Çıngırağı tutsa yeter benimki, daha tutamıyorama çorap fırlatma becerisi 10/10
Aslansın, kaplansın deyip, sırtını sıvazlamayı unutma sakın. Gazla çalışıyor bazı modeller, malumGelmiş bir ara yanımdaki park yatağa bırakmış. Çocuk kendi oyalanmış dönenceyle falan. Ağlamaya başlayınca bakmış bende tık yok almış gitmişçok derin uyuyordun diyor. Uyandırmaya falan çalıştı belki altını açmış, tekrar mama yedirmiş, gaz falan derken zaman geçmiş. Bir gururla anlattıda ben daha ayılamamıştım boş gözlerle dinledim işte
Aslansın, kaplansın deyip, sırtını sıvazlamayı unutma sakın. Gazla çalışıyor bazı modeller, malum
Evet aslında bir tane buldum sanırım ona gideceğiz artık rutin kontroller için. Acil bir şey olduğunda da elimizdeki bu dediğimiz bir doktor varAh kıyamam kuşuma. Ciğerleri iyi olsunda hırıltı devam ediyormuş evet.
Umarım bulursunuz gönlünüze göre çünkü cidden çok önemli oluyor doktor.
Rutin kontroller için İzmire giderseniz bir doktorunuz orda olur.
Acil durumlar için(umarım hiç olmaz) bulunduğunuz yerde birine giderseniz hiç olmadı zaten rutinler ayda bir oluyor. O da azalacak bir seneden sonra
Tüm bunlara ek bu çocuk aç, bu çocuk emmek istiyor. Kızım annen seni ne zaman emzirecek acaba yazık sanazaten çocuk emmiyor bir de böyle diyor ya işte o zaman banada geliyorlar. Bu çocuk aç sözünü yasakladım evde. Kurtulmak için sürekli bu çocuk aç bu çocuk aç
Buna çok şaşırdım hiç duymamıştım çok değişik bir olay gerçekten aslında çok mantıklı düşününce ama hiç ikiz tanıdığım yok çok şaşırarak okudumKendi kendilerine uzunca bize anlamsız gelen kelimeler ile konuşuyorlardı çok değişik bir olay gerçekten.
Bizim ikizlerinde konuşması çok gecikti çünkü başkaları ile konuşmaya ihtiyaç duymuyorlardı. İnanır mısın hala arada değişik bir aksan ile konuşup toparlıyorlar sonra
Of inşallah düzelir en kısa zamanda bizim tabii daha iyi süreç ama öyle 5 dk dan fazla emdiği görülmediYani tüm gün ben nasıl yetişiyorum mesela düşünmüyor hiç sanırım evde o gelene kadar oyalayan biri var sanıyor Bebek kucağındayken annesiii altı mı pis acaba ya annesi pamukları bitmiş annessiii emziği nerde kızımın diye dolaşıyor beynimde çınlıyor bak yine sinirlerim gerildi aşırı aşırı meme reddi yaşıyoruz emmiyor hiç ağlatamıycam sabahtan beri ağlıyor mama vereyim dedim emer o emer diyor bugün ve emmedi ağlamaktan çıldırdı saatlerce emzirmeye çalıştım diye olan yine bana oldu suç bende ne dinliyorsun hala
Kendi bişey yaparken konuşması, sürekli birşey istemesi ayrı gıcık bir olay zaten ama bendeki model ben biberonla mama verirken, altını açarken bile öyle tutma, böyle yapma, bilmem ne.. Sanki 10tane doğurup büyütmüş gibiOf inşallah düzelir en kısa zamanda bizim tabii daha iyi süreç ama öyle 5 dk dan fazla emdiği görülmediben mamada vermedim hiç umarım kilo alımı çok kötü değildir. Aç olsa ağlar hep herhalde
Haha bizde de öyle bir alt değiştiricek o nerde bu nerde ay burası neden bu kadar dağınık konuşuyor da konuşuyor
Ben inanıyorum biz atlattık o dönemi. Merak etme yakında emme süresi de artar. En azından bizimki gereksiz uzun ve sık emiyor mesela. Bizim geçen ay az kilo almamızın sebeplerinden biri de oydu bence. Bu ay son 2 haftası iyi emmiş olacak, bakalım kilosu nasıl etkilenecekOf inşallah düzelir en kısa zamanda bizim tabii daha iyi süreç ama öyle 5 dk dan fazla emdiği görülmediben mamada vermedim hiç umarım kilo alımı çok kötü değildir. Aç olsa ağlar hep herhalde
Haha bizde de öyle bir alt değiştiricek o nerde bu nerde ay burası neden bu kadar dağınık konuşuyor da konuşuyor
Hayır madem uyumuyor ben de onu taklit ediyorum. Oturduk bu saatte ağzımızdam porpp diye sesler çıkarıp tükürükten baloncuk yapıyoruz he bide çok komik gibi kahkaha atıyor.Daha önceleri bu saatte poposunda pireler uçuşan kızım yaklaşık bir saattir uyumadan gülücükler atıyor vee aldığı müthiş güncellemeyi duymak ister misiniz?
