- 6 Mart 2019
- 2.732
- 5.988
- 158
Kızlar bebekler için kıyafet konusunu naptınız ? Kaçar zıbın tulum aldınız? Yenidoğan bir kaç tane aldım onlar yeterli ama 1-3 3-6 ay kaç zıbın ve tulum alınmalı ?
Aslında toplamda sekiz on parça yeterli hatırladığım kadarıyla. Zaten birkaç günde bir yıkarsınız. Ama atlet çok gidiyor, tercihen büyük beden bol bol alınabilir. İlk aylarda çorap kullanmıyorduk galiba çok o yüzden ayaklı pantolonlar (ilk üç ay için) pratik oluyor. Ben alt üst ayrı alma tarafıyım, ikisinden biri kirlenince rahatça değiştiriyorsunuz, tulumda komple çıkarmak gerekiyor (fazla çamaşır çıkmaması açısından), ben tulumları 3-6 aylık almıştım hep. Ayrıca başı için pamuklu penye bere lazım oluyor, (eldiven giyemiyorlar çok küçükken bazen, eline çorap geçiriveriyorsunuz

Yaa ne guzel ben de sizin haftalara gelsem de baslasam kiyafet almaya :) ikizler genelde erken ve kucuk doguyor diye 2 ser premature 2ser yeni dogan boy hastane cikisi elimde bulundurmayi dusunuyorum. Ama sonrasi benim de cok kafam karisiyor. Aile olarak uzunuz cocuklar cabuk boy atar belki. Ev zaten yaz gibi oluyor merkezi sistem ile. Bu kadar kafa karisikken Ilk basta cok almama taraftariyim, cocuklarin boyu posu belli olunca gerekirse internetten siparis veriveririm diyorum. Kiyafetleri Toplu olarak tek yerden almayi dusunuyorum zaten, kendi uretim yapan bildigimiz guvendigimiz bir yer var. Az gelirse oradan sunlardan 3 5 tane daha gonder derim kargoyla :)
Sadece Gittim ilk is kurutma makinesi aldim en azindan hizlica yikar kuruturum
Evi büyük olup da bir odasını çamaşır kurutma odası yapanları tenzih ederek söylüyorum, çok haklısınız. Yer darlığından alamamıştık biz kurutma makinesi ama artık bu ay gözümü karartıp aldım (doğuma kadar başka bir şey almam ben artık