2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sesi kısıldı demiştim ya dün gece. Sabahta devam etti. Gün içinde de 2 3 kere öksürdü çokça hapşurdu Akşam üstü Dr gittik. Üşütmüş. Ama ilaç verecek kadar değil toparlar dedi. Döndük geldik. İçim rahat değil ama. Cidden ilaçsız iyileşebilir mi öksürük

Size de çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun.Sık sık burun temizliği yapmanı öneririm. Ben ikidir şükür doktora gitmeden hallettim artık usta oldum bu işte. Öksürük başlar başlamaz sık burun temizliği ve hava veriyorum. Bir iki günde geçiyor hemen.

Bence iyileşir canım burun açıp hava verirsen hemen toparlar, çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun. İlacı yok ki maalesef öksürüğün. Bakteriyel enfeksiyonda antibiyotik veriyorlar, o kadar. Grip olsa ilacı var ama bu ayda kullanılmıyor. Burnun açık kalması çok önemli, tıkanmazsa iyileşir birkaç güne

Bence iyileşir canım burun açıp hava verirsen hemen toparlar, çok geçmiş olsun
Bugüne kadar hava hiç vermedik biz. Makinesi fln yok evde. Bugün dr da bişey demedi. Burunu açında demedi ama temizleriz. Uyudu şimdi. Sabah 8den beri toplasan 1 saat uyumamıştır. Yolda bile uyanıktı çoğu zaman uyanır nasıl olsa.. Dün akşam banyo yaptırırken sf sıkmıştık. Akmıştı. Önceki günde çekmiştik neyse ki.

Uyandı.

Gündüz kaç uyku yapıyor birde eğer hala atak haftasındaysanız normal düzen için 4.6-5. Ayları beklemek gerekiyor. Birde gündüz 2 saatten fazla uyursa uyandırmak gerekiyor

Gündüz kaç uyku yapıyor birde eğer hala atak haftasındaysanız normal düzen için 4.6-5. Ayları beklemek gerekiyor. Birde gündüz 2 saatten fazla uyursa uyandırmak gerekiyor
2 saat uyuduğu olmuyor zaten hiç. Gündüz de her 1.5-2 saatte bir uyutuyorum

2 saat uyuduğu olmuyor zaten hiç. Gündüz de her 1.5-2 saatte bir uyutuyorum
Gündüz ben her mama sonrası uyutmak istesemde pek olmuyor. Kucakta kalırsa uzun uyuyabiliyor ama değilse 30 dk, taş çatlasa 40 dk.

Birde tv açıksa, uyanıp ses çıkarmadan izlemiş bir iki kere, yakaladım. Uyuyor sanıyorum bende Artık salonda uyuduysa ve tv açıksa önüne minderleri falan diziyorum.

Gece rutin 3 ve 5 ve 7de uyanmalarımız var kaçta uyursak uyuyalım

Ben her sabah bir kez izotonik suyla bir şırıngayı iki buruna olacak şekilde yıkayıp çekiyorum. Bu ara hep kurumuş sümükler oluyor burnunda çünkü görüyorum. Bence her gün yaparsan ihtiyaç halinde 3 saatte bir de yapılıyor atlatırsınız sorunsuz

Merak etme, burun temizleme ihtiyacı varsa anlarsın zaten. Ben artık burunda doluluk yoksa çekmenin çok şart olmadığına ikna oldum. Geçer bir an önce umarım.

Geçmiş olsun canım çabucak toparlayacaktır merak etme

Ayy çok geçmiş olsun yaa şükür ki komşular ilgilenmiş inşallah hemen toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…