2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aslansın, kaplansın deyip, sırtını sıvazlamayı unutma sakın. Gazla çalışıyor bazı modeller, malum

Evet aslında bir tane buldum sanırım ona gideceğiz artık rutin kontroller için. Acil bir şey olduğunda da elimizdeki bu dediğimiz bir doktor var yani muayene etmiyorlar ben diyorum illa şurasında bu var burasında bu var diye bu normal değil bence artık 4 doktor değiştirdim tabiki bende diyeceğim ama kolundan tutup kaldıran bile bir tane çıktı gücüne bakmak için sadece tartıp boy ölçüyorlar onu asm de yapıyorlar zaten araştıra araştıra ben deli olacağım artık

Yani tüm gün ben nasıl yetişiyorum mesela düşünmüyor hiç sanırım evde o gelene kadar oyalayan biri var sanıyor Bebek kucağındayken annesiii altı mı pis acaba ya annesi pamukları bitmiş annessiii emziği nerde kızımın diye dolaşıyor beynimde çınlıyor bak yine sinirlerim gerildi aşırı aşırı meme reddi yaşıyoruz emmiyor hiç ağlatamıycam sabahtan beri ağlıyor mama vereyim dedim emer o emer diyor bugün ve emmedi ağlamaktan çıldırdı saatlerce emzirmeye çalıştım diye olan yine bana oldu suç bende ne dinliyorsun hala

Buna çok şaşırdım hiç duymamıştım çok değişik bir olay gerçekten aslında çok mantıklı düşününce ama hiç ikiz tanıdığım yok çok şaşırarak okudum konudan bağımsız ikiz büyütüne de helal olsun yahu ne zor iş bir taneyle baş edemiyorum bazen

Of inşallah düzelir en kısa zamanda bizim tabii daha iyi süreç ama öyle 5 dk dan fazla emdiği görülmedi ben mamada vermedim hiç umarım kilo alımı çok kötü değildir. Aç olsa ağlar hep herhalde

Haha bizde de öyle bir alt değiştiricek o nerde bu nerde ay burası neden bu kadar dağınık konuşuyor da konuşuyor

Kendi bişey yaparken konuşması, sürekli birşey istemesi ayrı gıcık bir olay zaten ama bendeki model ben biberonla mama verirken, altını açarken bile öyle tutma, böyle yapma, bilmem ne.. Sanki 10tane doğurup büyütmüş gibi

Alyaliya bizde aynıyız canım . Banyoda gülücükler banyodan cık valla bezi Zor takıyorum agZımıza yüzümüze işemesin diye gerisini eşimin omzunda kucakta tek tek gıydırıyorum gecen hemen mama verdık o yerken ben gıydırdım

Ben inanıyorum biz atlattık o dönemi. Merak etme yakında emme süresi de artar. En azından bizimki gereksiz uzun ve sık emiyor mesela. Bizim geçen ay az kilo almamızın sebeplerinden biri de oydu bence. Bu ay son 2 haftası iyi emmiş olacak, bakalım kilosu nasıl etkilenecek

Daha önceleri bu saatte poposunda pireler uçuşan kızım yaklaşık bir saattir uyumadan gülücükler atıyor vee aldığı müthiş güncellemeyi duymak ister misiniz?
Lama gibi ağzından baloncuklar çıkararak etrafa tükürmek
Hayır bu saatte böyle olunca insan daha iyi bir güncelleme bekliyor tabii.

Hayır madem uyumuyor ben de onu taklit ediyorum. Oturduk bu saatte ağzımızdam porpp diye sesler çıkarıp tükürükten baloncuk yapıyoruz he bide çok komik gibi kahkaha atıyor.

Atarlı bebeler yaa emzirmeyi falan denedim bende ama fayda etmedi. Şimdi korkuyorum bundan sonraki banyosundan.

Çok uzun zamandır bizim kız da bu şekilde. Sanırım tükürük bezi gelişiyor ya da dişler geliyor. O kadar salyalı ki üstü ıslanıyor tükürük baloncuklarından.

O kadar ısrar ediyor madem, sen emzirirken süt masajı yapsın o da sütyen hattına. Bir faydası dokunur belki.

Hayır madem uyumuyor ben de onu taklit ediyorum. Oturduk bu saatte ağzımızdam porpp diye sesler çıkarıp tükürükten baloncuk yapıyoruz he bide çok komik gibi kahkaha atıyor.
Maalesef çocukların espri anlayışı seni daha çoook şaşırtacak

Aslansın, kaplansın deyip, sırtını sıvazlamayı unutma sakın. Gazla çalışıyor bazı modeller, malum
Benim bir arkadaşım bana evlenmeden önce taktik veriyordu. Dedi ben evlenir evlenmez eşime dedim ki sen çok güçlüsün, kaslısın ben süpürgeyi nasıl yapacağım senin gibi yapamam ki o gün bugündür süpürge işi ondadır dedi. Bunun üstüne henüz tanımıyorum

Gündüz uykusu olmayınca gece uyuyor bizimki. Her gece aynı saatte yatırsan ama Eymen de öpse öncesinde iyi geceler dilese. Belki yattığı odaya gelmez bir daha sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…