Lama gibi ağzından baloncuklar çıkararak etrafa tükürmek
Hayır bu saatte böyle olunca insan daha iyi bir güncelleme bekliyor tabii.
Atarlı bebeler yaaAlyaliya bizde aynıyız canım . Banyoda gülücükler banyodan cık valla bezi Zor takıyorum agZımıza yüzümüze işemesin diye gerisini eşimin omzunda kucakta tek tek gıydırıyorum gecen hemen mama verdık o yerken ben gıydırdım
Çok uzun zamandır bizim kız da bu şekilde. Sanırım tükürük bezi gelişiyor ya da dişler geliyor. O kadar salyalı ki üstü ıslanıyor tükürük baloncuklarından.Daha önceleri bu saatte poposunda pireler uçuşan kızım yaklaşık bir saattir uyumadan gülücükler atıyor vee aldığı müthiş güncellemeyi duymak ister misiniz?
Lama gibi ağzından baloncuklar çıkararak etrafa tükürmek
Hayır bu saatte böyle olunca insan daha iyi bir güncelleme bekliyor tabii.
Yani tüm gün ben nasıl yetişiyorum mesela düşünmüyor hiç sanırım evde o gelene kadar oyalayan biri var sanıyor Bebek kucağındayken annesiii altı mı pis acaba ya annesi pamukları bitmiş annessiii emziği nerde kızımın diye dolaşıyor beynimde çınlıyor bak yine sinirlerim gerildi aşırı aşırı meme reddi yaşıyoruz emmiyor hiç ağlatamıycam sabahtan beri ağlıyor mama vereyim dedim emer o emer diyor bugün ve emmedi ağlamaktan çıldırdı saatlerce emzirmeye çalıştım diye olan yine bana oldu suç bende ne dinliyorsun hala
Maalesef çocukların espri anlayışı seni daha çoook şaşırtacakHayır madem uyumuyor ben de onu taklit ediyorum. Oturduk bu saatte ağzımızdam porpp diye sesler çıkarıp tükürükten baloncuk yapıyoruz he bide çok komik gibi kahkaha atıyor.
Benim bir arkadaşım bana evlenmeden önce taktik veriyordu. Dedi ben evlenir evlenmez eşime dedim ki sen çok güçlüsün, kaslısın ben süpürgeyi nasıl yapacağım senin gibi yapamam kiAslansın, kaplansın deyip, sırtını sıvazlamayı unutma sakın. Gazla çalışıyor bazı modeller, malum
Gündüz uykusu olmayınca gece uyuyor bizimki. Her gece aynı saatte yatırsan ama Eymen de öpse öncesinde iyi geceler dilese. Belki yattığı odaya gelmez bir daha sabaha kadarBizde hiç bir şekilde uyku düzeni yok, rutin yok.. Nasıl yapcam onu da bılmıorm.. Uyusa Eymen uyandırıo.. Sadece banyo yapınca uzun uykusu oluyo.. Gece de 1 gibi beslıorum, sabah 5 gibi uyanıo.. Ama hala rutin yokkelin ilacı yok bu sefer.. Eymen de zerre sarkmazdı uyku saati rutini guzel oluşmuştu.. Bunda ne yapsam olmuyo, saldım artık uyuyo aslnda uyuyan bir bebek, altı temız karnı tok gazı olmayınca uyuyo ama bizim düzen yok sadece.. Her gun bişey oluyo o duzenı kuramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?