Sarp oğlumu anlatayım2 aylıkken kolu altında kalsa da tam dönüyordu 7 aylıkken sıralamaya başladı, 9 aylık adım atmaya başladı 10 aylıkken tam yürüdü 11 aylıkken artık sürekli koşuyordu. Erken konuştu hepsini erken erken yaptı, ama çok yorucuydu. Minnacık minnacık nerde olduğu belli olmayan bir bebek düşün, 1,5 yaşında da el bileğini kırdı ondan oraya atlarken. Hala tepelerden inmez. Huyu yumuşaktır maşallah zorlamaz ama hareket anlamında ne yapacağı belli olmayan bir çocuk el kadar bacağı varken sehpalara filan tırmanmaya çalışırdı. Yüreğim ağzımda büyüttüm onu, daha büyüdü sayılmaz gerçi 3.5 yaşında henüz. Şimdi de odası campoonba nın my house modeli gardırop hariç hepsinin çatısına çıkıp oturuyor yerde o kadar süre oturmaz
Ay evet ya ben de uyuyan çocuğu uyandıramam sonra cin çarpar beniYarım saatte bir uyanması içinde kaldır tekrar yatır yöntemi var aslında ama ben denedim beceremedim mi bilmiyorum işe yaramadı. Mesela bebek 30. Dk uyanıyorsa 25. Dk gidip uyandırıp yani kucağa alıp tekrar pışpış patlar yaparak uyutmak böylece uyku süresi uzuyormuş. Ama ben yapamadım ilkinde bunda denemedim
Kesinlikle işte düşünsene bunun 3 yıl sürdüğünü sabır kalmıyor insandayani ben o çalıştığım dönem ayakta nasıl uyunur onu öğrenmiştim sürekli uyanıp emiyordu. Üstüm açık yatıyordum o emip emip geri uyuyordu en son
Uyumamak aslında onların bilerek yaptığı bir şey değil bilmiyorlar uyumayı. Ya da dünyanın o kadar çok farkına varmak istiyorlar ki uyumak zaman kaybı gibi. Biz hala iyi uykular iyi geceler diyemiyoruz ben dinlenip kalkıcam hemen diyor. O kadar çok oyun oynamak bizimle olmak istiyor ki ya da dışarda parka gitmek vs. Uyku regülasyonu diye bir şey var istersen bu konuda Psk. Melis Keşan şimdi Çetinkaya olmuş soyadı onun videolarını izle
Aa ağlama üzülme lütfen mama takviyesi gerekiyor bazen. Ben derin uyku öncesi biberonla veriyorum sütü, ne kadar içtiğini görüyorum doyduğuna emin oluyorum, sonra uzun uyuyor. Belki bu şekilde yaparsan uzun uyur diye söylemek istedim ama zaten yapıyormuşsunUyumadan önce mama veriyorum canm biberonla çünkü sütüm yetmiyor artık ona geçenlerde çok ağladıgndan bahsetmiştim meğerse çocuğum açti sütüm yetmiyordu ağlıyordu aklima geldi bak şimdi yine ağladımah ah neyse ki artık anladım karni tok olunca maşallah duruyor oynuyor artık mama verince uyuyor işte ama iki saate bir uyanıyor gece de memeden alıyor ztn çok şükür gece sütüm oluyor buda Allah'ın takdiri
Hemen babalara göndermelik video ha birde çok ağlarsa sen çok streslisin ona geçiyor demesi yok mu o bir dakikada gözümün önüne neler geliyor böyle çığlık atıp etrafı dağıtmalı (dizilerdeki gibi )
Takip ettiğim bir hesap değil ama gayet mantıklı konuşuyor.
Ne zamandır soracağım unutuyorum. Nil hastaydı diye hatırlıyorum. Nasıl oldu? İyi misiniz?Umarım geri artar sütlerimizyani o kadar red yaşıyoruz ki tükenmek üzereyim hiç emmek istemiyor zorla emdiği kadar emiyor ardından hemen mama veriyorum ve kana kana içiyor biz başından beri mama alıyoruz o yüzden zaten alışık olduğumuz bir düzendi sadece miktarı arttı ama senin zaten varmış ben inanıyorum artacak sütün arada sağım yapman iyi gelebilir belki kilosuna takılma bence de eskisi gibi her ay 1 kilo almayacaklar artık büyüdüler ama anlıyorum seni annelik yani aç olduğunu düşünüp kahroluyor insan. Güzel düşünelim güzel olsun bol bol artsın sütler inşallah
Geçen benim kız, telefonu şarjdan çıkarırken kablo ucu komedine pıt dedi ama sadece pıt. Ona uyandıAy evet ya ben de uyuyan çocuğu uyandıramam sonra cin çarpar beniama ne tuhaf evde çıt çıkarmıyor taa salondaki kumandayı sehpaya bırakma sesime uyanıyor ama dışarıda pazarda her türlü gürültüde uyuyor. Gazlı diye beyaz gürültüye alıştırdım sandım ama genel olarak gürültüye alıştırmışım galiba son ses tv açmayı deneyeyim bir de
Çokk teşekkür ederim sorduğun içinNe zamandır soracağım unutuyorum. Nil hastaydı diye hatırlıyorum. Nasıl oldu? İyi misiniz?
