- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pankreasla ilgili yani e sende şeker falanda çıkmamıştı demekki başka bi sorun var Allah Allah tansiyon yüksekliği yapmaz ama bu durumProtein negatif çıktı ama amilaz enzimi yüksek çıkmış. Şimdi onu değerlendirecekler. Rahatlayamadım henüz![]()
Aynen kuzu yok, zaten glukoz seviyem de 74 çıkmış. İdrarda protein negatif olmasıyla gebelik zehirlenmesini dışlayabiliyor muyuz?Pankreasla ilgili yani e sende şeker falanda çıkmamıştı demekki başka bi sorun var Allah Allah tansiyon yüksekliği yapmaz ama bu durum
Amilaz bende yıllardır yüksek. Pankreasa giden enzimler büyük müymüş neymiş geçişinde sıkıntı olduğu için yükselme yapıyomuş değer ama bebeğe etkisi olduğunu düşünmüyorum panik yapmayınAynen kuzu yok, zaten glukoz seviyem de 74 çıkmış. İdrarda protein negatif olmasıyla gebelik zehirlenmesini dışlayabiliyor muyuz?
Hayatım boyunca görmediğim bir tansiyondu ama dinlenir pozisyondaydım herhangi bir gerginliğim de yoktu ilk yüksek çıktığında![]()
Aynen tek başına tansiyon yeterli olmaz ama tansiyonun sürekli yüksek seyretmesi proteinin ilerleyen zamanda pozitife dönmesi ihtimalini taşır canım. Sen tansiyon takibi yapmaya devam et günde 2 kere ölç en azından. Kafana takma zaten doğuma az kaldı bir problem olacağını sanmıyorum için rahat olsun.Aynen kuzu yok, zaten glukoz seviyem de 74 çıkmış. İdrarda protein negatif olmasıyla gebelik zehirlenmesini dışlayabiliyor muyuz?
Hayatım boyunca görmediğim bir tansiyondu ama dinlenir pozisyondaydım herhangi bir gerginliğim de yoktu ilk yüksek çıktığında![]()
Amilaz değeri için ne dedi pekiNeyseki nst ve ultrason normal çıktı. Sancı yok bebek iyi. Düzenli tansiyon takibi yapacağım. Teşekkür ederim kızlar![]()
Önemli değil dedi ama kendi doktoruma da soracağım yarın. Elle vajinal muayene yaptı heralde açıklık kontrolü öyle yapılıyor. Bilgi de vermedi. Sinir oluyorum böyle oluncaAmilaz değeri için ne dedi peki
kızım ateşli ona kalktım okuyum dedim nasıl panikledim, sevindim iyi olmanıza çokNeyseki nst ve ultrason normal çıktı. Sancı yok bebek iyi. Düzenli tansiyon takibi yapacağım. Teşekkür ederim kızlar![]()
Çok geçmiş olsun miniğe dekızım ateşli ona kalktım okuyum dedim nasıl panikledim, sevindim iyi olmanıza çok![]()
Çook geçmiş olsun, tansiyon belki günlük bir durumdan kaynaklı olabilirNeyseki nst ve ultrason normal çıktı. Sancı yok bebek iyi. Düzenli tansiyon takibi yapacağım. Teşekkür ederim kızlar![]()
Teşekkür ederim canım inşallahÇok geçmiş olsun miniğe dehemen iyileşsin
![]()
Benimde çok şükür tansiyon iyi inşallah hayırlısı ile o haftaları görürüzEllerim şişiyor sabahları ayaklarımda çok yok. Çok şükür tansiyonum gayet iyi gidiyor. Umarım bir daha yaşamayızSenin tansiyonların iyi mi ? Geçen hafta ast alt idrar falan baktırdım ben normaldi şükür ondan da sorun yok
38 i görücem bu sefer çok umutluyum
![]()
Yok canım kız :) neden öyle dedin :)
Yani normalde idrar kültürü için verdiysen tam idrar tahlilide çalışabilirler ondan canım bir daha vermene gerek yok ama hastane gıcıklık yaparda çalışmaz orasını bilemem ama normalde çalışılır sorun olmaz. Tabi bide şöyle bi durum var ona barkod yapıştırdıysalar (veremediğin örneğe yani) o zaman hiç çalışmayabilirler çünkü sistemlerine düşmemiş olabilir
Neyseki nst ve ultrason normal çıktı. Sancı yok bebek iyi. Düzenli tansiyon takibi yapacağım. Teşekkür ederim kızlar![]()
kaburga agrilari normal demisti dr bana.ama tam tarif ettiğin yere yakin cok oksurmekten sinir sıkışmasi yaşadım gecen hafta.dikkat et kendine mutlakaKızlar iyi gecelerr 34'ü bitiriyorum bugün. Sol gögüsümün altında, çarpraz arkada batmam ve ağrım var. Sol kaburga sanırım burası. Çok fena ya... Normal midir acaba? Rahatsız edici bir ağrı.![]()
İyiyim canım teşekkür ederim ilgin içinRachel35 canım nasılsın ?