeligimde simdiye kadat talniz hindistan cevizi yaği kullandim. Gebeliklerimde elimden geldigi kadar kimyasaldan uzak duruyorum
Merhaba karrasiz kaldım hangisi daha iyi daha başlamadim kullanmaya ne almalıyım sizce

Ben bio oil doğal içerikli olandan aldım canım birde dalanın zeytinyağlı kremini aldım. Yoksa acayip kaşınıyor göbeğim falan yağ yada nemlendirici ile şuan devam ediyorum ama en çok yağı kullanıyorum.
Ya o kaşıntı bende de var ama sanki böyle vücudumun içi kaşınıyor gibi ne kadar kaşırsam da yerini bulamıyorum resmen

Merhaba. Dolabı kurdunuz mu? Kalitesi nasıl
Dolabı kurduk fiyatına göre kalitesi çok iyi memnun kaldık. Ön kapılar MDF lake boya. Arkası sunta. Kurulumi yapan mobilyacı da beğendi. Trendyolda bir sürü kullanıcı yorumu var orda n da okuyabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-11-08-18-11-749_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-03-11-08-18-11-749_com.miui.gallery.webp
    9 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2023-03-11-08-18-07-829_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-03-11-08-18-07-829_com.miui.gallery.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 78
Back
X