Geçen benim kız, telefonu şarjdan çıkarırken kablo ucu komedine pıt dedi ama sadece pıt. Ona uyandı
Ah kıyamam kuşuma. Ciğerleri iyi olsunda hırıltı devam ediyormuş evet.Çokk teşekkür ederim sorduğun için
Çok şükür iyi olduk ikimizde iğne vurulduk. Nil 5 tane antibiyotikli iğne sonrası iyileşti burun hırıltısı var ama ciğerleri temiz hırıltı olur bir süre daha açık tutun burnunu dedi doktor ama o hep vardı ya muhtemelen böyle giderse geniz eti oluşturur filan dedi doğduğundan beri burun hırıltısı var çünkü. Biz küçük bir şehirdeyiz İzmir’e yakınız artık iyi bir doktor araştırıp oraya gideceğiz çünkü hepsi farklı şeyler söylüyor burda güvenmiyorum da açıkçası gönlümüze göre bir doktor bulamadık
Tüm bunlara ek bu çocuk aç, bu çocuk emmek istiyor. Kızım annen seni ne zaman emzirecek acaba yazık sanaHemen babalara göndermelik video ha birde çok ağlarsa sen çok streslisin ona geçiyor demesi yok mu o bir dakikada gözümün önüne neler geliyor böyle çığlık atıp etrafı dağıtmalı (dizilerdeki gibi )bütün gün ben bakmışım çocuk yatakta ağlıyor ve sadece bakıyor babacım niye ağlıyorsun diyor ayy tam çıldırmalık müdahale yok tüm mesajları okudum ve yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Ah kıyamam kuşuma. Ciğerleri iyi olsunda hırıltı devam ediyormuş evet.
Umarım bulursunuz gönlünüze göre çünkü cidden çok önemli oluyor doktor.
Rutin kontroller için İzmire giderseniz bir doktorunuz orda olur.
Acil durumlar için(umarım hiç olmaz) bulunduğunuz yerde birine giderseniz hiç olmadı zaten rutinler ayda bir oluyor. O da azalacak bir seneden sonra
Aşı takvimleri nasıldı? Bizde doktoru yapıyor ya aşıyı belki ondandırAltıncı aydan sonra azalıyor normalde ama sizin doktor sıkı takipçi çıktı
Bence uyumuyorlar ya sadece öyle rem uykusunda, tetikte, pusuda bekliyorlarNe zamandır soracağım unutuyorum. Nil hastaydı diye hatırlıyorum. Nasıl oldu? İyi misiniz?
Geçen benim kız, telefonu şarjdan çıkarırken kablo ucu komedine pıt dedi ama sadece pıt. Ona uyandı
2017 Temmuz anneleri grubundan öğrendiğim şeyGeçen benim kız, telefonu şarjdan çıkarırken kablo ucu komedine pıt dedi ama sadece pıt. Ona uyandı
Aşı takvimleri nasıldı? Bizde doktoru yapıyor ya aşıyı belki ondandır
Çünkü umarım ondandır
Evet teşekkürler canm önerin içinAa ağlama üzülme lütfen mama takviyesi gerekiyor bazen. Ben derin uyku öncesi biberonla veriyorum sütü, ne kadar içtiğini görüyorum doyduğuna emin oluyorum, sonra uzun uyuyor. Belki bu şekilde yaparsan uzun uyur diye söylemek istedim ama zaten yapıyormuşsun
Ciddimisin
Yok keşke kesintisiz uyusa ona da razıyım iki saate bir uyanıyor tam iki saat olunca uyanıyor sanki kurulu alarmen azından gece emip uyuyor ama saat 6 da kalkinca tekrar uyumuyor oyun istiyor Ömerim de Ömerim
Günaydıınnn
Uyku eğitimi vermeye başladınız mı? Nasıl yapıyorsunuz gündüz uykularını? Bizimki yarım saatte uyanıyor hemen
Bi internete yazıp okuCiddimisinçok şaşırdım inşallah öyle olmaz gerçi bizim abla faktörümüz var o dillerini çözer diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?