Bizim de Ömer FarukSizde mi ömerbizde Ömer sina koyduk adını
İkizlerde dil gecikmesi oluyormuş galiba eşimin akrabasının çocukları da benim kızdan bir ay büyük sadece bir kaç kelimeleri var. Doktor ikiz oldukları için ve kendilerince anlaştıkları için konuşma gecikiyor okula yazdırın demişBi internete yazıp okuama evet abla çok büyük etken çok büyük şans gerçekten.
Kendi kendilerine uzunca bize anlamsız gelen kelimeler ile konuşuyorlardı çok değişik bir olay gerçekten.İkizlerde dil gecikmesi oluyormuş galiba eşimin akrabasının çocukları da benim kızdan bir ay büyük sadece bir kaç kelimeleri var. Doktor ikiz oldukları için ve kendilerince anlaştıkları için konuşma gecikiyor okula yazdırın demiş
Daha arayan soran yok bence pztsi salı cagırır gıbı. Ctesi daha 4. Aya gırecegız ya.Al_pi 4.ay aşısı için hangi tarihe çağırdılar sizi? 2.ay aşılarını 11 ocakta yaptı ama 4.ay bilgisi yok zihnimde
Evet ben demiştim sf sıkmaya devam et demişti doktor çünkü. Ben düzenli yaptım korkumdan hemen gecsın dıye .Evet ılık suyla masaj yapmaya basladm bugun.. Bıldıgın ıltıhap akıo.. Ama sanrm ben hata yaptım, İlk ıkı uc gun duzenlı sıktım netirayı, snra aklıma gelınce sıktım.. Sureklılık olmadı gibi.. İnşallah geçer ya, eymende de olmustu bu ama yesıl degıldı.. Sina nınki ilerlemiş sanki
Kim demişti geniz akıntısı varsa o da gözde akıntı yapar diye.. Sen mi demiştin? Sinanın hala burnu dolu gibi.. Ondan olabilir mi acaba
Şu 4. Ay atağında herşey değişiyor ondan atak bitince rutin oluşturup gerekırse eğitim alacagım. Kızımda cok cektım hala ben yanına yatmasam uyumaz sabah 5-6 arası uyanır uyanınca kendı kendine bir daha uyumaz ondan kesinlikle eğitim şart... Bugun yarın tamam ama uzun süreli düşün hep anneye bağımlı bir çocuk dışarıya bıle aksam onsuz cıkamıyorum uyumadıgı ıcın bensız.Günaydıınnn
Uyku eğitimi vermeye başladınız mı? Nasıl yapıyorsunuz gündüz uykularını? Bizimki yarım saatte uyanıyor hemen
Bizim de Ömer Farukismiyle büyüsün inşallah Ömer Sina
İkizlerde dil gecikmesi oluyormuş galiba eşimin akrabasının çocukları da benim kızdan bir ay büyük sadece bir kaç kelimeleri var. Doktor ikiz oldukları için ve kendilerince anlaştıkları için konuşma gecikiyor okula yazdırın demiş
İkizlerde dil gecikmesi oluyormuş galiba eşimin akrabasının çocukları da benim kızdan bir ay büyük sadece bir kaç kelimeleri var. Doktor ikiz oldukları için ve kendilerince anlaştıkları için konuşma gecikiyor okula yazdırın demiş
Kendi kendilerine uzunca bize anlamsız gelen kelimeler ile konuşuyorlardı çok değişik bir olay gerçekten.
