Haha bizim için bile öyle zor ki

ya bence çok iyi evet belki çok fazla kazanılmıyor yerine göre özel sektör daha fazla kazanabiliyor ama daha rahatlar. Özel sektörde ne doğru düzgün hakkın var, ne çalışma saati uygun. Cumartesi bile toplantı var etkinlik var diye çağırılıyorsun. Çocuklardan birinin velisi geliyor mesaim bitti hadi yarın görüşürüz olmuyor, meselesi bitene kadar dinleyip açıklıyorsun. Her sene bir mahkeme, bir polis karakolu ifadesi bir meb soruşturması geçirmekte cabası oldu benim için özel sektörde. Gerçi bu streslere alıştım eskiden çok korkardım da

Az param olsun ama çalışma saatim az, kafam rahat olsun

Eşler için söylemiyorum bunu çünkü bizim gibi çocuk emzirme vs sorumlulukları yok. Onlar özel sektörde daha fazla kazanmalılar ki geçinebilelim
Şu online terapi yapan sitelerden biriyle anlaşmıştım işten ayrılınca, evden belki bakarım bir şeyler yaparım dedim. Kendime şirket kurmam gerekiyormuş. Her ay muhasebeci parası benim sgk prim ödemem bilmem ne. İşte siteden gelenler için seans başına onlar %20 komisyon alacakmış onlar. Fatura başına bilmem kaç devlet vergisi ve sanırım 3 ayda bir gelir vergisi gibi bir şeyler dedi. Kuş kadar bir şey kalıyor zaten uğraşmaya değmez diye vazgeçtim