- 6 Mart 2019
- 2.732
- 5.988
- 158
Ya şey yapsanıza, “Ay, çok anlayışlısın, teşekkürler,” deyip süpürgeyi, bulaşığı eline tutuştursanız ya?Kızlar dünden beri yeni girdim siz böyle yok görümce elti falan bahsedince, haziranda tatile gircez tayinciyiz bu sene, yeni evimiz falan anca ağustosa belli olur tayin o zaman yapılıyor çünkü. Ağustosa kadar da bi eşimin memleketi, bi benim vakit geçirmek zorundayız. Geçen sene evlendik biz daha ilk kez memleketine o zaman gittim. Annesi babası köye gidip neyse ki bizi evde yalnız bırakmışlardı lakin ablası her sabah eşimi arıyordu öyle uyanıyorduk. Geç yatıp geç kalkıyoruz mesela ama ısrarla her sabah arıyordu yok uyanmadınız mı daha, daha yatıyor musunuz maşallaaah falan. Gezmeye gidiyoruz ordayken günde 5 kere arar. Ben biraz zayıfım yürüyüşe çıkıyorduk mesela sen zayıfsın nasıl yürüyorsun. Süpürge yapıyorum zayıf halinle süpürgeyi taşıyamazsın sen gibi cümleler kullandı bana. Evine gidiyoruz bulaşıklarına yardım edicem kendini zorunlu hissetme yıkamak istemiyorsan yıkama der durduk yere. Yani bunun gibi bazı şeyler daha var tabi küçük küçük de olsa can sıkan şeyler. En son 5. Hafta doktora gittiğimizde kalp atışını duymadık doktor erken dedi bize, benim kalp atışı duyulmuştu senin niye duyulmadı beslenmiyor mu acaba diyor. Bu yaz gitmemiz yaklaştıkça çok geriliyorum gerçekten ben tahammülü de zayıf bir insanım. Acaba ben mi biraz abartıyorum kafama çok mu taktım![]()