Bizim ikizlerinde konuşması çok gecikti çünkü başkaları ile konuşmaya ihtiyaç duymuyorlardı. İnanır mısın hala arada değişik bir aksan ile konuşup toparlıyorlar sonra
El kullanmaktan kastın emziği çıkarmak, çıngırağı fırlatmak falansa bizde çoktandır var onlarKızlar bugün ilk kez elini incelerken yakaladım bibişimi. Buradan el kullanmaya geçiyoruz galiba di mi hayırlısıylaçok bekler miyiz acaba? Sesli gülme güncellemesi gelmedi, bu gelsin bari
İlk başlarda öyleydi. Sakinleşene kadar havluya sarılı halde kucakta sallıyorduk. Ev sıcak ama banyo sırasında hala elektrikli sobayı açıyorum. Önünde oyalanıp sakinleşince, giyinmeye geçiyorduk. Belki işe yarar.Kızlar benim bebeğim her banyo sonrası katılarak ağlıyor. Öyle çok ağlıyor ki kıyafetlerini zor giydiriyorum var mı bu şekilde olan merak ediyorum. Ortam sıcak su derecesini ölçüyorum hemen havluya sarıyorum hatta müslinle birlikte sarıyorum suyu müsline geçiyor havlu kuru kalıyor.Islağı alıp havluyla devam ediyorum. Yani asla üşümesi mümkün değil.
Neler deniyorum bizde de aynı şekilde ama sanırım benimki sudan çıktığı için ağlıyor. Çünkü öncesinde suda çok mutlu. Alıp havluya koyduğumuz an bağırmaya başlıyor sanki canını alıyormuşuz gibi ağlıyor. Sallıyorum emzik veriyorum kucağımda gezdiriyorum sonunda ağlamaktan yorgun düşüyor.İlk başlarda öyleydi. Sakinleşene kadar havluya sarılı halde kucakta sallıyorduk. Ev sıcak ama banyo sırasında hala elektrikli sobayı açıyorum. Önünde oyalanıp sakinleşince, giyinmeye geçiyorduk. Belki işe yarar.
Bugün öğlen 3buçuk gibi mamasını yedirdim, gaz aşamasında babasına verdim. Bir beş dakika uzanacağım çok yorgunum dedim. Ve anında gitmişim. Resmen vücut kendini kapatmış gibi. 3 saat sonra uyandım. Resmen narkozdan çıkmış gibiydim. Nasıl derin uyuduysam artık ayılamadım bir süre. Gündüz uyuyamam derdim ya hep.. Evet uyuyamıyormuşum.. Bayılıyormuşum
Bunu dicektim bende benim kızımda hep öyle ağlıyordu sudan çıktığı an. Banyo yaparken asla ağlamaz. Ama son 15 gündür alıştı artık çıkınca da ağlamıyor suyu aşırı seviyorNeler deniyorum bizde de aynı şekilde ama sanırım benimki sudan çıktığı için ağlıyor. Çünkü öncesinde suda çok mutlu. Alıp havluya koyduğumuz an bağırmaya başlıyor sanki canını alıyormuşuz gibi ağlıyor. Sallıyorum emzik veriyorum kucağımda gezdiriyorum sonunda ağlamaktan yorgun düşüyor.
Doğdu doğalı ağlıyordu ama bir süre sonra susuyordu. Üçtür ağlamanın dozunu arttırdı ve katılarak kızararak ağlamaya başladı sanırım o da 4. Ay atağından. Suyu çok seviyor gülücükler saçıyor içinde. Su kuşu bebeklerimizBunu dicektim bende benim kızımda hep öyle ağlıyordu sudan çıktığı an. Banyo yaparken asla ağlamaz. Ama son 15 gündür alıştı artık çıkınca da ağlamıyor suyu aşırı seviyor
El kullanmaktan kastın emziği çıkarmak, çıngırağı fırlatmak falansa bizde çoktandır var onlarsesli gülmeyse daha gelmedi ama gülerken ıyk diye sesler geliyor arada şimdilik, genelde görüntü var ses yok
Kızlar benim bebeğim her banyo sonrası katılarak ağlıyor. Öyle çok ağlıyor ki kıyafetlerini zor giydiriyorum var mı bu şekilde olan merak ediyorum. Ortam sıcak su derecesini ölçüyorum hemen havluya sarıyorum hatta müslinle birlikte sarıyorum suyu müsline geçiyor havlu kuru kalıyor.Islağı alıp havluyla devam ediyorum. Yani asla üşümesi mümkün değil.
Gelmiş bir ara yanımdaki park yatağa bırakmış. Çocuk kendi oyalanmış dönenceyle falan. Ağlamaya başlayınca bakmış bende tık yok almış gitmişEşin de üç saat bakabilmiş bu durumda, bravo ona da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?