2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
off off tam bir bordo bereli. Eşimle birbirimize arada hareketli çocuklar çok zeki oluyormuş diye züğürt tesellisi veriyoruz biz de napalım

Ay evet ya ben de uyuyan çocuğu uyandıramam sonra cin çarpar beni ama ne tuhaf evde çıt çıkarmıyor taa salondaki kumandayı sehpaya bırakma sesime uyanıyor ama dışarıda pazarda her türlü gürültüde uyuyor. Gazlı diye beyaz gürültüye alıştırdım sandım ama genel olarak gürültüye alıştırmışım galiba son ses tv açmayı deneyeyim bir de

Aa ağlama üzülme lütfen mama takviyesi gerekiyor bazen. Ben derin uyku öncesi biberonla veriyorum sütü, ne kadar içtiğini görüyorum doyduğuna emin oluyorum, sonra uzun uyuyor. Belki bu şekilde yaparsan uzun uyur diye söylemek istedim ama zaten yapıyormuşsun

Takip ettiğim bir hesap değil ama gayet mantıklı konuşuyor.
Hemen babalara göndermelik video ha birde çok ağlarsa sen çok streslisin ona geçiyor demesi yok mu o bir dakikada gözümün önüne neler geliyor böyle çığlık atıp etrafı dağıtmalı (dizilerdeki gibi ) bütün gün ben bakmışım çocuk yatakta ağlıyor ve sadece bakıyor babacım niye ağlıyorsun diyor ayy tam çıldırmalık müdahale yok tüm mesajları okudum ve yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Ne zamandır soracağım unutuyorum. Nil hastaydı diye hatırlıyorum. Nasıl oldu? İyi misiniz?
Geçen benim kız, telefonu şarjdan çıkarırken kablo ucu komedine pıt dedi ama sadece pıt. Ona uyandı

Ne zamandır soracağım unutuyorum. Nil hastaydı diye hatırlıyorum. Nasıl oldu? İyi misiniz?

Geçen benim kız, telefonu şarjdan çıkarırken kablo ucu komedine pıt dedi ama sadece pıt. Ona uyandı
Çokk teşekkür ederim sorduğun için
Çok şükür iyi olduk ikimizde iğne vurulduk. Nil 5 tane antibiyotikli iğne sonrası iyileşti burun hırıltısı var ama ciğerleri temiz hırıltı olur bir süre daha açık tutun burnunu dedi doktor ama o hep vardı ya muhtemelen böyle giderse geniz eti oluşturur filan dedi doğduğundan beri burun hırıltısı var çünkü. Biz küçük bir şehirdeyiz İzmir’e yakınız artık iyi bir doktor araştırıp oraya gideceğiz çünkü hepsi farklı şeyler söylüyor burda güvenmiyorum da açıkçası gönlümüze göre bir doktor bulamadık

Ah kıyamam kuşuma. Ciğerleri iyi olsunda hırıltı devam ediyormuş evet.
Umarım bulursunuz gönlünüze göre çünkü cidden çok önemli oluyor doktor.
Rutin kontroller için İzmire giderseniz bir doktorunuz orda olur.
Acil durumlar için(umarım hiç olmaz) bulunduğunuz yerde birine giderseniz hiç olmadı zaten rutinler ayda bir oluyor. O da azalacak bir seneden sonra

Kızlar biz 4. Ay atağına gümbür gümbür girdik. Sabah 7 buçuktan beri toplasan 40 dakika uyumuştur. Sürekli bir ağlama, kucak isteme durumu gaz desen yok her şeyi denedim. 4 gündür gittikçe kötüleşen bir süreç yaşıyoruz. Meme reddi hat safhada, sadece çok acıkınca emiyor. Tünelin ucunda ışık var mıdır

Tüm bunlara ek bu çocuk aç, bu çocuk emmek istiyor. Kızım annen seni ne zaman emzirecek acaba yazık sana zaten çocuk emmiyor bir de böyle diyor ya işte o zaman banada geliyorlar. Bu çocuk aç sözünü yasakladım evde. Kurtulmak için sürekli bu çocuk aç bu çocuk aç

Altıncı aydan sonra azalıyor normalde ama sizin doktor sıkı takipçi çıktı

Bence uyumuyorlar ya sadece öyle rem uykusunda, tetikte, pusuda bekliyorlar az önce tv açıkken uyuttum tam 35 dk sonra uyandı yine. Kendinden alarmlı oğlum, kurmalı saat gibi

2017 Temmuz anneleri grubundan öğrendiğim şey Al_pi de hatırlar belki, o forumda biri elektrik süpürgesi yere düştü ama çıt a uyanan çocuk o kadar gürültüye uyanmadı demişti. Meğer bebekler yüksek desibel sesleri duymuyorlarmış. Ama pıt çıt onları anında uyandırıyor.

Aşı takvimleri nasıldı? Bizde doktoru yapıyor ya aşıyı belki ondandır
Çünkü umarım ondandır

Tam hatırlamıyorum ama devlet aşıları 9. Ve 12. Ayda diye biliyorum. Nimentrix ve bexero yu yaptırdıysan ilk iki dozu altıncı aydan önce tamamlanmış olur zaten, birer rapel doz kalır ikinci altı ayda yapılacak. Rotanın rapeli yok diye biliyorum. Başka bir sıkıntı yoksa, sağlıklı çocuk takibi için de 9. Ve 12. Ayda gidiyoruz normalde kontrole.

Evet teşekkürler canm önerin için

Ciddimisin çok şaşırdım inşallah öyle olmaz gerçi bizim abla faktörümüz var o dillerini çözer diye umuyorum

Yok keşke kesintisiz uyusa ona da razıyım iki saate bir uyanıyor tam iki saat olunca uyanıyor sanki kurulu alarm en azından gece emip uyuyor ama saat 6 da kalkinca tekrar uyumuyor oyun istiyor Ömerim de Ömerim

Sizde mi ömer bizde Ömer sina koyduk adını

Günaydıınnn
Uyku eğitimi vermeye başladınız mı? Nasıl yapıyorsunuz gündüz uykularını? Bizimki yarım saatte uyanıyor hemen

Bizde hiç bir şekilde uyku düzeni yok, rutin yok.. Nasıl yapcam onu da bılmıorm.. Uyusa Eymen uyandırıo.. Sadece banyo yapınca uzun uykusu oluyo.. Gece de 1 gibi beslıorum, sabah 5 gibi uyanıo.. Ama hala rutin yok kelin ilacı yok bu sefer.. Eymen de zerre sarkmazdı uyku saati rutini guzel oluşmuştu.. Bunda ne yapsam olmuyo, saldım artık uyuyo aslnda uyuyan bir bebek, altı temız karnı tok gazı olmayınca uyuyo ama bizim düzen yok sadece.. Her gun bişey oluyo o duzenı kuramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…